Fy

Måste bara ge en stor fet diss till de där personerna på skolan som tror att de är skitcoola för att de röker, snackar skit, kaxar och ja bara är allmänt töntiga.
Slår vad om att det kom upp minst ett namn i era huvuden när ni läste det där? Jag kom och tänka på ett flertal kan jag säga.
 
Ärligt talat så känns det inte som att det finns någon speciell sådan i min årskurs men i de äldre och även yngre finns det massor! Blir så fruktansvärt irriterad när de går runt där i korridorerna och försöker se hotfulla ut och coola, blöö ni fattar inte hur mycket det stör mig! Och sen när de även beter sig svinigt och kaxar och slåss och ljuger och mobbas. no words.
 
Idag blev jag svinigt arg när jag gick ensam till idrotten så ser jag framför mig hur en kille i åttan ba sparkar på en annan kille i sjuan helt random? killen som gick efter honom knuffade sedan in honom i väggen?!?! Först tänkte jag typ "amen dom är säkert kompisar och skämtbråkar säker precis som jag gör med mina vänner" men jag gick fram till killen som hade blivit sparkad på och frågade om de var kompisar och han sa att han inte ens visste namnet på personerna?!?! Fy vad arg jag blev! Sa till killen i sjuan att säga åt dem nästa gång men jag önskar att de 2 killarna var i närheten så jag kunde säga till dem. Blöö jag blev verkligen arg! Finns inget värre än sådana personer, och det värsta är att de själva tror att de är skitcoola och har allas respekt när alla egentligen bara tycker att de är patetiska som as. bara lägg av.
 
PornHub
 

Lit trött

aah är så trött! Men får skjuta undan mina trötthets-känslor och åka på träning haha... Ska bli skoj att träna idag! Vet inte varför men det kommer nog vara rolig träning :)
 
Imorgon har jag SO-prov som jag ska försöka plugga lite till. Fick även redan på att jag fick B på mitt NO-prov som jag hade sån grov ångest för förra veckan? Är nöjd med tanke på hur låga förväntningar jag hade. Fick även B på min krönika vilket är sådär. Har ju ett A i svenskan så det känns som att man är sämre än man borde när man får B? hmm. Lite trött på att bara få B också när jag verkligen vill ha A hela tiden och ibland känns det faktiskt som att jag förtjänar A på vissa saker men får ändå B. Men men, får la vara nöjd med det :)
 
Lyssnar på världens finaste låt just nu. "thousand years - Christina Perri" den är med i Twilight och det var en 23 årig skitnervös kille som var där med sina föräldrar och sjöng den, helt underbar var den. Så söt.
 
 

Orientering

Tjena! Har haft orientering precis och vi fick sluta efter det så det äger! Slutar egentligen 15.30 så det blev 2 timmar tidigare typ! Sitter på bussen hem nu så det ska bli gött! Ska plugga när jag kommer hem men det är inget superjobbigt plugg så det gör inget! 


Fotboll

Är såå trött just nu!
 
Spelade som sagt match och jag blev lyckligtvis taggad sedan! Och när vi hade spelat i 10 minuter ungefär, vad gör inte domaren då? Han blåser av matchen för att gå på toa i 10 minuter! HAhhahaha det var första gången det hände för mig ;)

i vilket fall så ledde Ulricehamn med 2-0 men vi tog ikapp det och det blev 2-2 i slutet, bra gjort av oss :) Sist förlorade vi med 5-2 så det är ju framsteg helt klart! dock gick det inte bra för mig alls men men, bara att kämpa på. Detta var som sagt sista seriematchen för detta året och nu kommer träningarna antagligen att trappas ner lite? Ganska skönt på ett sätt.
 
måste bara visa Holly i GS's hår. SÅÅÅ SNYGGT!! fy vad jag gillar det. Tycker det är skitsnyggt med rosa mössa till också! Låter kanske lite otippat men jag vill verkligen färga håret lila någon gång i mitt liv. Tycker att det är extra snyggt när man har långt hår vilket jag har som tur är!
 

Nej nej

Är på väg till säsongens sista match nu och fyyy vad otaggad jag är. Åh. Tänker bara på allt plugg som jag borde göra och inte hinner och hur lite jag vill spela. Agshfksmdls vad dåligt humör jag är på 




Love this

I förrgår kom min broder Olle hem för helgen som vanligt, så sa han att han hade en påse till mig och jag antog att han hade något klädesplagg till mig eftersom han brukar ge mig det som en rolig överraskning ibland! Så jag blev jätteglad och så kommer han då med en Cubus påse till mig och jag lyser upp! Så kollar jag i den och ser en tröja, viker ut den och ser att det är en stor tröja i killstorlek. Olle kollar på  mig och skrattar åt mig och min besvikna min...! Var ganska irriterad faktiskt, hatar att bli besviken haha. Mamma blev också sur på honom för att han lurade mig!
 
 Nån timma senare går jag upp till mitt rum, och vad ligger då inte på min säng? En H&M kasse! Och i den låg en jättefin tröja! Haha blev skitglad, trodde inte han hade köpt något men jo! Uppskattar det jättemycket, roliga överraskningar alltså!
 
 
TACK OLLE ! ♥♥

Skolfoto

Så har årets skolfoto kommit...
Förra året blev jag fruktansvärd på mitt porträttfoto. verkligen BLÄ! haha man blir så osäker på sig själv för det känns som att man visar sitt riktiga jag! Typ ingen redigering, inga effekter, ingen bra vinkel, utan bara ett foto framifrån! Därför blir man lite nervös... Men det värsta som finns är när man blir dålig på klassfotot, fy! Minns i sexan då jag sminkade mig som en kines och trodde jag var stencool för att jag såg ut som en fjortis haha.
Förra året såg jag helt okej ut på klassfotot men porträttet. FY. haha ska bjuda på det nu, har inte vågat visa det för någon förutom Lisa tror jag. Men men, det var förra året det, jag har blivit snyggare(tyvärr inte sant)säger vi!
 
Förra året
 
 
årets
 
 
årets blev helt klart bättre men är inte speciellt nöjd kan jag säga. Men skitsamma! det är bara ett litet foto ;)
som hela skolan kan se

Fotbollsskor

Har äntligen köpt nya inneskor! Hittade dessa rätt snabbt och fastnade direkt, ville ha väldigt mjuka skor för jag tycker tillslaget blir bättre då än när de är stenhårda där fram. Nike är mitt favoritskomärke, speciellt på fotbollsskor! Jättenöjd över dessa, sitter skitbra med, kommer vara bäst på plan med dessa skorna på fötterna.
(skämt åsido)
 

G O A

Älskar dessa låtarna, så bra! Ni kommer inte ångra att ni lyssnade på dem!
det enda jag kan tänka på när jag lyssnar på house är tomorrowland, 2016 är jag där, ingen tvekan om det!
 
LÄNGTAR!
 
 

Aoo what a feeling

sitter här igen och lyssnar på Anton Ewald.. så konstigt att jag gillar honom så mycket?! Inte min typ egentligen haha
 
Lisa åkte för en stund sedan iaf och jag gör inte så mycket just nu, ska kanske på bio ikväll, mamma har inte svarat på mitt sms än så får se hur det blir! Förhoppningsvis går det, är jättebio sugen och är inte på humör att sitta inne ikväll.
Ska ta kort på mina nya skor sen så ni får se...! ;) Är verkligen skitnöjd med båda skorna
 
 
jag just nu. otroligt fräsch.
 

OJ

God morgon!

Är med Lisa nu och kollar lite X Factor auditions och så, ska kolla på senaste avsnittet av X Factor nu! Hehe ja det är jag som tvingar henne. 
 

Bloggar mer lite senare idag när Lisa har åkt hem! Ha det gött!
 
 
me and prettyy Linnea

KU

Tjeenare!
 
Har inte hunnit blogga för jag har varit och tränat och sedan åkte jag och lisa direkt till KU här i Hyssna där massor var. Det var roligt, körde jättemycket maffia, classic! ;) Kom hem precis med Gabbe och Lisa och nu håller vi på att göra mat, är verkligen svinhungrig.
 
Me and my brothaa todayy
 
 
 
 
 

Älskar detta

Har hittat allt jag behöver! Såå nöjd!! :D 
Sitter nu på pizzahut och har buffé, SÅ GOTT SÅ JAG DÖR. Helt seriöst det finns inget godare 



Oh ja

Haha dessa är så fruktansvärt roliga verkligen!! Känns så läskigt när det stämmer in precis på en själv!! hahaah skrattar högt
 
 

So G

Dagens kläder, känner mig väldigt swag om jag får säga det själv ;) 





Good day

Godmorron! 
Vaknade precis, är på jättebra humör! Konstigt? Naahh

Ska iaf gå upp och klä på mig och fixa mig nu, sen ska jag som sagt åka in till stan! Ska bli roligt för det känns som att jag inte har varit där på 10 veckor typ haha. 
Solen skiner även idag vilket är ett stort + ! ( svinkallt dock) 

Haha mamma och söta Harriet på kräftskivan förra veckan! 

Bästa dagen

Rubriken säger allt! Bästa dagen på riktigt riktigt länge. Om inte någonsin?
Provet gick bättre än förväntat, studiedag imorgon, min bror hade köpt en assnygg tröja utan anledning till mig(bäst♥), fick förhansbokade biljetter till One direction, bra avsnitt av X-Factor.
Ja ni hör själva vilken grym dag det har varit? Är så lycklig just nu, allting är rätt! Känns som att det måste hända något dåligt nu för det har verkligen bara hänt bra saker idag. Luckiest girl on the planet ATM.
 
Imorgon ska jag åka in till göteborg vid halv tolv på morgonen med mamma, brorsan och syrran. Ska leta efter höst/vinterskor, puder och innefotbollsskor! Hoppas jag hittar det jag letar efter!
 
 
längtar redan tills konserten med dessa töntar ♥
 
 

WWA-TOUR 2014

TUSEN TACK TILL MIN TREAKUSIN SOM KUNDE FIXA BILJETTER INNAN BILJETTSLÄPPET JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU NI ANAR INTE KAN INTE FATTA ATT DET HAR HÄNT ENS. SER NI PÅ BILDEN HUR NÄRA VI KOMMER VARA? OFATTBART OFATTBART
 
 
Embedded image permalink
 
OCH LISA OCH GABBE HAR INTE LÄST DET ÄN!! VI SKULLE EGENTLIGEN ÅKT IN TIIDIGT PÅ MORGONEN PÅ LÖRDAG OCH KÖAT FÖR ATT FÅ BILJETTER MEN NU HAR VI REDAN DE B Ä S T A BILJETTERNA SOM MAN KAN FÅ. FATTAR NI ELLER? OCH NI VÅGAR INTE BLI ARGA FÖR ATT JAG SKRIVER OM ONE DIRECTION FÖR TÄNK ER SJÄLVA ATT EN AV ERA HÖGSTA DRÖMMAR GÅR I UPPFYLLELSE OCH JAG HAR VARIT SÅ SJUKT OROLIG OCH STRESSAD ÖVER ATT BEHÖVA KÖA OCH ANTAGLIGEN FÅ DÅLIGA BILJETTER OCH SÅ BARA MAN HAR DOM NU?!??! HAR ALDRIG VARIT SÅ HÄR LYCKLIG OCH LÄTTAD I HELA MITT LIV.

Yes

Igår skrev min syster det där inlägget om att vara positiv haha, tänkte bara säga det! Men det var la en liten sanning i det hela..! ;)
 
Måste bara berätta detta att igår satt och och pluggade från klockan 17.00 till 23.30!! fattar ni eller? huuuur länge som helst. Har nog aldrig pluggat så länge men men, var tvugnen! Och det lönade sig för jag kunde alla frågor på provet idag, men tror inte jag får så högt betyg men kunde mer än vad jag trodde faktiskt.
Måste blir bättre på att plugga verkligen, jag gör alltid det jag ska men jag skulle kunna höja mig om jag bara la ner ännu lite mer tid! Och det är ju värt det när man får tillbaka provet med ett A på det. Yes
 
Nu ska jag kolla på X Factor, det känns inte som att det är helg redan? Har ju studiedag imorgon! Men det är superskönt.
 

Bekännelser

 
 

 
 
♥ Jag jobbar alltid väldigt effektivt, vill alltid att saker ska bli klara så snabbt som möjligt
♥ Jag gillar ingen just nu vilket är väldigt tråkigt faktiskt
♥ Jag älskar fotboll men hatar konditionsträning
♥ Jag har jättesvårt för att göra saker jag inte vill, tänker alltid " men jag vill inte göra detta så varför ska jag göra det?" osv, skitjobbigt för det är oftast saker som jag måste och behöver göra..
♥ Jag blir sällan svartsjuk
♥ Min absolut högsta dröm är att bli en känd sångartist...( man får faktiskt drömma!)
♥ Så fort jag blir anti en peson så stör jag mig på exakt allt hen gör och vill typ gå fram och skälla ut personen haha
Jag hatar hur vissa förändras när de är med olika personer, skitstörande och jag tycker det är löjligt att personerna inte kan vara sig själva hela tiden och skita i vad andra tycker
Jag kan vara jätteomogen men jag tänker väldigt moget och är väldigt mogen faktiskt
Jag älskar att dansa verkligen! Tycker det är skitkul och har inte svårt för att släppa loss! Fast jag kan inte påstå att jag är bra på det men vad spelar det för roll?!

 
 

Sopa

Är på väg till soptippen nu med modern! Är sviinkallt ute så när jag kommer hem ska jag göra en kopp varm oboy och kolla på X Factor! Sköön torsdag 


Skönt som?

Ahh har äntligen gjort detta jobbiga provet! Är nog det jobbigaste plugget jag har gjort någonsin? Kanske
I vilket fall så gick det bra!! Var jätteorolig och nervös för jag kände mig inte förbered men det gick bra som tur är! Får se vad jag får i betyg..;)
Är det bara jag som nästan alltid känner mig supernervös och som att jag inte kan allt till provet men sen när man sitter där med provet så löser det sig? Så är det oftast för mig i alla fall!
 

Skola

Skrev ett långt inlägg precis men det försvann(!!) så jag orkar inte skriva om det. Här har ni mig idag haha



Var positiv

Skulle bara vilja uppmuntra er alla om att alltid vara positiva. Låter kanske lite klyschigt men: "Se en möjlighet i varje svårighet, istället för en svårighet i varje möjlighet".

PLUGGHÄST

Ska plugga hela eftermiddagen och kvällen idag med så vi får höras ikväll! Sugig uppdatering just nu men det är så mycket plugg...!


Love this

HJÄLP vad jag fastnar för många auditions på X Factor i år!! Får minst 2 favoriter varje avsnitt!
Dessa killarna var ju uunderbara!! Man blir så glad när man kollar på deras audition och när de dansar och allt, de har hela paketet!
 
Och jag vet att jag länkar videoklipp hela tiden men det är bara klipp som är värda att kolla på! kan lova er det! så bläddra inte bara förbi, KOLLA på klippen med! ;)
 

Outfit

Detta hade jag på mig idag, tyckte inte det var speciellt fint men orkade inte ha på mig något särskilt så då gillar jag att bara dra på mig en stickad tröja! Funkar oftast :)
 
ser konstig ut på bilden men skitsamma!
 

Good girl

HEJ!
Har pluggat sen klockan 3 ungefär nu, dock blev det lite avbrott för jag råkade: 1. somna med ansiktet i boken vid matbordet i 15 minuter. 2. Bakade lite snabbt 3. Var ute på en kort promenad.
 
Men förutom det så har jag varit duktig och pluggat väldigt mycket. Känns skönt att ha gjort det värsta(tror jag?) så jag kan göra det mindre jobbiga imorgon.
 
Måste bara säga att min uppdatering har varit riktigt tråkig det senaste! Ska se till att ha lite mer blandade inlägg, inte bara om vardagen och vad jag gör. Ska ha; tips, vardag, musik, outfit och tankar och funderingar! Men har inte haft tiden nu det senaste! Och kommer kanske inte ha nu med för jag har massa prov och läxor kvar innan jag kan andas ordentligt. Men what to dooo, finns ingen genväg!
 

Huggro

Passar på att blogga nu i bussen när jag inte behöver plugga...! 
Så fort jag kommer hem ska jag äta & baka något att ha medans jag ska plugga och sen ska jag stänga av mobilen och internet där hemma så att jag inte ska kunna störas!! 
Sen gäller det bara att plugga hela dagen! Som ni förstår nu kommer jag alltså inte uppdatera förrens ikväll! Förhoppningsvis har jag fattat NO:n då...



Wedding

Bröllop är ju något som antagligen finns i allas huvud? 
Vem man kommer gifta sig, hur hen kommer se ut, vart man kommer gifta sig, om man ens kommer gifta sig med någon, vilka låtar som ska spelas, vilka som ska komma, och inte minst sagt hur klänningen ska se ut?
 
Jag tänker på det sådär mycket, när jag var liten så var jag säker på allt! Jag ville gifta mig på en strand i Hawaii och det fanns inget annat val än det! Men nu har jag ändrat mig lite. Jag vill inte längre gifta mig på en strand(inte på Hawaii för den delen heller...!) för jag tror inte det är så underbart som det ser ut som bilderna haha.. Men jag vill ha ett stort bröllop tror jag, i en stor lokal, gärna utomhus men ändå tak, eller lite halvt! Sen har jag inte funderat så mycket på klänningen, skitsvårt ju! Jag vill i vilket fall inte ha en fet bakelse, vill ha ganska enkelt, gärna axelbandslös!
Min kusin gifte sig förra året och hon hade en jättefin klänning, kan tänka mig något i den stilen!
Något jag har tänkt mycket på är musik!! Har bestämt mig helt och jag tänkte länka låtarna jag vill ha! Har sedan jag var liten velat ha You Raise Me Up! Men har blivit lite tveksam nu det senaste... haha jag har några år på mig att fundera på det så jag behöver nog inte stressa! ;)
 
Men drömmen för mig är att One Republic ska komma och spela live på mitt bröllop. Jag älskar dem så sjukt mycket, det är definitivt mitt favoritband efter One Direction! ironiskt att mina 2 favoritband i hela världen börjar på "One" ;)
 
Denna låten ska jag ha på mitt bröllop i alla fall. Finaste låten som finns
 
 
 
Tänker ni mycket på erat framtida bröllop? Vad tänker ni på då? Vill ni ens gifta er? :)

Zoom

Någon som kollade på X Factor Sverige förra året?
Minns ni gruppen JEM? I vilket fall, de har nu släppt en låt som är riktigt bra faktiskt!! Lyssnar rätt mycket på den! Känns inte som att någon från X Factor kan göra bra musik men dessa, de kan!
 
värd att lyssna på verkligen :)
 

Orkar inte

Är på så dåligt humör! 
Var så trött när jag vaknade i morse och det första som slog mig var att jag måste plugga massa NO idag och jag blev depp som as. Orkar verkligen inte

Är typ framme vid skolan nu och vi ska ha orientering första lektionen så ja, humöret är inte direkt på topp. 
Kommer inte hinna blogga efter skolan så att ni vet..! Skolan kommer först 



Tränat

Sitter i bilen nu, har tränat! Det var väääldigt många på träningen så den blev väldigt annorlunda men det var skoj ändå! 
Gabbe var med på träningen idag med så det vad roligt!!
När jag kommer hem ska jag äta( ❤️❤️) och försöka plugga och sen läsa i min bok och sen sova! Ojojoj vad duktig jag lät va??? ( kommer sluta med att jag äter godis och ligger i sängen med datorn eheh) 



TRÖTT SOM ETT AS

Japp får bli en sådan "trött-rubrik" igen!
Är såååååååå trött verkligen, kan somna när som helst. Men jag håller mig vaken med musik och franskaplugg, har prov nästa vecka...!
Vet ni vad? Min älskling Anton Ewalds låt Human finns nu äntligeeen i acoustic version på spotify!! Älskar den, så bra! Så ta er en lyssning på den...! ;)
 
Ska fortsätta med det jag gör nu och sedan åka till träningen om 45 minuter ungefär :)
 
 
Chrille får stå för dagens bild pga extremt fin! :)
 

Rätt kul ändå

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja eller jag antar det haha?
Brutit mot lagen: Haha jaa
Blivit arresterad: Nej! eller...? ;) (nej)
Badat naken: Ja massor med gånger
Varit med på TV: Nej haha
Kysst någon du inte känner: Nej!

5 nej tack:
Kläder: Vit kostym
Mat: LÖÖÖK
Musik: hardstyle
Dryck: Dr. Pepper!!
Personlighetsdrag: Folk som försöker vara coola när de gör svintöntiga saker typ som att förstöra saker ehee
h
4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var med kompisar
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Kompisar
Du gör när du har tråkigt: Sover eller datorn haha

3 personer:
Du kan berätta allt för: Lisa & Gabbe
Du tycker om: Lisa & Gabbe & Chrille
Du inte gillar:  Kan inte komma på någon faktiskt

2 val:
Kaffe eller te: Varken eller!
Vår eller höst: Vår!!

1 önskan: Att bli framgångsrik

Måndag

Står och väntar på bussen nu, är huur trött som helst nu...! Somnade inte förrens typ halv ett heller så jag har stora påsar under ögonen!! Fy 
Skoldagen på måndagar är rätt go i jämförelse med alla andra dagar iaf hahh så det är ju tur...! 




Trött

Haha vet inte hur många gånger jag har använt denna rubriken? men den passar så bra i princip alltid!!
 
Ligger i min säng och tar det svinigt lugnt som jag sa att jag skulle! Är supertrött och det känns jätteskönt att klockan inte ens är 9 och jag är redan trött, kommer nog bli en tidig kväll idag!
Ska kolla ifall ett nytt avsnitt av X Factor har kommit ut, isåfall ska jag kolla på det och sen ska jag sova!
Har även marabou choklad och cola bredvid mig så denna kvällen får en hiss!
 
Nä fy vilken jobbig bild, haha stör mig på den något enormt men orkar inte ta en till. Jag just nu! i min störtsköna tröja! Ser ni vem det är som pryder den? ;)
 
 

På väg hem!

Har spelat match nu, vi vann med 2-1!! 😃 förra gången vi mötte dem förlorade vi med 8-2 så detta var riktigt gött!! 
Nu sitter vi i bilen på väg hem och jag är sviniigt hungrig! Ska bli så skönt att komma hem och äta och äta choklad hihi! ;) 






Lite tips

Tänkte tipsa alla ni som bloggar om en sak..!
Om ni inte har något att blogga om och ni inte gör något speciellt som är roligt att läsa om så kan ni göra så att ni bläddrar igenom era bilder på datorn/mobilen och så kanske ni hittar bilder från ett roligt minne eller bilder på kläder eller något, då kan ni blogga om det! Så gör jag rätt ofta när det är tomt på idéer! Brukar alltid finnas någon eller några bilder som man kan blogga om! Speciellt om man har 100000 bilder som jag har haha...
 
 

Match!

Påväg till matchen nu, perfekt väder att spela i! Lite regn och så! Dock brukar det alltid sluta regna när vi går ut på planen hmm..? 


Oupsi

Godmorgon!
Jag trodde jag hade lagt ett tidsinställt inlägg på morgonen idag men det hade jag visst inte...! Där ser man!
 
Min blogging igår kändes välidgt konstig haha, osammanhängande och dåliga inlägg men skitsamma!
Idag ska jag spela match, borta. Det ska bli askul för det var så längesedan jag spelade nu för jag har ju haft ont i halsen rätt länge. Så det ska bli skoj! Sen ska jag bara komma hem och ta det svinigt lungt. Ska försöka plugga lite i bilen med men vi får se hur det blir med det..!
 
förresten så vill jag köpa solbrillz i denna modellen, sjukt snyggt!
 

Konstig dag

Vilken konstig dag det har varit...!
Började grymt dåligt med okoncentrerat plugg från 1-tiden till 5 eller något. Gick inte så bra och det slutade med att jag låg i min säng och grät eheeeeh, är så stressad.
Sen fick vi massa gäster och hade kräftskiva och det var trevligt och så...! :) tiden gick jättesnabbt haha.
 
Här är jag och mina favoritsyskon hihi
 

Outfit

Kvällens outfit! Har kräftskiva om jag inte har skrivit det? Gillar inte skaldjur men har ätit annat gott så det blev bra det med! 




Uppdaterar ikväll

Hinner inte blogga, ska plugga hela dagen på äcklig NO som jag inte fattar ett smack på så ja det är ju superkul :) 



Uttråkad?

Lite tips på vad du kan göra om du har tråkigt och inget att göra, kan lova dig att du kommer tycka det är roligt! ;)
 
* Spela biljard på facebook- något jag gör varje dag, är typ beroende! In och testa vettja, jätteenkelt och väldigt roligt!
 
 
 
* Y8.com/Bubble Shooter - En grym spelsida där alla kan hitta något de gillar! stor hiss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bubble Shooter
 
 
 

Equal love

Blir att jag bara visar massa videoklipp men vet ni vad? Jag gillar det och det är bra att variera sig lite tycker jag, inte bara bilder!
Har ett till klipp som ni måste se. Jag blev tårögd när jag kollade på denna och när de är med på Ellen Show med...Åh så fint verkligen. Så fin video och detta paret visar verkligen att det hela handlar om kärlek och inte vilket kön de har. Gulligaste på länge och ja, ni måste verkligen se hela denna.
 
 
 
 
Förresten, hur vill ni att eran framtida kille eller tjej ska fria till er? Om ni nu vill det då!
Jag vet inte riktigt om jag skulle vilja ha ett sånt här stort frieri, skulle självklart tycka att det var skitgulligt om min framtida kille gjorde något sådant för mig men jag skulle nog bli lika glad om det var ett litet frieri! Hur skulle ni vilja ha det? Stort? Litet?

Lugn kväll

Träningen var lugn och rätt skoj men gick väldigt dåligt för mig tyvärr.
Resten av kvällen ska jag bara ta det sjukt lugnt och äta massa skräpmat och godis och njuta av en lugnt kväll! skööönt vaa? ;)
 
Tog en jättelång dusch med vilket var sjukt gött. Måste tipsa om en sak, när ni duschar, ta med högtalare in och queuea massa goa låtar du kan sjunga med till i duschen! Har börjat göra det och jag vill knappt lämna duschen för det är så roligt haha
 

Here we go again

 WOW. Sorry för mycket videoklipp men har mycket att visa!!
I måndags skrev jag om en kille i x factor som var gryym och här har ni en till! aah är typ kär i honom! så charmig och gullig och snygg och bra röst! love it
 
 
 

Hemma! Trött!

Japp rubliken säger väl det hela. Kom hem för en stund sedan(en timme sedan typ) och sen dess har jag bara ätit och fokuserat på att hålla mig vaken! Det är så mina vardagar brukar se ut på ett ungefär haha...
Ska träna vid 17.30 så ska börja fixa mig om en halvtimma och tills dess ska jag enbart sitta vid datorn och ta det luuugnt! sköönt
Jag ska inte sova hos Emma ikväll för isåfall skulle vi somnat jättesent och jag skulle vaknat sent imorgon och varit trött vilket inte kommer funka för jag ska plugga imorgon och måste vara pigg och alert! Tråkigt, men skola kommer faktiskt först.
 
kolla min kompis, hon är gryyyym på att måla!!

Pluggtips för godisgrisar

Såg detta på vine faktiskt! Och jag kände direkt att detta var något jag helt klart ska testa och som faktiskt kan funka. Har ni någonsin haft en text ni ska lära er i skolan? Flera sidor av tråkig SO som ni måste få in i huvudet till provet på fredag?
Jag brukar ofta omedvetet sluta läsa och tänka på andra saker och ja, helt enkelt glömma av att läsa för det är så tråkigt! För att hålla sig koncentrerad och fokuserad på sitt mål, här är ett grymt tips:
 
Fattar ni? Man lägger ut godisar eller kanske något annat gott som du kan tänka dig som belöning! Och när du har läst dit godisen ligger får du äta den! På så sätt kommer du hålla ditt fokus på att läsa och inte tänka på annat!
Jag tycker verkligen att detta är ett grymt tips!! Har alltid så svårt för att koncentrera mig men när det är godis med i leken så lär jag vara på hugget!! ;)
 
 
 

Friday friday

Idag är det äntligen fredag! 
Skoldagen är rätt tråkig precis som alla andra skoldagar med mitt dåliga schema men what to dooo

Efter skolan ska jag träna och sen efter det ska jag, Gabbe och Natalie sova hos Emma! Sen imorgon ska jag plugga hela dagen så jag lär mig NO:n för en gångs skull! 
Idag har jag och massa mer kavaj & skjorta på sig haha, men jag ser inte så fin ut för det passar icke ihop men whateverr! 



You better...

work, bitch!
 
Lovelovelovelovelovelovelovelove till Brittans nya låt!! Grym är den, måste säga att hennes röst passar perfa när hon pratar mer än sjunger, och till lite mer house låtar som denna blir det asbra!
Sen gillar jag texten och budskapet med: " You want a hot body, you want a lamborghini, you better work bitch! "
Håller med till 100%! Ingen idée att sitta och vänta på att man ska få drömkroppen eller drömyrket eller drömkillen, UT OCH TA DET OCH JOBBA FÖR DET BITCHEEESSSS!
 

Gött

Var ute på en prommis med gabbe och på vägen hem "stötte" vi på Emma (hennes hus ligger vid vägen vi gick) så vi blev inbjudna dit där även Natalie, Karl och Martin var så vi kollade på idol, eller vi kollade inte speciellt mycket men..och så! Det var roligt iaf ;)
 
Nu ska jag öva lite på franska glosor sen ba ta det lugnt vid dator, kanske kolla x-factor med, om det nya avsnittet finns att streama! hope so
 

aldrig vart såhär lycklig





In da hood(school)

Sitter just nu jämte en svinful tjej. Hon heter Gaybull men det gissade ni säkert redan.
 
Skolan idag har varit skoj men det har luktat jätteäckligt i korridorerna för Gabriella luktar så helt enkelt. Vad ska man göra? Skulle kunna skriva en hel novell om detta men nej nu får det räcka med sanningens stund.
Vi har två lektioner kvar och det är hemkunskapsteori och sen NO. Väldigt tråkigt men vad ska man göra! Längtar hem för då ska jag äta gifflar mums 
 
jag och min nya keps ! :)
 
 

Favoriterna just nu

Definitivt värda att lyssna på om ni inte har gjort det tidigare!
 
OCH för er som inte vet det så finns det 2 versioner av Aviciis album och DESSA låtarna är inte de som finns på spotify!!
 
Sjukt irriterande att den versionen som inte finns på spotify är 100 gånger bättre!!!
 
 
 
 

Torsdag

Är bara tvugnen att kolla om det går att blogga från appen nu med iOS 7..! Det borde inte funka men vi får se! 
Torsdag idag vilket betyder skönaste dagen i skolan, behövs verkligen! Sen efter skolan ska jag plugga franska så jag har det klart! 
Förresten har jag en grooov fuldag så det är nice:) 



Skönt

Varit och tränat nu, det var roligt idag så det var gött! Sen hade vi möte jättelänge efteråt där vi fick säga vad vi tyckte och det kommer bli en del förändringar nästa år så jag är jättetaggad på fotbollen 2014! :) Känns som att jag inte har utvecklats i år utan bara stått stilla i allt och det suger verkligen, så nästa år kommer nog bli mycket bättre! :)
Nu har jag ätit en bit pizza och kollar på nyaste avsnittet av älsklings GEORDIE SHORE! :D woo!
 
håller förresten på att uppdatera min iPhone, ska tydligen vara en stor stor förändring, vi får se!
 

Vad som var i påsen...

Otippat....? ;)
Även om det bara är ett par vanliga trosor så känns det faktisk lite speciellt att ha på sig Victoria's Secret underkläder!

Too much?

Hejhej!
Skolan idag var inget speciellt, en vanlig onsdag typ. Har dock ångest över nästa vecka...Har NO prov och jag fattar typ ingenting, hatar hatar det.
 Men ska försöka vara positiv och vänta tills helgen och då ska jag plugga asmycket med hjälp av min bror. Skulle aldrig klarat av NO-proven utan honom kan jag försäkra er om...!! Men men- tänk positivt! :)
 
Idag har det för övrigt varit sjuuukt kallt! Det ligger verkligen höst i luften nu! Kallt hela tiden och mörkare och mörkare och man känner bara hur man sakta men säkert blir till en deppig boll.
Ska träna vid 6 så jag ska åka om en timma ungefär. Sen är jag hemma vid 20.40 ifall ni undrar! ;) Men det kommer tidsinställt under tiden så håll utkik!
 
Förresten- har jag för mycket uppdatering när det är som igår, 6 inlägg? Känns som att jag bara tröttar ut er men är det bra eller dåligt med så många inlägg per dag?
 
 

Miley

Något som har varit en stor snackis det senaste är Miley Cyrus, så jag tänkte skriva lite om vad jag tycker om henne och hennes beteende. Finns ju många blandade åsikter om henne och de allra flesta verkar tycka att hon är helt sjuk i huvudet och borde bete sig som hon gjorde innan, på hennes Hannah Montana tid.
Jag tycker att dessa människor kan hålla käften. Hon är en vuxen person som själv kan välja vad hon ska göra, vad hon ska ha på sig, hur hon ska dansa. Om hon vill slicka på ett verktyg i hennes musikvideo eller sitta naken på en "Wrecking Ball" så får la hon göra det!!
Är så trött på alla som tror att de känner henne på något sätt eller vet vad som pågår i hennes liv.
Detta betyder inte att jag tycker att hennes uppträdande på VMA's var bra eller att det är nice att hon slickar på verktyg osv MEN det är hennes liv och hennes val så låt henne!
Något som irriterar mig något otroligt är att när hon dansade sådär på VMA's och twerkade och juckade och allt hon höll på med så var alla arga på henne och hon fick massvis med hat MEN mannen hon dansade med, Robin Thicke, 36 år och ett barn på 3 år, fick INGET hat eller negativ kritik alls!! Har läst sjukt mycket(varje dag i princip) om vilken dålig förebild Miley är och att hon måste skärpa sig, men inte har jag läst något om Robin Thicke.
 
Låt Miley göra som hon vill, det är hennes liv och hennes val och även om du kanske inte anser att det hon gör är passande så är det hon som bestämmer vad hon vill göra med sitt liv. Låt henne
 
äckliga Robin Thicke
 
 
så otroligt fin - även i kort hår JA.
 

Onsdag

Då var det onsdag igen. Min hatdag egentligen men det gäller att vara positiv...! Det bra med denna dagen är att jag ska äta pizza från Napoli efter skolan, stort +  !! 

Här har ni dagens outfit iaf, så skönt med långkjol 



Victoria's Secret

Look what I just got...! ;) 
Kan ni gissa vad det är? 



Justin Biebahh

Har ni sett Justins nya video? Och hört låten då såklart? ;)
 
Helt galet vad han har förändrats! Men jag gillar denna Justin verryy much men det är verkligen stor skillnad mot hans första låtar & videos. Han blir ju bara mer och mer gangsta för varje år men det klär honom definitivt! Något jag inte gillar är dock hans byxor i videon, han har dem ju hur långt ner som helst och det ser bara löjligt ut måste jag säga! Låten gillar jag med, känns som att den kommer bli bättre desto mer man lyssnar på den!
 
Vilken Justin föredrar ni, mini-Justin eller gangster-Justin? ;)
 
 
 
tänk att detta bara är 3 års skillnad! Och han har blivit såå snygg på dessa åren, DET FINNS HOPP FÖR OSS ALLA!! om 3 år kanske vi ser ut som Megan Fox eller Candice eller Mila Kunis?? :))))) you never know bitches
 
 
 

Gossip Girl

Kollade precis klart på Gossip Girl, sista säsongen, sista avsnittet... är huuuuur överraskad som helst över vem som var Gossip Girl?!?!?! VA?! sista jag förväntade mig haha. Har kollat på GG hur länge som helst så det känns helt sjukt att det är slut...Minns att jag och min bror alltid skulle ha tvn klockan 19.00 på söndagar för att kolla senaste avsnittet!! Samma sak med Ugly Betty- tisdagar 20.00 & Desperate Houswives- tisdagar 1.00 och jag minns att jag var tvugnen att borsta tänderna i reklamerna för att mamma sa att jag skulle sova 22.00 så det blev superstressigt på tisdagskvällarna minns jag! ;) för att inte nämna Grey's Anatomy på onsdagar klockan 21.00 ! Har följt galet många serier i mitt liv och de bästa måste jag säga är: Desperate Houswives, Ugly Betty, O.C, Vänner ! Om ni inte har sett dem så mååååste ni verkligen det. NU. På direkten.
 
I vilket fall känns det alltid lika sorgligt och sjukt när en serie som man har följt i många år tar slut...Men men
 
Untitled
Oc
die young , stay pretty | via Tumblr
Untitled
Yeppp
 
haha truee
desperate housewives
 

Trött

Tjeena!
Jag och gabbe frågade på jättemånga ställen men det fanns inget!!

Ganska irriterande faktiskt. Men har typ bestämt mig för att fråga på dagiset här eller lågstadiet, jag älskar verkligen barn och att leka med barn så jag tror faktiskt att det passar mig rätt bra :) Sen ligger det nära mig så det är också en stor fördel!
Just nu ligger jag i soffan och fryser arslet av mig och ska strax resa på mig för att steka hamburgare! Har inget plugg denna veckan, NO prov nästa fredag som jag inte kan ett skit på så är tvugnen att plugga på det i helgen men det är då...!
 
 

Ändrade planer

Sitter i bussen på väg till Kinna nu istället..! Insåg att det kommer bli vääldigt osmidigt att praoa i Gbg så jag och gabbe ska leta lite i Kinna nu! Förhoppningsvis kommer vi få där! 





Typiskt

Något jag oftar funderar lite halvt över är mitt hår...!
 
Jag har som ni har sett långt & vääldigt platt hår. Det spelar ingen roll om jag använder olika shampoon eller har sovit med fläta eller något, mitt hår blir alltid spikrakt under dagen vilket jag hatar. Min ansiktsform passar enligt mig inte till platt hår och när jag har det lockigt trivs jag mycket mycket bättre och jag har funderat på om det finns något man kan göra åt detta, Permanenta det? sliter för mycket & kan bli väldigt fult. Locka det varje dag? Tar flera timmar att locka mitt egna hår så njaa. Sova med fläta? Håller i 30 minuter innan det är lika rakt som innan.
 
Någon som har annat förslag på vad jag kan göra? Haha detta är givetvist inte ett enormt problem men man brukar ju kunna göra det mesta med de flesta hårtyperna så...
 
Något som är lite ironiskt+typiskt är att det finns väldigt många som har naturligt lockigt hår som plattar det och så kommer det tjejer som mig som skulle gjort rätt mycket för att få naturligt lockigt hår, typiskt va?! Att man aldrig kan vara nöjd med det man själv har!
 
Jag i platt hår
 
 
jag i lockigt hår
 
 
föredrar helt klart det lockiga...! men jag överlever väl med mitt raka spaghetti-hår( VARFÖR HAR JAG SÅ SVÅRT FÖR ATT STAVA SPAGHETTI ELLER HUR DET NU STAVAS????!?!)
 
 
 
 

Väntar på bussen

Haha undra hur många rubriker på ilika bloggar som har börjat som denna...? ;) rätt många skulle jag gissa! 
I vilket fall, jag försov mig till klockan 8 i morse så jag missade bussen och får ta en kommunal istället, men jag ska stå i Kafé Kåla idag så det är lugnt, missar inget! 
Idag ska jag & Lisa in till gbg efter skolan och leta praoplats..! 
Wish us luck 



Så kan det gå

Ojoj, idag var inte uppdateringen på topp...!Men så kan det vara!

Skolan minns jag knappt vad vi gjorde eller om det var tråkigt eller roligt eller någonting haha? Så fort jag kommer hem från skolan så glömmer jag typ av allt som hände där. Skolan & Fritid är som två olika världar...!
Sen kom jag hem och läste i min bok och sen åkte jag till träningen, 2 veckor sedan jag tränade så det var väldigt skönt faktiskt.
Och jag är otroligt trött just nu så ska dra mig mot sängen när jag har skrivit klart detta och läsa i min boook! Något jag ska börja med är definitivt boktips!

De flesta i tonåren gillar ju inte att läsa men vi alla behöver läsa och blir bättre på att skriva och ja i svenska över huvudtaget så det kan nog behövas tips på bra och intressanta böcker? Jag brukar säga att om du inte kan slita dig ifrån boken är den bra, annars är den nog inte din typ eller helt enkelt en dålig bok. För tro mig, när du läser en riktigt bra och spännande bok precis i din smak så kan man knappt sluta läsa! Har läst flera verklighetsinspirerade böcker nu det senaste med så håll utkik!


Al Calderon

Det bästa och värsta med X Factor är att det helt plötsligt kan komma någon som man blir helt galen i. Någon jag verkligen verkligen fastnade för är denna killen. WOW.
Han har verkligen allt!! Utseendet, rösten, personligheten, charmen, allt! Vet inte än om han går vidare till Live Shows men om han gör det kan jag lova att han kommer bli något stort stort...! Och hans ögon, no words.
slutet är så gulligt med när han hoppar upp i sin pappas famn aww!
 
dock var låten lite tråkig men men... sen när han får sin respons blir han så sööt och rodnar och så glad! ahh
 

Taggish

Tjeeee!
Ligger i sängen nu igen och ska sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. Jag mår mycket mycket bättre nu! Sjukt hur det kan förändras på bara en dag? Hm, får hoppas att det bara var en kort sjuka!! Imorgon vill jag hemskt gärna träna. Är hur taggad som helst verkligen, det senaste har jag varit jätte opepp på fotboll men nu när jag inte har kunnat träna på 2 veckor är jag jättetaggad! hoppas hoppas att jag mår bra imorn då!
 
Visst har jag uppdaterat bra nu i helgen med...? ;) känner mig rätt stolt!
Har gjort tidsinställda måndag-tisdag-onsdag som kommer upp vid lunchtid! Tycker det är askul att blogga när man väl kommer in i ett sorts mönster och har saker att blogga om vilket det känns som att jag har!
 
Vi hörs imorgon- godnatt!
 
 
saknar Justin så mycket.... för er som inte vet är vi ihop, har valt att hålla vårat förhållande utanför bloggen pga galna fans & haters( kommer säkert få 1000 hatkommentarer under detta inlägget men ~ignore the haters~) . här är inlägget om när jag och justin blev ihop, känns som att det var igår :/ : http://feir.blogg.se/2013/may/haters-gonna-hate.html#comment
 

Saker som inte går att fatta

Kollar på klipp från One Directions konsert i Sverige och jag blir helt tom inombords...
Kan inte fatta att allt det som dom säger i videon och sjunger har jag sett LIVE. I samma arena, lokal, rum!!
När man har kollat så sjukt många videoklipp på youtube och blivit så sjukt kär i dom så känns det faktiskt som att de inte existerar på riktigt, för de känns som att de är för bra för att vara sanna och att de är som gudar som inte pratar, andas, äter.. och att då få se dom LIVE. obeskrivligt verkligen
 
älskar alla 5 så otroligt fruktansvärt mycket och jag kan bara hoppas att de kommer tillbaka till WWA tour 2014. ♥
 
 
älskar även att kolla massa klipp där Zayn tar sina höga toner.. gåshud varje gång
 

Make it up

hola bitches
haha ne skojaaa!
 
Jag ligger fortfarande i sängen höhö, har dock varit uppe och ätit mat precis. Mår dåligt fortfarande men har tagit en ibumentin så förhoppningsvis känner jag mig lite bättre snart & huvudvärken är borta!
Planerar att spendera resten av dagen och kvällen i sängen med Gossip Girl/ Vampire Diaries och Ben & Jerry's <3 tror jag ska baka en kladdkaka sen med hihi!
 
Vet ni vad jag funderar på? Jag funderar på att börja gå heeeelt osminkad i skolan, utan puder eller någonting. Jag har ju extremt dålig hy om ni mot min förmodan inte har sett det, och jag tror min hy skulle må bra av att inte ha smink på. Hmm ska fundera på detta lite mer. För jag känner mig ofräsch utan puder men det kanske är värt det? Och det finns ingen att fixa sig för i skolan så why not? får se hur jag gör! En stor risk är att jag kommer orsaka mardrömmar & hjärtattacker men det är ju faktiskt inte mitt problem!
 
 
jag med smink:
 
 
 
jag utan smink:
 
 
 
 
 
 
 

Sjuk

Godmorgon! 
Somnade tidigt igår, minns inte när jag somnade så tidigt senast..?! Vaknade tidigt med, halv 11. Sen dess har jag legat i min säng och dragit mig. 
Hela kvällen igår kände jag mig febrig och förkyld och svag i kroppen och ni vet den där sjuk känslan? Idag känner jag mig ännu värre tyvärr! :( hade match idag som jag kommer missa åh. Så idag ska jag bara ligga i sängen och äta glass så får jag hoppas att jag mår bättre sen!!! 



Transa är kul...

Tycker att Erik är riktigt söt som tjej! Elsa som kille är nice det med! ☺👌


X factor US

Kollar på senaste avsnittet av x factor US nu, ahh älskar det!! Finns så sjukt många som är helt olika varandra och är mycket intressantare än oss svenskar haha...
 
Här är iaf en länk till 1:a avsnittet av årets X factor!
 
http://www.sockshare.com/file/88B00606D0B04117#
 
du kommer inte ångra att du kollar på det!
Tänk att världens största och bästa och underbaraste pojkband blev ihopsatt i X factor för bara 3 år sedan, kanske en ny stjärna kommer i år...?
 
 
måste bara uttrycka min kärlek för Demi också, älskar henne verkligen, hon verkar som en så snäll och fin person från insidan och ut och hennes röst är perfekt, en riktig inspiration är hon också med tanke på allt hon har gått igenom, goo Demi!

Gårdagen!

Detta får bli ett rätt långt inlägg, men jag gillar faktiskt det! Ofta tycker jag att bloggar tänker för mycket på bilderna men jag gillar faktiskt mer att läsa än att kolla på bilder, nu vet ni det!
 
Natalie, Lisa & Gabbe hängde med mig efter skolan iaf och vi bakade en tårta till Christoffer & Alvin! Den blev faktiskt väldigt lyckad om jag får säga det själv! Smakade gott gjorde den med! ;)
Sen åkte vi mot Christoffer där Elsa, Erik, Karl, Alvin var också!
Vi grillade, åt, spelade spel, körde kurragömma, kollade dåliga filmer haha, sen pratade vi en heeeel del med! Värsta djupa saker med, men det var jätteroligt hela kvällen och ja allt var lyckat! Sov dock 2-3 timmar på en liten madrass på golvet jämte gabbe, därför har jag varit ett vrak hela dagen!
 
Åkte hem vid 12 tror jag? Då skyndade jag mig att äta och fixa mig lite så åkte jag till Kinna med my brothaass och köpte jeans till mig, behövligt!!

Sen när jag kom hem vid 15.00 idag var jag så sjukt trött så jag gick direkt till sängen och somnade på 3 sekunder och sov till 19.00 ungefär, så jag vaknade för inte så längesedan men men...! ;) 
 
Här kommer lite bilder från igår!
 
 
ahaha så söt chrille
 
annnddd our lovely cake!
 
 
 

Diss

Odd Molly koftor!

Ni vet antagligen vilka jag menar? om inte:
Jag tycker verkligen inte att dessa är fina någonstans...Första gången jag såg en bild på en av dessa så trodde jag faktiskt att det var ett skämt! Att hon som hade köpt en bara lurades typ. Haha, men vi alla har olika smak och det är sjukt många som har en sådan kofta hängandes i garderoben. Sen att de kostar 1200-1800 kr tycker jag är helt galet! Finns så mycket ofint man kan köpa för dyrt pris.
 
 
 

No time

Hejsan! Är hos Chrille nu med massa kompisar, har haft en riktigt rolig kväll verkligen! Pratat en hel del! Underbart! Vi får höras imorgon för jag vill inte vara osocial och sitta med mobilen...! 
Puss



Tips!

Antar att de flesta som läser min blogg är i min ålder, därför tänkte jag tipsa om en jättebra sida & app. Den heter www.glosboken.se och ja som ni hör på namnet så är den till för att öva glosor!
De allra flesta har la glosläxor så det är verkligen en jättebra sida och jag övar där hela tiden! Sen finns det också en app till mobilen så jag har med mig läxan hela tiden och kan öva lite då och då t.ex på bussen eller om jag väntar på någon. Stort tips!
 
 

Better

Är på lite bättre humör nu..! Antagligen för att jag precis såg på första avsnittet av X-Factor USA!! SÅ bra! Ska följa det varje vecka, 100x bättre än svenska idol/x-factor verkligen.

 Imorgon ska jag iaf till skolan som vanligt, sen efter skolan hänger Patta, Lisa och Gaybull med mig hem så ska vi vara här lite innan vi ska vidare till Christoffer och fira hans födelsedag! :D ser jättemycket fram emot detta! Sover över där också.
Men nu ska jag äta, kom på att det är därför jag har varit så fruktansvärt sur, har inte ätit sen lunchen i skolan så det är inte så konstigt att jag är så trött,sur och irriterad på allt och alla...!
 
 
mina ögon ser jätteblåa ut! Egentligen är de gröngråa... väldigt ofint men what to do, kanske ska färga dem? :)

Arg

Är så svinigt arg och irriterad på allt och alla nu!
Blööö vill bara gå och lägga mig och sova i 10 år fy, alla här hemma är asjobbiga och tjatar som bara den på mig oh tvingar mig att städa och jag orkar ingenting!!! Sen har jag sån sjuk damp på alla äckliga fula flugor!!! SÅ JOBBIGA och är i  mitt ansikte HELA TIDEN. SNÄLLA NI KAN VARA PÅ CA 100000000000000000 ANDRA STÄLLEN VARFÖR VÄLJER NI ATT LANDA MITT PÅ MITT ANSIKTE OCH KITTLAS SOM BARA DEN ERA ÄCKLIGA ERWJUIDJNSANKSKKNSA
 
är så argggggg åhhh
 
sen är jag ful som bara den och det är också något som irriterar mig som as
 
 
 

Haha

Gjorde en liten luring på Chrille (och massa andra med) igår hahah, har kollat på denna jättemånga gånger och skrattar lika mycket varje gång haha!!
posaaarN!
 

Brains out

Blandade låtar som jag lyssnar på just nu!
Tänkte ha lite musiktips varje vecka, behövligt om man har musiktorka som jag lider av rätt ofta...!
 
here you gooo
 
 
åh tycker att denna är så fin verkligen, en ny favorit! ↓
 
 
 
sen underbara Jai Waetford!! Han har skrivit denna låten själv vid 14 års ålder vilket är väldigt imponerande måste jag säga, sååå fin
 
 
älskade onerepublic♥♥
 
 
aaah så GOOOOOO verkligen
 
 

I will try

Tjeeena!
Måste bara uttrycka min glädje över att blogg.se appen har uppdaterats!! Den är svinfräsch och mycket bättre nu= bättre uppdatering!
 
Idag skulle jag ha tränat men jag har fortfarande ont i halsen, så frustrerande!! aahhh
Skolan var rätt rolig, hade skolfoto och jag kände verkligen hur ful jag blev. Blä. Brukar inte säga sådant men idag kände jag verkligen det, längtar inte till skolkatalogen kommer kan jag säga!!
 
mitt skolfoto i sjuan...2 år sedan nu, är jag mig lik? ;)
 

Skola

Sitter på bussen på väg till skolan nu, lång dag idag, orkar inteee!! Onsdagar är verkligen värdelösa, NO, Matte, franska, engelska, IUP på en och samma dag & bara 30 minuter lunchrast 😭😔 






Jai Waetford

Har inga ord för denna killen, 14 år och hans röst är verkligen helt underbar, skulle kunna lyssna på han hela dagarna. Sen att han har skrivit den andra låten han sjöng själv...är kääääär!!!!
aHaha jag har så lätt för att få crusher på killar och jag kollar på hans audition hela tiden verkligen, så bra ååhh
 

Lite segt

Hej hej!
Dagen började mycket bra, var skitstressad på morgonen så sa mamma att hon hade gjort pangkakor till mig så jag blev mycket glad! ;) haha nu vet ni det
Skolan minns jag knappt vad vi gjorde eller någonting? Var inte så tråkigt i vilket fall!
Sen somnade jag som vanligt efter skolan blööö! Måste verkligen sluta med det, är inte ens trött jag bara sover för att det är så skönt! måste komma på ett sätt att sluta sova hmm...
Förresten så har jag ingenting att blogga om just nu, det enda jag gör är att: gå till skolan, kommer hem, pluggar, äter, sover. Har fortfarande ont i halsen och jag blir verkligen irriterad på min dumma hals åhhh!! Ni fattar inte vilken ångest jag får för att jag inte har tränat på över 1 vecka. Samtidigt får man inte anstränga sig när man har halsont så jag vet inte vad jag ska göra verkligen. skit
 
 
längtar till att träna faktiskt
 

Lite segt

Hej hej!
Dagen började mycket bra, var skitstressad på morgonen så sa mamma att hon hade gjort pangkakor till mig så jag blev mycket glad! ;) haha nu vet ni det
Skolan minns jag knappt vad vi gjorde eller någonting? Var inte så tråkigt i vilket fall!
Sen somnade jag som vanligt efter skolan blööö! Måste verkligen sluta med det, är inte ens trött jag bara sover för att det är så skönt! måste komma på ett sätt att sluta sova hmm...
Förresten så har jag ingenting att blogga om just nu, det enda jag gör är att: gå till skolan, kommer hem, pluggar, äter, sover. Har fortfarande ont i halsen och jag blir verkligen irriterad på min dumma hals åhhh!! Ni fattar inte vilken ångest jag får för att jag inte har tränat på över 1 vecka. Samtidigt får man inte anstränga sig när man har halsont så jag vet inte vad jag ska göra verkligen. skit
 
 
längtar till att träna faktiskt
 

Oj

Haha oj vilken konstig bloggning jag har? ena dagen bloggar jag 5 inlägg och nästa 0...! men så kan det vara folks! ;)
 
Har kollat på idol och jag längtar tills imorn, ska bli spännande att se hur alla presterar, min favorit är såklart Kevin Walker, sååå charmig?!?! hans leende och hår och skägg aah <3

Ska öva på franskan nu och läsa igenom min berättelse om WW1 sen ska jag läsa i min bok som jag dessutom ska tipsa om snart...!
Längtar till helgen med, Christoffer ska fira sin födelsedag så vi ska några dit och ha det skoj! och innan det ska vi tjejer hem till mig och fixa lite...! ;) *lurig blick*
 
ne men nu ska jag äta en kossa hejdå
 
 
 
 

Watch out for this

Hej kompisar!
Skolan idag var rätt skoj, gick väldigt snabbt måste jag säga!
Blev ingen träning för mig idag heller för jag har fortfarande ont i halsen ååååh... Får så dåligt samvete av att missa så många träningar, var en vecka sedan jag tränade nu. Men på onsdag har förhoppningsvis mitt halsont gått över!
Sen när jag kom hem somnade jag som vanligt..Även om jag inte ens är trött sover jag för jag har inget bättre för mig haha... dålig vana!
Ska lägga mig i god tid ikväll så att jag kommer hem pigg imorn! Har även fortsättningen på vårt SO prov imorgon så ska kolla igenom det lite snabbt, men delugnt
 
NU SKA JAG KOLLA PÅ IDOL OCH JA NI LÄSTE RÄTT JAG KOLLAR PÅ IDOL MEN JAG HATAR ÄNDÅ IDOL
 
 

P l u g g

Helloo!
Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, bara sovit och ätit och tagit det lugnt som bara den(söndagar<3).
Nu ska jag dock börja plugga igen, har prov imorgon så jag vill vara helt förberedd!

Nerdy

Jag har inte haft tid att blogga idag verkligen!
 
Var och tittade på en fotbollsmatch tidigare idag och sen efter det åkte jag nästan direkt på kalas till min faster, det var trevligt! Kom hem vid åtta eller nio någon gång och då började jag plugga inför SO provet på måndag, så skrev klart det. Sen pratade jag och mamma lite om krigen och så, diskuterade lite vad man skulle ha gjort om man bodde i nazityskland, om man skulle vågat stå upp inför nazisterna eller gått med dem? Sjukt jobbig fråga och det är hemskt men tyvärr sant att jag tror att jag och de flesta skulle gått med nazisterna. Hemsk tanke.
Då berättade mamma om en svensk hjälte(!!) Raoul Wallenberg.

Läste om han på wikipedia och hjälp vad jag blev inspirerad verkligen... Ni kanske inte är så intresserade av sådant men jag lovar er att ni inte kommer ångra att googla honom.
Han var precis sådan jag vill vara, våga stå för det rätta och inte bara stå för det utan också kämpa för att göra något åt det. T.ex rasism, mobbning, nazism, homofobi, sexism osv.
Det är verkligen det jag vill göra här i livet och jobba med! Är inte insatt i vilka yrken man kan jobba med detta men jag vet att det är det jag vill göra.
Såg även Barack Obamas hyllning till Raoul Wallenberg där han sa en otroligt bra sak som jag har tänker på och ska tänka på i framtiden : Refuse to be bystanders
A dream doesn't become | via Tumblr
Life is too short to leave important things unsaid. | via Facebook
 

AMEN 

In da bed

Godmorgon! 
Ligger i sängen just nu, har legat här och pysslat med mobilen i snart två timmar, så gött!
Ska strax gå upp och duscha för mitt hår luktar fortfarande rök haha 
 
 
 
aww min älskling tog en bild när jag
 
 
 

Obama

När man är inne på youtube och kollar runt så kan man verkligen hamna var som helst!!

Började med att jag kollade lite 1D intervjuer och så och sen satt jag där och kollade på Obamas tal under presidentvalet förra året. Fastnade direkt och måste bara dela med mig av den bästa delen av talet, fick gåshud
 
 
 

Här är även en låt som någon har mixat ihop av hans tal, skitbra! beundras folk som kan göra sådana här låtar, t.ex United state of pop av DJ Earworm, sjukt! Imorn ska jag länka några bra sådana här låtar som är gjorda av någons tal eller ihopsatta på något sätt!
 
 
 
mäktigt va?
 
 

Good luck

Vore schysst om ni kunde önska mig lycka till med att somna inatt, gick liksom upp för typ 4 timmar sedan så det kommer nog blir rätt svårt att somna.
Imorn ska jag plugga!! Har SO prov på måndag som jag vill få bra betyg i så ska verkligen lägga ner tid på att plugga imorn och på söndag.
Förresten så har jag ännu ondare i halsen nu åh, störigt. Missar matchen imorgon pga det men så kan det vara ibland.
Resten av kvällen ska jag bara kolla filmer/serier och äta godis & pringles och dricka cola och njuta av att ta det lugnt. skööönt!
 
Funderar på att kolla på Vänner? har typ sett alla avsnitt men det är såå braaa!
 

Hajkat!

HEJ
 
Nu har jag varit och hajkat! Tänkte skriva ett rätt långt inlägg om hajken nu från början så!
 
Det började igår med att vi cyklade iväg, vi skulle cykla 3 mil till stället vi skulle sova på och det var såklart jobbigt ibland att cykla men det var också roligt! Cyklade med massa kompisar och med musik i högtalare så det blev roligt tycker jag! Sen pausade vi och åt och så. Det var såå roligt haha när vi var i en svinlång backe verkligen och man såg alla cykla och kämpa som bara den och alla gick typ av sina cyklar och gick uppför tillslut, då sattes My Heart Will Go On på på högtalarna haha och det såg verkligen skitroligt ut!! skrattar typ när jag tänker på den synen haha.
Sen kom vi fram och byggde vindskydd och jag och Lisa högg ner träd!! :D Sen efter det gjorde vi lite olika saker, vi satt rätt många vid sjön och spelade kort(banka bäver givetvis), spelade en hel del fotbollstennis(såå roligt!!) och så! Hade det jätteroligt iaf! Skönt väder med så det var bra!
Sen lagade vi ganska misslyckad mat och Erik slängde en tallrik med pasta och ketchup i mitt hår se det var mysigt! Sen spelade lite mer fotbollstennis och kort och så. Sen resten av kvällen vet jag knappt vad vi gjorde...? Låg i ett vindskydd ett tag och satt vid olika eldar och skrattade åt Alexander & Linnea hahahahah...!! Jag och lisa sprang runt och busade lite med men som tur är märkte ingen att det var vi för vi hade på oss luvor och var väl utrustade!
Jag, Lisa, Lillvi, Axel och Leo gick på en liten promenad sen och skrämde upp oss själva och spelade musik i stora högtalare som fanns där och så! 
Egentligen skulle jag ju ha åkt hem på kvällen men jag bestämde mig för att stanna.
Resten av kvällen/natten/morgonen satt jag, Lisa, Matilda, Stella, Natalie, Leo, Robert, Lillvi, Christoffer runt en eld och pratade och så! Det var väldigt mysigt och jag ångrar inte att jag stannade över natten! Sov ca 30 minuter liggandes på Natalie vid elden haha... 
Sen vid 5 tiden i morse la jag mig i vindskyddet vid elden där Vilma, Lisa, Niklas, Axel, Christoffer och Matilda låg med och försökte sova en stund men jag blev jättepigg så alla var vakna och var typ helt konstiga hahaha
 
Nån timma senare åkte jag hem vilket var otroligt skönt att få duscha och ta på sig fräscha kläder och äta och BAJSA!
Och vet ni vad? Jag sov ända till klockan 16.00 då mamma kom in och tog tempen på mig(hade som tur är ingen feber!!) och sen somnade jag om till 18.30 typ. Helt sjukt! Har aldrig sovit så länge så jag sitter här hur pigg som helst just nu!
 
I vilket fall så tyckte jag att hajken var jättelyckad och rolig och mysig! Visst var det småtråkiga stunder ibland men jag hade mest roligt och jag tycker verkligen om alla i skolan så mycket och trivs så bra med alla, kommer nog sakna de flesta mer än jag tror när vi slutar nian...!
 
lite sådär småfräscha sådär vid halv sex på morgonen!
 
 
Axel när han sov hahahaha så rolig
 
 
när vi satt och spelade kort vid sjön!
 
 
 
Sista hajken, lite sorligt ändå
 

Nike air force 1

Dessa skor ska jag köpa så fort jag har fått min lön!! Sååå snygga ??
 
Längtar så tills lönen kommer så att jag kan köpa dessa! Dock kanske det finns ännu snyggare i affär men det får vi se! Kommer iaf ha ett par nike sneakers inom några veckor! woo
 

I'm the...

 
rätt taggad faktiskt...! detta blir säkert skoj! :D
godnatt!
 

Musiktips!

Lite go musik som jag lyssnar på just nu, lyssna på alla om ni inte redan har hört dem!
 
 
 
 

Halsont

Hola amigos!
Mitt halsont har bara blivit värre under dagen åhhh... så irriterande, hatar att ha halsont verkligen. Kan inte träna idag heller för det vilket är typiskt, behöver träna.
 
Tiden har bara flugit iväg sen jag kom hem från skolan, har verkligen inte gjort någonting haha, ska ta och plugga franska så jag har det färdigt och sen åka och handla lite inför hajken imorn!
Skolan var förresten rolig idag, kändes inte som onsdag för onsdagar brukar suga men det var en riktigt bra skoldag!
 
 
Jag planerar att skriva ett inlägg om "tips" inför vintern. Jag vet inte hur det är med er men jag blir typ deprimerad under vintern. Nä okej inte riktigt deprimerad men jag blir negativ och vill bara ligga under täcket hela dagen och pallar inte plugga, träna eller något! Så jag tänkte göra en liten lista med saker som man kan göra för att göra vintern bättre, framförallt för min egna skull! ;)
 
me & bästa chrulle som fyllde år i måndags!!
 

Austin Butler

Jag har ju börjat kolla på Carrie Diaries och det är en kille med där, Sebastian. Jag har fått en sån sjuuuuk crush på honom no joke, jag tänker på han hela tiden haha och kollar på gif's och bilder, sjukaste utseendet men det är hans personlighet i serien som gör han så vidrigt snygg!!!!!
 

Låter bilderna tala för sig så kommer ni förstå vad jag menar ♥
kindbenen!!
 
 

Aj

Godmorgon!
Jag somnade i tid igår så idag vaknade jag upp rätt pigg! 😊
Idag är det alltså sista skoldagen denna veckan vilket är sjukt gött!! Negativt är att jag har väldigt ont i halsen, men vi får hoppas att det försvinner under dagen för jag har träning som jag måste gå på ikväll....!


Sleep, eat repeat

Haha fy vilken töntig rubrik haha..
 
Ska dra mig till kojs nu! Mitt mål är att ligga i sängen innan kl. 23.00 så jag har en halvtimma på mig!
Känner mig dock hungrig vilket är ett stort problem, i princip omöjligt för mig att somna hungrig men men, får se om jag tar något att äta!
 
Imorn är det onsdag vilket är lika med jobbigaste och tråkigaste dagen på veckan. Lång dag i skolan med ca 100% tråkiga lektioner och sen jobbig fotbollsträning på kvällen = trött Filippa
Ska även hinna plugga mitt i allt men men, det är bara att göra det...
Men jag och Laiza ska göra onsdagen lite bättre genom att köpa lite gott på rasten! ;) tror det är nya traditionen för tro mig, på onsdagar behövs det...
 
godnatt!♥
 

Hajk

På torsdag ska jag alltså på hajk. Det är något vi gör varje år tillsammans med sin årskurs på vår skola!
Första hajken i sjuan tyckte jag var rolig men det var ju för att man inte kände alla så bra så allt var rätt nytt och spännande, men förra året var det inte roligt...!
Om ni inte visste det så har jag en enorm fobi för framförallt spindlar men också insekter överhuvud taget. Och det är verkligen jobbigt! Det är omöjligt att förstå hur rädd jag är för spindlar om man inte själv har en fobi av något slag...blö blir på dåligt humör bara av att tänka på dem.
I vilket fall så skulle vi tälta på en stor fet äng(!!) förra året där det kryllar av spindlar och vidriga kryp. Så när jag var i tältet så kom det hur mycket spindlar som helst på mig och jag fick fullständigt panik och ringde hem till mamma som pratade med min klassföreståndare som sa att jag skulle åka hem, har tur som har en sån förstående lärare för det är faktiskt en fobi jag har och jag kan inte rå för den. Så det var verkligen hemskt med spindlarna och krypen!! 
Därför ska jag inte sova över i år heller för vi ska bygga våra egna vindskydd dessutom där det kommer vara hur mycket kryp som helst.
Men det är ändå ganska gött för vi är lediga från skolan torsdag & fredag så det är mycket bättre än vanlig skoldag! :)
Ska försöka vara positiv med hajken iaf, har ju mina underbara kompisar där så vi kommer säkert ha roligt!
 
Lite bilder från förra hajken !
 
 
 

Roar

Hann inte blogga igår, livet kom emellan!
 
Idag försov jag mig till halv nio ungefär och min buss går tjugo över åtta så jag vaknade av att mamma sprang in i rummet och var lite sur över att jag försov mig... Så hon fick köra mig till skolan där vi hade idrottsteori om hur man bygger ett vindskydd, vi ska ju på hajk på torsdag till fredag, men jag ska inte sova över( mer om det sedan). Dagen flöt på rätt bra och det var faktiskt helt okej roligt, på förmiddagen iaf!

Sedan somnade jag när jag kom hem haha... standard tyvärr. Vaknade sedan pigg och glad vid halv sex och sen dess har jag bara kollat tv-serier och pluggat lite!
 
Bild från i somras... kan inte fatta att det bara var en månad sedan man kunde ligga såhär på stranden med vänner och bara njuta..åh.
 

Så trött!

Är supertrött just nu, både i kropp och i huvudet...
Spelade match innan idag och vi vann! :D såå gött! Gjorde 1 mål också så det var riktigt roligt!
 
Sen kom jag hem vid 19-tiden och sen dess har jag kollat på Carrie Diaries, älskar det

Tror jag ska göra ett inlägg om den serien för den är verkligen värd att kolla på, typisk ungdomsserie! 
 
 
Bästa Ellen! var tyvärr hur längesedan som helst jag träffade henne...
 
 
 
 

RSS 2.0