lol

JAG BÖRJAR BLOGGA SERIÖST IGEN NÄR JAG FÅR NY MOBIL DEN 28 FEBRUARI !!!
 
 
 
 

En sån där

                                        Jag lyssnar just nu på – Husmusik!! Typ bara house just nu
Kärleken är – Något jag inte har mycket erfarenhet av
Jag gillar att – få positiv bekräftelse för något man kämpat med
Jag kommer alltid att – Ha en speciell plats i mitt hjärta för One Direction
Sist jag grät var - Väldigt längesedan, minns inte ens? Flera månader sedan kanske t.om
Min mobiltelefon är - Min käraste ägodel
När jag vaknar på morgonen – Vill jag alltid dra täcket över huvudet och SOMNA OM!!
Innan jag går och lägger mig – Tar jag alltid bort smink & borstar tänderna, kollar 1000 bloggar & instagram
Jag vill verkligen – Bli framgångsrik
Vad irriterar du dig på? Människor som gör onödiga saker & folk som är allmänt sega på att göra saker
Vart reste du sist? Grekland
 
 
 
 
 
 
babe


Dare

Helt ärligt, om någon kom fram och frågade er om vilka egenskaper ni har som möjligtvis skulle kunna få någon intresserad av er själva var, skulle ni vågat räkna upp det ni gillar med er själva och det ni faktiskt kan tänka er att folk gillar? 
 
Om jag ska vara ärlig skulle jag nog sagt något klassiskt som "amen jag är la rätt skojig och schysst, gillar fotboll med så det är la ett plus i kanten, antar jag?" 
 
Aldrig att jag faktiskt skulle våga säga det jag verkligen gillar med mig själv, men hur personligt låter det om man säger att ens bästa egenskaper är att man är rolig och schysst? Vem är inte rolig och schysst egentligen?
Undra varför man inte vågar säga som man egentligen tycker, t.ex. att man tycker att man själv är jätterolig och härlig att umgås med, att man gärna skulle vilja ha en vän som sig själv, att man faktiskt tycker att man själv ser rätt snygg ut innerst inne, att man är smart och ambitiös, att man alltid är sig själv, att man är rätt duktig på de flesta sporter och att man faktiskt gillar sitt skratt! 
 
Det kanske bara är jag som känner så här, men jag skulle aldrig kunna svara så här om någon frågade mig: vilka egenskaper jag har som möjligtvis skulle kunna få någon att bli intresserad av mig? 

Jag tror att de allra flesta är rädda för att folk ska tycka att man skryter och är för självgod, och det stämmer också! Folk skulle antagligen tycka att jag var helt tossig och kaxig om jag svarade som jag skrev ovan, skitlöjligt egentligen! Varför ska man inte få kunna vara stolt och nöjd med sig själv utan att låta skrytig? 
 
Med handen på hjärtat så tycker jag faktiskt som det jag skrev ovan, jag tycker att jag är rätt skojig och säkert är härlig att umgås med, jag skulle inte ha något emot att ha en vän som mig själv, jag tycker att jag ser rätt snygg ut(wow ja jag sa precis det där!!), jag gillar att jag är smart och alltid sköter mig bra i skolan, jag älskar att jag alltid alltid är mig själv till 100% och aldrig skulle ändra på mig för någon annan, jag tycker att mitt leende är fint, jag tycker att jag är rätt bra på de allra flesta sporterna(finns undantag), och jag tycker faktiskt att mitt skratt är fint och härligt! 
 
Sådär! Att det ska vara så svårt att tycka om sig själv? Det var rätt svårt att skriva dessa saker jag gillar med mig själv, det är inte ofta(aldrig?) man pratar så gott om sig själv? 
 
 

Med detta sagt utmanar jag nu er alla att göra likadant, om ni har blogg(gabbe, lisa, lillvi, emma, osv) att skriva minst 5 saker ni gillar med er själva på er blogg, och ni som inte har blogg får helt enkelt skriva ner eller bara komma på minst fem saker!! 
Hur svårt kan det vara? Fem saker man gillar med sig själv borde alla kunna komma på! Och när du känner dig som deppigast är det bara att titta vad du skrev om dig själv och du blir påmind om varför du är bra som du är! 
 
 
 
 
 

Sunday

Hjälp vad denna dagen har varit konstig, tidsmässigt! 
Vaknade först halv 3 och var helt svettig och rädd för jag drömde att jag var med i en tsunami...fyy vad hemskt det var. Det läskiga är att jag har drömt liknande saker flera gånger de senaste veckorna, om att jag är med i massa naturkatastrofer. Det är något av det värsta jag vet så jag är livrädd! 
I vilket fall har jag inte gjort nååågot resten av dagen, chillat och ätit och kollat Carrie Diaries som vanligt. Sjukt skönt måste jag säga, men just nu känner jag för att träffa vänner faktiskt, hmm. 
 
Imorgon ska jag sova länge och sedan åka på träning, och jag ska även börja plugga till NO-provet som vi har nästa vecka, men det kommer säkert bli att jag inte får gjort någonting som vanligt haha. 
 
 

Trevligt

Mhhm rolig början på terminen! Känns som att vi har fått typ 10 saker som ska göras men men, ingen idé att klaga för att jag vet att jag ändå kommer göra allt som ska göras så varför lägga energi på att klaga? Finns inget sätt att slippa undan plugg! 
 
 
 Här är iaf allt som är tills nästa vecka haha, kanske är bra att lägga in en liten påminnelse för alla i min klass! ;)
 
you can thank me later! 
 
 
 
Förresten skulle jag skitgärna kunna skriva i olika storlek på texten och ja lite mer effekter på texten.. ser väldigt trist ut när det enda man kan göra är att ta kursiv/tjock/understruken/överstruken stil..mycket roligare att läsa om det är lite blandad storlek med så NATALIE F om du ser detta får du skiiiiitgärna hjälpa mig <333 
 
 

Night

tjenare i lingonskogen! 
 
Ligger just nu i soffan och gör...ingenting(typ)! Äter choklad, dricker cola, och ska sätta på någon film eller ett avsnitt av någon serie eller fortsätta kolla på en Amish-serie.. haha så intressant! 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska bara chilla på dagen och verkligen vila ut!! Sen på kvällen ska jag kanske träffa lite fränds. 
 
Åhh tror inte ni fattar hur mycket jag längtar tills jag får ny mobil...jättejobbigt att klara sig med den jag har nu, kameran är väldigt dålig, utan fokus eller blixt eller framkamera eller något, åh! 
 
 

Tagg

Hejsan! 
Skolan idag var faktiskt rolig, precis som igår! Allt blir så mycket roligare när man har...ja vad ska ja g säga? hmm ;) haha
 
Efter skolan åkte jag hem och åt nudlar ifall ni vill anteckna? :) Sen åkte jag till träningen vilket var nästan 2 veckor sedan senast..! Oj! Har varit sjuk, haft engelskorna och haft uppehåll så det var jättelängesedan, roligt men jobbigt som as haha...
Sedan kom jag hem och åt tacos som 500 tusen andra svenskar antagligen också har gjort haha. 
Och resten av helgen ska jag inte göra nåååågonting vilket är sjukt underbart, är så trött efter skolan redan! 
 
 
Åhh har så mycket musik som är ny för mig( ;) ) som jag måste dela med mig av! Fyy vad go denna var, ny favorit
 

Reason

Hola! 
Skolan igår var hemsk!! Fy. Jag sov ingenting på natten efter jag bloggade... Så ni kan bara ana hur trött jag var! Mådde dåligt med, huvudvärk. magont, fy! Själva skoldagen är den värsta på hela veckan med så hela dagen var helt värdelös helt enkelt. Sov när jag kom hem i flera timmar men med tanke på att jag hade dygnat innan så var jag trött på kvällen med så jag sov vid 11. 
 
Idag var skoldagen rätt skoj, den brukar vara det på torsdagar för då är jag och Gabbe ensamma hela dagen typ, om man kan säga så? Vi har iaf alla lektioner ihop och inte med någon annan i vårt gäng! 
Nu har jag precis ätit middag och ska kolla på en film med ena halvan av familjen som är hemma!
 
Och förresten, det känns meningslöst att blogga just nu för jag kan inte ta bilder eller blogga lika ofta och mina inlägg är värdelösa! Känns så onödigt att lägga ner ens lite tid på bloggen om det är i onödan...Tror att jag kanske tar en paus tills jag får en ny mobil vilket är i februari. 
 
 

Bröllop

Jag har som många andra i min ålder börjat fundera på bröllop och allting! Vem kommer jag gifta mig med? Hur ser han ut? Vad gör han just nu? Vart ska jag gifta mig? Hur ska klänningen se ut? OSV!! 
 
Men något jag redan har bestämt är vilka låtar jag ska ha! Tänkte ge er ett litet smakprov, denna vill jag skitgärna faktiskt sjunga själv! Är svinrädd för sånt men jag vill verkligen det, även om jag skulle vara dålig så skulle jag vara stolt över mig själv och jag har ju ett bra tag på mig att öva. 
 
älskar texten
 

att somna

Som jag förutspådde är jag vaken. Och klockan är 3.41 just nu... hmm
Jag somnade faktiskt kl 11 men vaknade vid 2 och var klarvaken. Pallar inte!! försökte stressomna i typ en timma tills jag gav upp, ingen idé att ligga och försöka somna när man är klarvaken. Så jag gick ner till köket där jag är just nu och har gjort varm oboy och ska sätta mig i soffan och läsa min bok(älskar att läsa) och förhoppningsvis bli trött! 
Vi hörs imorgon, kommer se ut som ett lik men har en känsla av att jag inte kommer vara ensam om det...;) 



Mat mat mat

ååh vad hungrig jag är!! Sparar mig till så sent som möjligt(ska äta pizza som blev över från lunchen) så att jag somnar mätt för förra året när skolan började låg jag hungrig till klockan 6 innan jag somnade och jag och Lisa skickade matbilder till varandra så jag vill inte göra samma misstag igen!! 
 
Här är den grymma låten som jag just nu lyssnar på hela hela tiden!
Detta är en cover och jag tycker den är lite bättre än orginalet nästan.. orginalet finns på spotify, Sweater Weather heter den alltså! Åh vad bra
 

Hard

Sista lovdagen idag...! 
Detta lovet har faktiskt känts ganska långt fast fortfarande alldeles för kort! Jag gillar när loven är så långa så att i slutet är man typ uttråkad så att man nästan vill till skolan, så brukar det vara för mig på sommarlovet iaf! Men det är bara skönt för då är man verkligen 100% utvilad och redo! 
 
Måste bara säga att det är typ omöjligt att blogga normalt och bra för jag har ju ingen mobil som man kan ta hyfsade kort med, typ 4 megapixel så det är omöjligt att få nya bilder... sen kan jag inte mobilblogga heller förutom när jag är hemma så ja... men den 28 Februari kommer bli en bra dag! Då ska jag få en ny mobil men det är ungefär det som händer på den dagen, ingenting annat! :D Bra dag ändå! Trots att det inte händer något mer än att jag får ny mobil.
 
 
 
Nu ska jag ta mig en lång, varm dusch! 
 
Förresten har jag hittat världens bästa låt!!! Måste visa den, fy jag älskar älskar älskar den. 
 
 

Sad

Någonting som jag älskar och samtidigt hatar att göra är att kolla på sorgliga filmer, speciellt sådana som handlar om cancer...Jag tror inte att jag är den enda som på något sätt "gillar" att se sådana filmer...Därför tänkte jag tipsa om en film som handlar om en tjej som får cancer och blir kär och aah, resten får ni se i filmen! Så sjukt bra är den tycker jag, riktigt sorglig och romantisk och gullig och verkligen verkligen sevärd.
 
Den heter Now is good
 
 
Sen är killen vääldigt snygg och det skadar ju aldrig...;) 
 
 

Helgdag

Hejsan! 
Idag är det helgdag vilket känns konstigt? Helgdag på en måndag hmm...
Jag har nog aldrig gjort så lite som idag haha, vaknade 2 och åt mat och gick sedan upp till mitt rum och chillade och somnade sedan och vaknade vid 5 hmm...Sen dess har jag inte gjort nåågonting!! Bakat en kladdkaka och sminkat mig typ... Det är faktiskt rätt skoj att sminka sig även om man inte ska någonstans, bra att öva med! :) 
 
Nu ska jag snart äta nudlar för jag har inte ätit sen jag åt senast(insåg detta nu) så jag är svinhungrig. Sen ska jag kolla på Paradise Hotel ♥♥ Åhh äntligen börjar det igen! Suger att Samir är ute men jag kan sätta i princip vad som helst på att han kommer komma tillbaka! Kom ihåg att jag sa det! ;) 
 
ååh bild från Grekland i somras, brun och fin...
 
 

Sleep

Heej! Har inte kunnat eller hunnit blogga på två dagar nu hehe, igår vaknade jag sent och sen kom mina bröder hem varav en med flickvän och min bror Viktor fyllde(haha tänk om man skrev FÖLL?) år, hela 26 år så det känns rätt sjukt... han känns verkligen inte så gammal haha. Så vi åt middag och gav han presenter och sånt. Sen åkte jag till Gabribulla på kvällen där vi var lite kompisar som lagade tacos och umgicks hela kvällen och natten! Myysigt, tack för det gabbe! :* 
Jag somnade för övrigt efter klockan 8 för jag och Lillvi låg och pratade om precis allting! Haha helt sjukt hur mycket vi pratade och hur länge, tiden bara sprang iväg! Men det var mysigt det med! Så härlig är hon där Lillvi ;) :* 
 
Sen blev vi väckta vid 12 så jag var verkligen svintrött, tror alla var det! Så jag blev hämtad och åkte hem och mamma sa att jag såg ut som ett lik och att jag skulle sova så det gjorde jag! Vaknade vid halv sex nu på kvällen och det var riktigt skönt men jag tar gärna emot lycka till önskningar att somna ikväll! :) mission impossible
 
ååh vill faktiskt ha lite snö  nu
 

10 till

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Jag skulle bli svinigt glad och spara skitmycket och sedan skulle jag shoppat och fixat saker till huset och sådana saker! Men jag skulle fortsatt gå i skolan och allting och skaffat mig samma utbildning som jag skulle utan pengar såklart! 

 

12. Vad tycker du om ordet hen?

Smart ord, använder det själv rätt ofta! Förstår inte varför man inte skulle använda det då det är väldigt praktiskt


13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Kladdkaka bara för att jag är grym på det!

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Vi lever inte för djurens skull och jag är själv en köttälskare så.. Dock borde man ha flera vegetariska måltider i veckan för miljöns skull!


15. Är du beroende av något?

Cola. Helt seriöst. Vet ingen som dricker så mycket cola som jag gör. 


16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Break your heart med Taio Cruz typ...


17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Folk som inte vågar stå upp för sig själva och sina åsikter, folk som faller för grupptryck osv. 


18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Nej jag är ingen husmor så


19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Ja, den där " oh när allting känns kallt, och det regnar överallt...JA DÅ SEES VI PÅ LÖRDAG JA DÅ SEEES VI PÅ LÖRDAG, NÅÅNSTAAAAANS!" älskar den. 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Ja det skulle jag tro, har alltid varit envis och bestämd haha

 

 

 


Nyår

Hellooo 2014..! 
Oj vad sjukt, känns fortfarande som 2010 i min hjärna men icke, 2014 it is! Fatta att vi är närmre 2020 än 2007? Hur och när hände detta? hmm
 
Igår åkte jag hem till Linnea där Lisa var och vi chillade som bara den, lyssnade på musik, fixande naglar och smink, lagade tacos, åt, bajsade, fixade oss lite mer, och sen tog vi bussen till  Lillvi där det var lite folk redan. Jag hade iaf en skitgrym och rolig kväll, jättelyckad! Tack Lillvi :* Har många roliga händelser från denna kvällen som jag inte kommer glömma på ett bra tag haha! 
 
Idag har jag inte gjort ett piss rent ut sagt! Och idag tänker jag sitta vid datorn hela natten och kolla någon serie och äta godis & cola. 
 
bilder beskriver min dag & natt!
 

10

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Carrie Diaries! Om jag vore mer äventyrlig och vågad skulle jag valt Vampire Diaries för jag är typ besatt av vampyrer men jag föredrar nog en lite mer verklig livsstil ;)


2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Fobollsproffs! Hela mitt liv fram till åttan typ... 


3. Vilken är din favoritdoft?

Killparfymen One Million eller neeej, min mammas doft! ahhh


4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Times Square! Där det händer saker konstant, skulle nog inte vara en uttråkad stenbumling! ;) 

 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Styr upp något med alla mina kompisar och nära och kära snabbt som bara den, äter skitmycket god och onyttig mat, smsar och ringer alla jag vill och säger allt som jag aldrig vågat säga! Försöker vara nöjd med det liv jag haft! :D

 6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

 
Skulle nog tränat mer och hade nog tagit mer plats? hmm vilken svår fråga!!
 
7. Vilket är ditt favoritverktyg?
 
Va? Jag är inte speciellt förtjust i något speciellt verktyg faktiskt haha...
 
8. Vad gör du om tio år?
 
Jag tror att jag pluggar till något spännande jobb som jag vill ha eller kanske jobbar? Förhoppningsvis är jag framgångsrik!
9. Vilken är din bästa danslåt?
 
212 - Azealia Banks!! såååå go
10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
 
Skulle sytt typ alla mina kläder såklart! Haha vore riktigt grymt
 
 
 
haha söt bild från i somras, haha jag ser så lycklig ut 
 

RSS 2.0