Tired

Hm jag bloggade igår men det publicerades tydligen aldrig...? så irriterande!
 
Jag är supertrött idag iaf så jag tror inte jag kommer blogga något mer än detta, men vi får se!
I helgen ska jag på fotbollsläger med så jag ska inte göra något speciellt alls dessa dagar innan!
 
 

DÖR.

JAG TROR JAG DÖR.
 
Minns ni i typ torsdags så skrev jag om en serie: SUMMER BREAK!
 
iaf jag har nördat sönder det och alla som är med där och allt, har fått massa crusher i massa killar i serien iaf och bland annat på en som heter ZAQ!! och nu för en timme sen typ så kollade jag på det nya avsnittet och då FÅR JAG ETT MEDDELANDE FRÅN ZAQ!!!!!!!!
Först trodde jag inte att det var den riktiga men så sa han till mig att lägga till han på snapchat så gjorde jag det såklart OCH DÅ SER JAG ATT DET ÄR DEN RIKTIGA!!! Han var med massa andra killar från Summer Break så jag håller på att dö.
 

Liksom vad är oddsen? När jag sitter mitt uppe i ett avsnitt så snapchatar jag med han nu. dör ödr öödröödörödöörr DÖR
 
älskar hans personlighet i serien så sjukt rolig och skön åh
 
 
och detta är killen han är med just nu, de 2 är mina favoriter !!
 
 

TRÖTT

HJÄLP vad trött jag är...somnade skitsent igår/imorse, verkligen sent. Och så vaknade jag vid halv ett vilket inte var så jättesent med tanke på när jag somnade...
 
Sen var träningen jättejobbig för det var så sjuuuukt varmt!! Fy så jobbigt med konditionsträning i denna värmen.
 
Så DÄRFÖR är jag suupertrött! Kommer somna tidigt idag känner jag på mig...ska bli skönt för en gångs skull!

Efter träningen tog jag mig ett dopp i Lygnern, var riktigt skönt och varmt i vattnet, så underbart, älskar att bada♥
Sen imon så ska jag upp ganska tidigt för att först åka till Allum och sen hem och fixa inför kvällen då det kommer lite kompisar på grillkväll! Några ska även sova här så det blir nog roligt! :)
 
detta är jag just nu ↓, STAVADE t.om "just" till "ljust" först , mmm fattar ni hur trött jag är då?
 

So hawt

Fyyy vad varmt det är va?!
Så obehagligt...Vaknade i morse av att jag var genomsvettig av värmen, blä så äckligt!
 
Nu har jag legat ute i en timma ungefär men jag orkar inte mer så ska vara här inne och läsa eller kolla på PLL eller något... Sen när min bror kommer hem från jobbet ska jag fråga om vi kan åka och bada, behöver verkligen svalka mig!!
Sen ikväll så är det träning som gäller, gött!
 
 
åh bild från konserten...saknar det något enormt :'(
 
 

Igen

Sitter fast på youtube nu igen!!

Jag sitter i princip varenda natt och fastnar för massa artister på x-factor och kollar massa auditions, går inte att slita sig!!
Imorgon ska jag visa mina absoluta favoriter!
 
 
ingen fin bild på mig men skitsamma!
 
 
 
 

Funderingar

Något som jag har i huvudet i princip hela tiden är framtiden, gymnasieval, college, yrken, familj, hus, massa!
Första steget är såklart gymnasiet och något jag vet säkert är att jag ska gå natur iallafall. För jag är inte 100 på vad jag vill bli och då känns det skönt att ha 3 år på sig att fundera ut vad jag vill bli och sedan kunna bli vad jag vill i princip!
 
Något jag har bestämt mig för och något som jag verkligen vill och ska göra är att gå på college i USA.
Jag ska verkligen undersöka detta med college och regler och sånt för vad som gäller i Sverige och kostnader såklart och sånt men jag gör vad som helst för att gå på college i USA! ingen fattar hur gärna jag vill det. Är beredd att kämpa svinhårt för det verkligen. Är det någonting jag verkligen vill så ser jag till att det händer.
 
Hmm ja jag funderar som sagt jättemycket över framtiden men det jag vill göra här i livet är följande: resa, festa, gå på college, åka till tomorrowland, lära känna människor över hela jorden,skaffa en underbar pojkvän, gifta mig & skaffa barn, ha ett jobb med riktigt bra betalt, ha ett fint hus, bo i USA.
 

Om jag har gjort allt detta när jag ska dö så kan jag lova att jag kommer dö lycklig! :)
 
TOMORROWLAND | via Tumblr
Instragram Boys and Girls | via Facebook
just girly things
follow your dreams | via Tumblr
 
 

Stilla

Hjälp... denna dagen har vart så konstig? Allt har bara stått stilla känns det som, ingenting har hänt, det har vart äckligt varmt och fuktigt i luften. Hatar det!
 
Har verkligen inte gjort någonting alls idag, och har alltså ingenting att blogga om!
Men jag bloggar bättre ikväll/inatt iaf, för just nu har jag ingenting att skriva haha.
 
 

Hemåt


On my way...

... till Lisas Crib! Haha hjälp vad gangsta det lät.
Är påväg nu anyways! Vi ska bada i sjön som ligger precis vid hennes hus så det ska bli dunderskönt i detta klibbiga vädret...!!
Har inte vart hemma hos henne på jättelänge nu eftersom att hon har vart på språkresa så vi får se ifall jag hittar till hennes rum? Hmm kan bli klurigt

Vi hörs senare ikväll!


Lördag?

Jag håller ingen koll på vilken veckodag det är på lov, det skulle lika gärna kunna vara tisdag idag? får tänka till lite varje morgon för att komma på vilken dag det är...!
 
Idag har jag sovit ut, skööönt! Och sen bara slappat framför tvn(?!) och kollar på Keeping up with the Kardashians, jag kollar i princip aldrig på tv faktiskt haha. Bara på serier och filmer och så på datorn.
 
Senare ska jag åka till Lisa och sova där! Ska bli roligt!
 
bild från skolavslutningen! Snart börjar skolan igen... vill inte.
 
jag ser väldigt kort ut också men jag böjer mig på något sätt

Igen

Får bli ett sent nattinlägg som de flesta kommer se imorgon morra istället!
 
Har kollat på en komedifilm med min bror denna kväll, minns inte vad den hette men den var rolig- precis som komedier ska vara! ;) noshit.
 

Sen har jag kollat de senaste avsnitten av Summerbreak och ååh så bra det är! ♥ 
Har även kollat på x-factor auditions som vanligt... Planerar att lägga upp mina absoluta favoriter, och tro mig, jag har sett sjukt många. Älskar att alla auditions är så olika, alla har olika bakgrund, olika röster, olika utseenden, olika attityder, ja ingen audition är någon annan lik! Kan sitta i timmar och klicka runt och fasta för massa i tävlingen.
 
Men nu ska jag läsa lite i min bok och sen sova!
 
jag och en extremt snygg kille från gothia. asdfghjklöä
 
 
inte alls suddiga bilder heller! (skyller på min syster som var skakis pga snygg kille framför kameran)

Nytt

Köpte dessa nyss, har velat ha sådana ett bra tag nu! Snyggare än vanliga mjukisar verkligen


Summerbreak

Började titta på denna "serien" igårkväll, i början fattade jag naaadaa för det är så korta avsnitt och lite förvirrande, men jag fastnade på något sätt och kollade 20 avsnitt i sträck haha. Handlar iaf om några ungdomar i LA, USA, som ska ha sitt sista sommarlov tillsammans innan de sticker iväg till college, och det är en realityserie så det är liksom verklighet :) Många snygga killar och ja, rekommenderar verkligen att ni ska se på det! Men det tar några avsnitt innan man kommer in i serien.
 
HÄR kan ni kolla -------> https://www.youtube.com/channel/UC-ocfaUlccs9DcrBRzwlI-g
 
och här har ni trailern:
 
summer break exclusive cast photos 10
summer break exclusive cast photos 30
summer break exclusive cast photos 41
 
 

Don't Drop That Thun Thun

Rubriken!! Har den låten så grooovt insatt i min hjärna haha... Så jobbigt!
 
Vaknade strax innan 1, var så sjukt varmt i rummet...hatar att sova i värme, fy! Sover hellre i 12 grader än 30. Sen gick jag ner och åt lite kladdkaka till frukost haha! Så gott på morgonen. Har städat lite och så nu och snart ska jag och mamma åka och handla mat, ogillar verkligen att göra det men you gotta do what you gotta do. ;)
 

Men innan det ska jag ta och kolla på några avsnitt av Summerbreak!
 
 
lite bilder från Summerbreak

Stuck

Hej och Godmorgon antagligen!

Kom hem från Gabbe vid halv ett tror jag, hade det jättenayys där med asgo mat och så! Åkte även och tog ett varmt kvällsdopp i Härsjön! Purrfeect night

Nu sitter jag här med datorn och kollar på SUMMERBREAK! åhh har fastnat totalt haha... Länkar & berättar mer om den "serien" imon!


Självförtroende

Idag, alldeles nyss nästan, så stog jag i spegeln och hade på mig mina nyklippta jeansshorts, så jag studerade hur de satt och så, och då upptäckte jag en negativ sak med min kropp som jag inte lagt märke till innan och det första som ploppade upp i hjärnan var självklart "neeeeeej åh fy vad fult". Men sen sekunden efteråt så kände jag bara "men ÄSCH, jag är fin ändå" och jag är så fruktansvärt glad att jag kan tänka så. Det går inte att må dåligt över allt som man anser är fult hos sig själv, det går inte att må bra då tror jag iallafall. Det är bara att ställa sig framför spegeln och känna att man är skitsnygg även om man har stora öron, celluiter, oplatt mage, eller vad som helst. Låter så klyschigt och alldeles för enkelt men det är faktiskt inte svårare än så. Bara man intalar sig själv att man ser bra ut så tror man till slut på det! Och tro mig, det speglas såå mycket på utseendet om man själv känner sig nöjd.
Självförtroende handlar inte om att vara den snyggaste, smartaste, roligaste, kurvigaste, rikaste, sexigaste. Det handlar om att veta att man kanske inte är perfekt och vara nöjd med det man har och det man är. Om du inser detta så kan jag lova att andra kommer märka det med. Livet är för kort för att ha ångest över sina stora lår.
Jag har själv lärt mig att jag aldrig kommer vara den snyggaste, smalaste, smartaste eller perfekt på något alls, jag kommer antagligen aldrig vara nöjd över mina ben eller mina bröst eller min mage eller mina armar eller min rumpa eller min ansiktsform för den delen.
Men jag har insett och accepterat att det är så jag ser ut och jag är               G-O-R-G-E-O-U-S.
 
 
Blev verkligen inte nöjd med detta inlägget och allt känns bara rörigt men det jag ville få fram var att ALLA har osäkerheter hos sig själv och det enklaste sättet att "få bort" dessa osäkerheter är att inse att de finns där och lära sig att tycka om dem. Eller i alla fall acceptera att de finns.
 
 
Untitled..
| Quotes
 
 
 
 

And just like that

...så kom blogglusten tillbaka!
Känns som att jag har hur mycket som helst att blogga om faktiskt, mycket saker jag vill skriva om med. Vet inte hur längesedan det var jag bloggade senast? förra veckan tror jag. Men strunt samma, nu ska jag försöka blogga regelbundet igen!
Idag så har jag inte gjort något speciellt alls, bara strosat runt här hemma och testat massa kläder(längtar lite till skolan så att jag kan få "klä upp" mig faktiskt) och klippt av mina Cheap Monday jeans till shorts, blev väldigt bra faktiskt! Och nu ska jag göra lite inlägg och sen fortsätta läsa i min bok! älskar att läsa haha

Senare ikväll så ska jag, mamma, pappa & Annika till Gabbes familj på middag! Ska bli väldigt roligt! Visst är det skönt/roligt när ens kompis föräldrar är kompis med ens egna föräldrar?
 
Anyway, ska börja på nästa inlägg nu! puss♥
 
 
 
chrilleeee<3 saknar diiig!
 
 
 

Wear

Detta är vad jag ska ha på mig upptill idag! Bara en vanlig "blus" ! Sen svarta jeans eller vita shorts till det, känns lite kallt för shorts tyvärr så det får nog bli shorts. Vaknade iaf för en stund sedan och nu ska jag klä på mig och äta och sen dra mig mot bussen! Hoppas ni får en grym dag!!


Hey ho

Sitter just nu vid datorn med pringles & cola och njuuuter!
Är på superbra humör(som vanligt?) och är så taggad på livet helt enkelt!
Ska sätta på Gossip Girl eller senaste avsnittet av PLL snart, får se vad det blir!
Planerar att skriva ett långt/utförligt inlägg om självförtroende och sånt, men får se när det läggs upp! snart iaf hoppas jag :)
Var ett bra tag sedan jag änvände dessa jeansen, ett av mina favoritpar så måste bära dessa snart!
 

On and on

Hej!
 
Idag har jag jobbat med Elsa! Det var skoj men fyyyy vad segt det var i slutet...kom inga de sista timmarna och det var verkligen dötrist och kallt då.
Imon är det äntligen dags för Gothia Cup! Älskar det, så roligt med alla människor och att kolla på lite annan fotboll än svensk, mycket roligt! Så imon ska jag kolla lite på dagen och sen gå på invigningen med Emma & Gabbe!
 
 

100 random

1: Namn? Filippa Eriksson
2: Stjärntecken? Tvilling
3: Tre rädslor som du har? Spindlar, åldras, dö
4: Tre saker som du älskar? Kompisarna, sommar, familjen
5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Skryt, överlägsenhet
6: Har du lärt dig ett nytt språk? Engelska? ;) lite franska med!
7: Har du en Bästa vän? Har turen att ha 2 stycken till och med!
8: Din sexuella läggning? Straight
9: Din första dejt? Känns ej som att vi dejtar här i Sverige så...
10: Hur lång är du? 162,5
11: Vad/vem saknar du just nu? Lisa & Gabbe
12: Vilken tid föddes du? Mitt på dagen ahah
13: Din Favoritfärg? Har faktiskt ingen speciell? Typ svart, men klär mig i alla möjliga färger haha
14: Är du kär i någon? Nope, tyvärr inte
15: Favoritcitat? YOLO. haha skojaaaa men jo det är faktiskt ett bra citat även om det låter skittöntigt, försöker alltid tänka " men shit filippa du lever 1 gång detta kanske aldrig händer igen så GÖR DET" typ! så yolo är bra
16: Favoritplats? Sängen och stranden & fotbollsplan & matbordet HAHA
17: Favoritmat? Schnitzel & Pommes är guld
18: Är du någon gång ironisk? Haa JA hela tiden, verkligen HELA tiden haha
19: Vad lyssnar du på just nu? Musik, " fucking problem med ASAP, Drake"
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Hår, läppar, kindben, kropp.
21: Skostorlek? 37, 38 ibland med :)
22: Ögonfärg? Grön, grå, blå. verkligen inte fina färger...
23: Hårfärg? Blont
24: Favoritfärg på kläder? Svart tror jag! älskar det
25: Har du någon gång busringt någon? Ja haha så drygt
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Rosa & leopardmönstrat haha??
27: Färg på mobilen? Vit
28: Favoritfilm? Perks of being a wallflower, dagboken, dear john osv!
29: Hur känner du dig just nu? Trött
30: Någon du älskar? svarade på det innan
31: Din relationsstatus? Singel haha
32: Din relation med dina föräldrar? Bra
33: Favorithögtid? Julen
34: Tatueringar/piercingar du har? öronen! hade naveln men tog ut den
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Inget jag vet än
36: Anledningen till varför du blev medlem här? Ville ba sysselsätta mig med något
37: Hatar du och ditt ex varandra? Nope
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS? Nej inte för tillfället haha :(
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? Nej!
40: När höll du senaste handen med någon? Igår tror jag?
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 15 min
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? Ja
43: Vart är du just nu? Hemma, in my beeed
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Dom jag var med? mina kompisar alltså
45: Har du varit på ett bröllop? Ja!
46: Bor du med dina föräldrar? yes
47: Längtar du till något? Jadå
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ja det kan jag men gör inte det :)
49: Har du varit underviktig? Nej det tror jag inte! :)
50: När kramade du någon senast? Minns ej haha
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Blivit sur antagligen
52: Finns det någon du litar på men inte borde? Nej!
53: Något du inte gillar med idag? Njaa inte vad ja kan komma på
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? One Direction.
55: Vad tänker du på mest? One Direction.
56: Din konstigaste talang? Kan göra goaste gravidmagen om det kan kallas för talang....?
57: Har du några konstiga fobier? spindlar, dock inte så konstigt?
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Framför, gillar inte att fota så
59: Vad var din senaste lögn om? Minns inte!
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta? Ringa
61: Tror du på spöken? Ja
62: Tror du på magi? Nej haha
63: Tror du på lycka? Ja?
64: Hur är vädret just nu? Natt haha
65: Vilken var den senaste boken du läste? Gossip Girl!
66: Gillar du lukten av bensin? JA ahah
67: Har du några smeknamn? Haha ja!
68: Senaste skadan? Missade ett trappsteg så trampade snett och fick ont i knät med :(
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Spenderar tyvärr
70: Kan du röra din näsa med tungan? nej :/
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Ja !
72: Favoritdjur? Hamstrar och pantrar och tigrar
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? minns inte!
74: Vad tror du satans efternamn är? Jones. HAHA SKOJA ne men vad är det för fråga?? ahha
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? One Way Or Another
76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Vara skön och skratta mycket och inte skryta om saker eller överskatta sig själv och inte vara för på
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Något fint om mig haha
78: Har du varit olyckligt kär? Ja i 5 killar :((((
79: Ditt favoritord? Wosh får det nog bli
80: En bra blogg du följer? Charlotta.nu
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? "Niall Horan jag är rolig och snäll, gift dig med mig".
82: Känner du någon som sitter i fängelse? Nej
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Zayn
86: Fått F i ett ämne? Nej!
87: Kysst en kille? Ja
88: Kysst en tjej? Ja
89: Kysst någon i regnet? nej haha måste bocka av det på min to-do list!
90: Haft ett jobb? Ja :)
91: Lämnat huset utan plånbok? Ja? haha
92: Mobbat någon på internet? Nej!
96: Är du vegetarian/vegan? Nej fy verkligen inte
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Jaaa!
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Ja
99: Varit utomlands? Ja
100: Fått ditt hjärta krossat? Nej, förutom av 1D.

Sorry hehe

Hah, jag lär vara den sämsta bloggaren någonsin men who cares? det är sommar och jag orkar inte tänka på att blogga faktiskt :)
 
Idag har jag jobbat iallafall, det var faktiskt roligt! Var med Gabbe & Karl och ja, vi har nog de mest slappaste jobbet i världshistorien så det är tvärnice. Sen kom jag hem och chillade och åt, sen bestämde jag och Emma lite snabbt att mötas upp och cykla till Lillasjö! Så det gjorde vi, var sjukt myysigt och roligt att träffa henne, tror att vi kommer träffas mycket mer nu i sommar och vara mer med varandra för vi bor sjukt nära varandra och vi brukade vara med varandra typ hela tiden innan...! så det var nice att catcha upp lite och så!
 
förresten så har jag blivit förälskad i att cykla. Så sjukt underbart? Att bara glida fram på sommaren i värmen och känna vinden i håret. åh. Låter nog klyschigt men det är så härligt.
 
 

Havet!

Har varit vid havet med familjen + Gabbe idag! Sjukt nice! Kryllade av snygga killar med... Oh
Nu är vi påväg hem till mig och vi ska nog sova hos mig med! :)
Haha har varit med gabbe en hel vecka i rad nu och sovit över 4 nätter av de dagarna! Nicee


what

Hello mannar!
 
Riktigt usel uppdatering det senaste men vad ska jag säga? Livet kom imellan.
 
haha skojaaa! nä men har vart ganska busy faktiskt, igår var jag på stranden med kompisar hela dagen, tog sen bussen till gabbe och köpte grillsaker, sen åkte vi tillbaka och grillade och badade och så med lite kompisar! sen vid halv tolv eller något tog vi bussen hem och så sov jag hos gabbe igen!
Idag gick vi upp vid nio och fixade oss lite smått, sen kom min syster och hennes kompisar, så åkte vi mot Gekås! Var jättelängesedan jag var där så det var roligt! fick även tag i sjukt nödvändiga saker! Ska visa sedan! :)

Hade en asbra dag där iallafall och sen åkte vi hemåt och ja, han knappt gå på toa innan vi skulle iväg igen! Var och tränade alltså.
 
Långt inlägg men ville bara skriva lite vad som har hänt i livet! haha very spännande...? (not)
 
 
bild från en annan grillkväll för några veckor sedan, så naays

Sol

Är vid havet nu och har varit här i nån timma! Sjukt gött!


Så jobbigt

HADE PRECIS SKRIVIT EN LÅNG TEXT SOM FÖRSVANN SÅ JAG PALLAR INTE:) hejdå. Skriver sen. HATAR DENNA APPEN


På g

Sitter på bussen nu, ska på bio med min familj och gabbe ikväll! Men vi ska fika lite och så innan! :)

https://cdn2.cdnme.se/4068758/6-3/pic_51d6ef7be087c3703744e450.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_51d6ef7be087c3703744e450.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_51d6ef81ddf2b3245ae35b34.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_51d6ef81ddf2b3245ae35b34.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_51d6eff9ddf2b3250f2c5e08.jpg" class="image">


Städar la

Hola¡
Vaknade tidigt idag, tidigast hitills på lovet tror jag, 11.30. Mm pinsamt.

Har städat och så nu på förmiddagen och nu sitter jag här och lyssnar på Zara Larssons nya album! Det är faktiskt braaa!
Hörs snart


I will...

Ska försöka blogga bra nu... haah var flera dagar sen jag bloggade senast, vet inte varför  men har varit så trött hela tiden och jobbat ganska mycket! Men ska försöka köra igång i helgen!
får bli en bild på zayn för att han är det snyggaste som vandrar på denna jord.
 

RSS 2.0