HALLO FREAKING WEEN



Ska till gabbe nu med lisa och fixa oss inför emmas halloweenfest! Ska bli såå roligt och Emma är bäst på sådana här saker så det ska verkligen bli skitkul!! Älskar att klä ut mig och så med! 
Jag kommer ta bilder på hur jag komme se ut och antagligen bilder från kvällen med! :D woo

I can't stop

TJENIS
sa ju att jag skulle börja blogga imorgon men jag har varit jättesugen på att blogga hela dagen så det får bli ett inläg idag med!
Har varit på läger på älskade Örtagården hela helgen och det har varit jätteroligt som vanligt!! Det konstiga är att när man kommer hem frågar alla " amen vad gjorde ni där då eller varför var det roligt?" och så går det inte att svara för man gör inget speciellt??!! det är bara askul på något sätt! Ni som har varit på läger förstår nog vad jag menar! :)
 
 
hahhaa no comments
 
 
 

Monday

Vet ni vad, jag tar en superkort bloggpaus till måndag! Känns inte bra att ha sån här dålig uppdatering jag föredrar att ha mer regelbunden och med mer inlägg så ja, på måndag! Men kan hända att jag slänger in ett inlägg eller två ändå, gör som jag känner för!
 
 

Fav

Som ni redan vet följer jag Amerikanska X Factor och jag älskar typ 70% av alla deltagande!! Helt sjukt, grymt bra startfält till Live Shows som börjar på fredag verkligen. Är besatt av Josh Levi som ni alla vet, kollar på hans 2 uppträdanden hela tiden! Mina andra favoriter är denna gruppen som är ett par!! Såååååå söta. Och deras röster ihop får mig att vilja dö typ. Denna versionen av denna låten är grym med. Verkligen värt att lyssna på!!
 

X-Mas


Jag har helt klart den snyggaste chokladkalendern?!? ;) 

Holy shit

Såg denna killen häromdagen i Demi Lovatos musikvideo "give your heart a break"och shit.

hJÄLp vad snygg. Något av det sjukaste jag sett! Utan tvekan min drömkille när det gäller utseendet, helt perfekt i mina ögon.
 
Alex Bechet heter han för övrigt... kär

 
 
 

Kallt

Hjääälp vad det regnar just nu!! 
Fick som tur var skjuts av pappa i sista stund så jag slapp gå i ösregnet... Skönt! 
Idag har vi rätt dryg skoldag men den är kort så det är gött ändå! 
Sen efter skolan ska jag nog till Gekås! Haha älskar det faktiskt, finns så många praktiska saker att köpa där, min bärbara laddare(som jag tappade i fredags så den är typ sönder...) bland annat! Hoppas att det finns det nu igen för de var jättebilliga och verkligen något som behövs! 



No stress

TJENIS!
 
Idag gjorde jag ett inlägg i skolan som försvann, blev så arg! Blöö
Men strunt samma, idag efter skolan har jag skrivit på min novell, är väldigt nöjd med min idée och vet allt jag ska skriva i pincip så det är lugnt med den! Har 9 saker i skolan denna veckan men är färdig med 4 saker så det känns ändå rätt stabilt. Är orolig inför matteprovet dock.. kan gå hur som helst, har trots allt B i matte som jag är rätt nöjd med så vill inte sänka mig iaf.
 
Annars sitter jag här och funderar på om jag ska göra kladdkaka eller inte.. hmm svårt val. Äter det så ofta så borde egentligen chilla lite med kladdkakeätandet men å andra sidan vem bryr sig? Det är svingott och det är det enda som räknas! Jag tror nog jag ska göra mig en kladdkaka hörrni! ;)
 
 
fin edit va?
 

GE MIG MAT

asdhjdfklee vad hungrig jag är just nu! Satte mig och skulle äta men då var pajen inte klar så fick sätta in den i ugnen igen och jag orkar helt seriöst inte. Samtidigt får jag dåligt samvete när jag blir sur över något sådant så då blir jag bara ännu mer irriterad på mig själv!
 
Aja, jag ska ta bussen till Lisa vid 16.00 så ska strax gå och sminka mig, kommer antagligen inte hinna blogga mer idag och jag har 0 tidsinställda så jag måste verkligen göra en massa imorgon...!
 
 

Guurls

Har fixat mig lite nu och ska strac åka till Lillvi!
 
konstig bild haha men this is me right now. But remember one thing: the only thing that matters is candy. Where there is candy, there is love. :)
 

Wishlist

Dagens bild från FamErikssons facebookgrupp. Min syster skrev en superlång önskelista och mamma försöker vara lite rolig...! ;)
 
 

No time

Hann inte blogga igår, sorry! 
Idag försov jag mig ... Typiskt!! Sen var skolan rätt chill! Har fått mycket gjort iaf! 
Ikväll ska jag till Lillvi med några andra tjejer, ska bli askul! :D ska dock inte sova över för jag vill vara hemma lite i helgen då jag kommer vara borta hela söndagen och lördagskvällen! 



Pluggo

Träningen idag var rolig! Kändes asroligt att spela igen! Var nästan 2 veckor sedan senast? hmm
 
Nästa träning är på söndag och då ska vi vara inomhus för första gången och det ska bli såå roligt! Älskar inomhusfotboll faktiskt! Det är mycket snabbare än utomhus och man blir mycket tröttare snabbare men det gillar jag för då byter man typ hela tiden! Vi ska dessutom vara med i en inomhuscup så det ska bli jätteroligt!

För övrigt sitter jag nu och pluggar hemkunskap för jag har prov imorgon, gööött! Är inte så förbered så ska verkligen försöka lära mig det mesta nu haha... är inget komplicerat som tur är! ;)
Har gjort mig en PLUGG spotifylista precis, med bra plugglåtar, typ sådana som man inte tänker på alltså inte supermycket låttexter vilket är bra för mig iaf, annars börjar jag bara sjunga med och tänka på texten! Så denna listan var behövlig kan jag lova!
 
 
Här har ni den! Haha roligt att första låten heter sex... hmm
 
 

Skolfoto!

Fick hem den viktigaste delen av skolfotot idag, klassfotot!
Blev helt ok men inte något speciellt verkligen! Har tagit några mer inzoomade biler med men på delar av fotot då!
 
ingen bra kvalité men skitsamma!!
 
 
 
tycker faktiskt att i princip alla blev väldigt bra i år!? speciellt Karl, han blev skitbra!

Träna

Ska träna fotboll nu för första gången efter vårat korta uppehåll! Ska bli jätteroligt! Är tyvärr stressad och på rätt dåligt humör dock, men det brukar alltid försvinna efter/under träningen! Min fina frisyr idag!! 


Not even suprised ;)

Stavas suprised så? Det stavas väl suprice? Men känns bättre att skriva suprise..? Hmm.. man ska gå på magkänslan! ;)
 
Måste bara visa vad min töntiga syster facerapade mig med idag! Haha skrattade rätt mycket åt det faktiskt...
 
 
Men självklart lät jag inte hennes facebook gå orörd då! Hämnden är ljuv...
 
 
 
typiskt oss! ;)
 

Dagens

Älskar dessa byxorna! Så bekväma haha
Förresten lyssnar jag just nu på världens bästa låt!! Hittade den i söndags och det är helt seriöst min favoritlåt. Måste visa den sen! 



Nite

En liten uppdatering såhär från sängen! 
Ska sova så snart som möjligt, är jättetrött! Skönt.
Måste bara ge ett litet "tips" eller vad ni nu vill kalla det. Varje kväll innan jag somnar brukar jag alltid komma på roliga eller bra saker som ska hända  
dagen efter, imorgon är det den värsta skoldagen för mig så det är extra viktigt att komma på positiva saker! Min "lista" med bra saker för imorgon är:
❤️Kommer äta tacos till frukost
❤️Kommer ha på mig fina & bekväma kläder som jag trivs i
❤️Kommer ha med mig macka & något mer att äta under skoldagen så jag kommer inte vara hungrig
❤️Vi ska kolla klart på "en oväntad vänskap" på franskalektionen som dessutom är sista lektionen på onsdagen= guld värt!
❤️Det är träning på kvällen som jag har saknat jättemycket! 

Ja det var det jag kom på nu! Genom att kika på denna listan när man vaknar blir det genast mycket lättare att ta sig ur sängen! Funkar nästan alltid! :) 




Happy

Hej!
Plugget har gått sådär haha, har gjort instuderingsfrågorna så jag har väl förhoppningsvis lärt mig något :) Om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte så värst om mitt betyg i vissa ämnen.. Musik, HKK, Bild är det jag tänker på då. Borde kanske lägga mer tid på de ämnena men känns inte som att det är avgörande för min framtid, satsar mer på SO/SV/MA/EN osv! Känns mycket viktigare, tycker faktiskt att det är rätt dåligt att man får lika mycket poäng om man har A i Bild som när man har A i Svenska, liksom att vara dålig på att måla är inget man kan hjälpa?! Tycker att ämnen som idrott, bild & musik borde vara ämnen som man givetvis har men som man får välja att ha betyg i, typ att man skulle kunna välja ett av ämnena att få betyg i!
 
I vilket fall är jag på jättebra humör! Visst är det konstigt, när vi har som mest i skolan är jag allmänt glad ändå? Skitbra iaf!
 
 
I know I'm G
 

LYCKAN

JAAA !! EN ANDRA SÄSONG AV PORTKOD 1321!!!

En av mina favoritserier helt klart!! Älskar skådisarna och alla aaaahhh vad jag har saknat det!! Längtar ihjäl mig till premiären nu!! :D WOOO
 
 
 

Skola

Tjenare! Sitter i biblioteket i skolan just nu, Kafét har stängt på våra lunchraster på tisdagar vilket suger! Menmen, min syster skickade en snap där hon sa att det blir tacos till middag och jag skämtar inte, jag höll på att börja gråta av lycka. Är så fruktansvärt hungrig och ja, det enda jag kan tänka på är matmatmatmat! så gott. 
 
åh sommar♥

Skönt

Godmorgon!
Tisdag idag vilket betyder kort skoldag men ändå rätt dryga lektioner... 
Efter skolan ska jag plugga HKK och det är ju inte överdrivet svårt att plugga på så det löser sig nog! 



Dagens outfit



Eriks son

Om jag inte har skrivit det innan så har min familj en facebookgrupp(kan vara bra att ha!), det får bli dagens tips till er alla. Om det är något man vill säga till hela familjen eller säga vart man håller hus och om det är något man vill klaga på t.ex. maten hemma(?) så kan man skriva sådant där! Såhär såg det ut på min familjs facebookgrupp idag :)
 
 
haha mamma......;)
 
 

Såja

Nu har jag äntligen skrivit klart mitt NO-arbete! Blev jättenöjd faktiskt, men har lite svårt att veta vad min lärare vill ha! Men men, det blir säkert bra :)
Det som är kvar nu är att göra en power-point baserad på min text så det kommer nog inte ta så värst lång tid(förhoppningsvis?), ska försöka göra klart den idag så det är klart iaf! :)
 
måste bara lägga ut en bild på provschemat & alla inlämningar och läxor för dessa 2 veckor... No inlämningen var inte med så jag skrev in den själv hehe
 
 
ja ni ser själva... 9 saker på 2 veckor så jag har mycket att göra!
Är sjukt stolt över mig själv att jag inte har somnat! Drack en kaffe(jaa blä jag gillar egentligen inte kaffe men det var massaaaa mjölk & kardemumma & socker i så eheh) innan så det kanske är därför jag är pigg :)
 
 
jag för mycket längesendan, fattar ni hur gärna jag vill ha de skorna igen?! aahhhh!!
 

Kämpa!

Är så trött just nu! Somnade som sagt väldigt sent imorgon men jag har bestämt mig för att hålla mig vaken så att jag ska kunna somna ikväll, blir en dålig cirkel annars!
Denna dagen har faktiskt varit rätt bra! Syslöjden var rätt rolig med haha. Det bästa var nog att jag fick tillbaka 2 prov och jag fick A på båda! :D Engelska & SO-prov! Känns jättegött. Blir mer taggad på att plugga och prestera i skolan då med :) .
Och jag har räknat ut att vi har 9 saker som ska göras i skolan nu(prov/inlämningar/läxor) fram tills fredag nästa vecka då vi går på lov, så ni kan bara tänka er hur stressigt det är! men det löser sig.
Denna eftermiddagen ska jag spendera med att göra klart min NO-inlämning+redovisning så att jag har det klart! Ska börja plugga kl 17.10 så jag har lite rolig tid kvar tills dess...;)
 
 
 
old but gold, miss u Justin♥
 

crush

OMG.
 
Det är så sjukt att jag har blivit ett så stort fan av denna killen bara efter att ha sett han uppträda TVÅ gånger!?! Det bevisar vilken talang han är! WOW
 
Vet inte vad det är med mig men så fort jag ser han så pirrar det i magen haha och när han sen börjar sjunga och ibland småle sådär... aahahasshdhsadjksdkdsakl
 

Är helt helt säker på att han kommer bli något stort inom en snar framtid, helt säker! Håll ögonen öppna för denna killen, bara 14 år med! Åhh vill gifta mig med honom typ.
Förresten har han nu gått vidare till Live Shows på X Factor så wooo!! Han lär vinna! Önskar lite att jag bodde i USA så jag kunde rösta på honom..!
 
 
hans andra uppträdande, jag föredrar det första men detta är sjuukt bra det med <3333 babe

Monday morning

Hjälp vad jag är trött idag! Kan bero på att jag inte kunde somna igår så jag fick inte många timmars sömn...typiskt! 


 
babes

thank God

Standard söndag i sängen med TV-serier, finns inget bättre! 


Again

 

Jag är nästan aldrig avundsjuk på andra tjejer. Vet att många(de flesta) kan vara skitavis på att en annan tjej är snyggare än en själv eller att någon tjej får mer uppmärksamhet av killar t.ex. Men nix jag känner aldrig sådana känslor! Antar att det är för att jag har insett att det kommer alltid finnas någon som är snyggare än mig, det kommer alltid att finnas någon som har bättre betyg än mig, det kommer alltid finnas någon intressantare tjej än mig för killarna att lägga sin uppmärksamhet, det kommer alltid finnas någon som har snyggare kropp än vad jag har, det kommer alltid finnas någon som är roligare än jag,  men det spelar ingen roll så länge jag alltid gör mitt bästa och är mig själv.

 


Läger!

Godmorgon!
Jag vet inte om jag har skrivit att jag+andra kompisar ska vara ledare för ett konfaläger nu i helgen? Nu skrev jag det iaf! 
Ska vara där 13.00 och jag är grymt hungrig just nu så ska gå ner och äta massa. Sen packa lite och åka mot Sätila! Det blir förhoppningsvis roligt, läger bruka vara det! 
Som ni fattar kommer uppdateringen inte vara på topp men jag har gjort ett tidsinställt så! 



KU

Sitter i bilen påväg till KU nu! Har varit en väldigt bra dag måste jag säga! Kan vara för att jag har ätit en massa hihi 
Men vi hörs när jag har kommit hem ikväll! 



Kakor!

Skolan har slutat och jag, gabbe och lisa ska strax åka och sälja(vi kommer bara äta) kakor! Sen ska vi på KU så har inte tid(eller batteri på mobilen till) att blogga


vi hjärtar det

De senaste veckorna har jag fastnat såå för we❤️it! Det började med att jag skulle plugga inför NO:provet vilket gick skit(!!) Så jag började typ lipa av panik för att jag skulle få F kändes det som och jag orkar verkligen inte plugga! Så jag gick in på we❤️it och sökte på school motivation ellet något liknande, fick fram massa bra, motiverande bilder och ja, det hjälpte mig faktiskt en del! :) Har gjort en mapp på datorn med bara motiverande bilder som jag bläddrar igenom när jag känner mig nere & depp, hjälper mig ofta! Stort tips till er alla, hitta ett sätt att bli motiverade på, kan vara någon sorts belöning eller precis som jag, att kolla på bilder!
 
Några av mina favoriter
 
 
 
 
denna var nog den allra bästa! Så sann... om man struntar i att plugga kommer det bara leda till att man blir ännu mer stressad. Det enda sättet att få bort stressen är faktiskt att göra sig av med skiten. Alltså plugga.
 
 

Friday friday

Ääääntligen fredag!! 
Det bra med denna helgen är att jag ska vara ledare för ett konfaläger med några kompisar! Det dåliga är att jag inte kommer hinna vila vilket jag oftast behöver på helgerna. Men det blir säkerligen en rolig helg! 



Huggro!!

Har varit på mässan nu och fått såå mycket information nu så har lite beslutsångest ehehe, känns som världens beslut... Har fastnat för några gymnasium nu men ska se hur det är på öppet hus sen! Nu ska vi äta PIZZA!! ❤️❤️❤️❤️ Evig kärlek till det.





Foodlove

 

 
 

♥ Jag älskar att äta och det är typiskt mig att när alla andra ba: ååh jag är sjuk jag har ingen aptit alls! Så kommer jag där och njuter av att kunna äta mer när jag är hemma från skolan vare sig jag är sjuk eller inte haha.


Good day

Sitter med Vilma och väntar på bussen som vanligt! Idag har jag sminkat mig runt ögonen för första gången på över 1 vecka....! Wow.  Ne 
Det goa med denna dagen är att vi bara har chill lektioner som musik, bild, svenska osv! Det dåliga är att vi är i grupper hela dagen och jag är i en dålig grupp. En annan bra sak är att vi får sluta tidigare(14.00 ca) för att åka in till gymnasiemässan! 



Kärlek

Älskar mat! Älskar livet! Haha
Har precis gjort dessa goda plättar! Lite sent att äta men det har blivit en dålig(men ack så god!)vana hos mig... 



Fav

Denna typen av outfits är nog min favorit till skolan, en enkel stickad tröja eller liknande och vanliga jeans och converse. Så bekvämt men samtidigt snyggt!
 
haha kan ni se hur stökigt mitt rum är...? Har nog aldrig haft det så här stökigt & smutsigt som nu men pallar inte städa!!
 

Gymnasium

Imorgon ska jag och massa andra underbara kompisar från skolan in till Göteborg för att gå på gymnasiemässan. Är lite nervös faktiskt hehe, så sjukt svårt att veta vad man ska gå för linje. Det känns som att om man väljer t.ex bygg så måste man bli något imon bygge, väljer man vård & omsorg så måste man bli något inom det. Skitjobbigt! Vi är liksom 15 år och ska i princip välja vad för sorts yrke vi ska ha när vi blir vuxna. Det är ju egentligen rätt stor chans att man råkar välja något som man faktiskt inte alls känner är rätt och ångrar när man är 18 år, då känns det som att man har slösat bort 3 års utbildning. 
Innan (för inte alls längesedan) ville jag bli läkare och var helt säker på att jag skulle bli det! Nu, några månader senare vill jag absolut inte bli det och jag vill inte heller gå natur längre. Bara där ser man hur snabbt man kan ändra sig!
För mig känns det viktigt att välja en bred linje då jag inte har bestämt mig för vad jag vill bli än, på så sätt kommer jag antagligen bli intresserad av något yrke under min gymnasietid utan att känna mig stressad över att ha valt fel linje. Och om jag skulle ångra mig igen och efter gymnasiet vilja bli läkare, då går det ju alltid att läsa till ämnen på komvux! det finns alltid en lösning!
 

En annan viktig fundering är om jag ska gå i Göteborg eller Mark. Sjukt svårt... Fördelen med Mark är att det självklart är närmare och lättare att ta sig dit, om man får en håltimma kan man åka hem på 15 minuter osv. Men samtidigt längtar jag så mycket efter att komma bort från landet och Marks kommun...Är ganska trött på hur det är här och är sugen på att träffa helt nya människor och börja om lite på nytt! Sjukt stort steg & väldigt läskigt ja men det behövs ibland. ( Menar självklart inte att jag vill komma bort från mina vänner här i Mark, tror knappast jag kommer få lika bra vänner på gymnasiet men vill ändå skaffa lite nya kompisar med!)
Nackdelen med att gå i Göteborg är framförallt busstider och sånt. Samt håltimmar. Ifall jag får en håltimma på 2 timmar hinner jag knappast hem innan jag behöver åka in tilll skolan igen! Dock kommer min bror bo i Gbg då så jag kan möjligtvis vara där och plugga eller vad som helst, men ändå. Sen kommer jag behöva gå upp väldigt tidigt på morgonen men det går ju ändå för jag kan sova på bussen! Hmm, så sjukt mycket att fundera på!! Just nu lutar det faktiskt åt Gbg men får se vad jag tycker efter gymnasiemässan imorgon, hoppas att den är givande! sen att man måste komma in på ett gymnasium är en annan historia haha...
 
Words To Live By / *

Trött

Oj, har glömt att blogga nu efter skolan?! I vilket fall somnade jag typ på direkten när jag kom hem och sov i två timmar...inte bra! Men strunt samma nu är det som det är. Ska gå ner och baka kladdkaka nu och sedan jobba på mitt NO-arbete. Det är inget superjobbigt som tur är så det är rätt lugnt faktiskt!
 
I'm so pretteeyy
 
 
 

Musik

Bästa låtarna enligt mig just nu
 
(observera att det inte behöver vara nya låtar, lyssnar ofta på gamla låtar!)
 
nästan bara gamla låtar denna gången yes, men strunt samma! lika bra ändå :)
 
 
ååh denna är såå bra ♥♥
 
 
 
 

Onsdag

Idag är det den längsta/tråkigaste dagen på hela veckan. Har alltid ogillat onsdagar! Ända sen mellanstadiet, blöö! Men men, dagen kommer till ett slut förhoppningsvis. Efter skolan ska jag inte göra någonting vilket ska bli väldigt skönt! 


Zumba!

Är påväg till gymmet nu med mamma & Lisa. Jag och Lisa ska som sagt köra ett zumba pass! Är lite nervös faktiskt, känns som att alla kommer stirra ut en om man inte kan rörelserna men men...!!;) kanske är skitkul! 



Love it

Har matte nu, så roligt! Älskar verkligen matte och det finns inget bättre än när man gör en lång uträkning och man har... rätt! 
Blir så taggad då! Har diagnos imorgon med så det ska bli super att plugga lite och sen göra mitt bästa på provet! :D skola äger! :) 



YES

aah detta är en av de bästa rösterna jag hört! Så sjukt gullig kille åh och så är han så nervös så han skakar, fick gåshud!
 

Skola

Idag är det tisdag! ( vaaa?? är det??) 

Kort dag idag så det är gött! Har idrott första lektionen vilket äger för vi har innebandy nu som jag älskar! 
Efter skolan ska Lisa med mig hem och sen ikväll ska vi på ett Zumba pass på gymmet! Första gången för oss båda så det kan gå hur som helst! Älskar att dansa så det lär vara skoj iaf :) 
Kika in vid 12-tiden för då kommer ett tidsinställt inlägg! Pusss



Så fina 




Dejag det

 
 
 
❀ Jag har som ticks att om jag t.ex åker på en motorväg där det är ljusstolpar var 10:de meter eller något, så måste jag bita ihop käken t.ex 10 gånger mellan varje ljusstolpe. Eller ibland måste jag bita t.ex 3 gånger mellan varje linje på motorvägen( har glömt av vad linjerna heter men ni vet det som skiljer vägarna åt ;) ) Hehe, men detta är iaf något skitkonstigt som jag har gjort så länge jag jag minnas. En annan sak är att det alltid måste kännas jämnt i min mun. Om min tunga har nuddat högra delen av munnen så måste den nudda lite extra på vänstra delen så att det blir som en balans! Samma sak med att tugga, det måste kännas jämnt och jag måste ha tuggat lika mycket på varje del!
 
 
 
 
 

Spontant...;)

Jag låg och sov lite nu såhär på eftermiddagen så vaknade jag av att mamma ropade så jag gick halvt ner i trappan och såg Christoffer stå där, haha jag vet inte varför(gick lite i sömnen) men jag skuttade in tillbaka i mitt rum och började plocka ihop alla mina laddare till massa olika saker! Haha men Christoffer ville självklart inte ha mina laddare(vet inte varför jag fick för mig det?) utan han var här med Gabbe & Alvin och vi åkte ut en tur på mopparna och vi hamnade vid lillasjö där bryggorna fortfarande var ute så vi satte oss på en flotte med munkar och choklad! skitmysigt
 
Kom hem alldeles precis och väntar på att gabbe ska höra av sig, isåfall ska vi sova över! :) Såå skönt att inte ha något plugg idag! älskar det
 
 
hade bulle i håret här om dagen, once in a lifetime!!
 

Mys

Har varit ute med bästisarna lite nu, ska kanske sova hos gabbe med men får se lite senare! 


Skorna

Har glömt att visa mina höst/vinterskor så här är dom! 



Outfit

Måndagens outfit! Har ingen träning idag för vi har 2 veckors uppehåll så jag vet inte vad jag ska göra efter skolan... kommer säkert ploppa upp något plugg att göra haha.
 
 
jeansen är gråa och mer baggy IRL :)

Godnatt!

Jag på bilder
 
 
jag irl
 
 
 

Standard

Oj råkade somna i 1,5 timma haha! Det var skönt iaf ;)
 
Ska ta mig och kolla på någon bra film nu, så svårt att hitta någon bra dock, brukar sluta med att jag googlar typ " top 10 romantic movies" så hittar jag aldrig någon bra. Hatar det!
 
Hittade iaf The Heat nu! Har velat se den ett bra tag så det får bli den! Hoppas den håller förväntnignarna :)
 
 
jag och bästa kusinen

De kallar mig mästerkocken

Kolla vad jag lagade precis 😎 hehe älskar makaroner + korv + ketchup <33 match made in heaven 



Bully

Ni måste se denna filmen. Så hemsk och brutalt sann. Det är en dokumentär om mobbning så ja allt i filmen är sant, så fruktansvärt sorgligt med mobbning, finns inget värre.
 
 
http://www.swefilmer.com/bully-2011/bully-2011-video_90255d79e.html
 
 
 
So much PAIN for so YOUNG
 

Sunday

Tjeena!
Imorse så vaknade jag av att jag vände mig och och framför näsan låg en kaka. Haha underbart sätt att bli väckt på! Det visade sig vara min bror Olle som la den där när jag sov haha ;) Jag trodde först att jag hade lagt dit den i sömnen men nopp!
 
Idag har  jag verkligen inte gjort någonting!! Gick upp typ 2 så har inte varit vaken så länge än men men!
 
 
 

wicked

Har inte slutat blogga eller något men har bara inte haft tid att uppdatera! Gjort saker hela tiden och nu är jag jättetrött så orkar inte skriva om vad jag har gjort i helgen nu. Ska kolla på familjetrippen nu på datorn och äta godis och så, så det är superniice!
 
 
 

Gästinlägg

Hej hej! Jag fick precis äran av Filippa, min lillasyster att skriva ett gästinlägg. Själv är jag Annika, hennes snart 19-åriga storasyster. Skulle vilja meddela er alla att Filippa precis sjunger seriös opera, och att hon är väldigt imponerad över sig själv. Uppdatering: Nu bytte hon till att sjunga rap.
 
I vilket fall som helst skulle jag vilja att detta inlägg skall handla om att det verkligen är värt att alltid göra sitt bästa, och nu syftar jag framför allt på skolan. I år tog jag studenten och den känslan av att till sig själv kunna säga att: "jamen jag gjorde faktiskt mitt bästa. Jag kunde inte göra bättre"- det är oslagbart.
 
Nu var det såklart ett tag sedan jag gick på högstadiet, Sätilaskolan, men det finns en hel del jag har tagit med mig till framtiden, och den jag är idag. När jag gick högstadiet pluggade jag extremt mycket, men om sanningen skall fram hade jag inte alls överdrivet bra betyg. Hade nog något enstaka MVG och sen VG/G. Jag minns att jag tycker det var väldigt tufft och jobbigt när jag samtidigt kunde se andra som inte alls pluggade så mycket och ändå fick mycket bättre betyg än mig. Sen började jag i alla fall Marks Gymnasium med samhällsinriktning, och då skedde stora förändringar. Helt plötsligt var det som att allt släppte och jag kunde äntligen prestera när det väl gällde. I jämförelse med högstadiet blev det att jag slutändan höjde mig i alla ämnen där det var möjligt. Jag tror inte detta handlar om att det var lättare att få bra betyg på Gymnasiet- för tro mig, det var tufft och väldigt många pluggtimmar som låg bakom. Med detta sagt vill jag bara uppmuntra er att även om ni nu pluggar asmycket utan att få jättebra betyg (bra betyg är självklart induviduellt!) så är jag övertygad om att det så småningom kommer ge betalt för mödan. Och tro mig när jag säger att utan all den pluggtid på högstadiet (utan jättebra resultat) hade gymnasiet inte gått så bra som det gick för mig.
 
Slutligen vill jag bara ge ett motivationstips för att orka plugga. Det handlar om att bli fascinerad. Låter väldigt konstigt men för mig är det extremt användbart. Om du tex har NO, biologi så kan du fascineras över att människan faktiskt kan existera. Har du matte kan du fascineras över att så konstiga tal kan ligga till grund för något så viktigt som hur man kan bygga hus. Har du SO kan du fascineras över hur människor kan tycka så olika i något man själv tycker är så normalt. Jag tror du fattar grejen med att tänket är avgörande över om du skall orka med skolan eller inte!
 
Till sist så vill jag bara säga att allt inte handlar om hur bra betyg du fick. Och gör du alltid ditt bästa vet du att du faktiskt inte kunde gjort det annorlunda. Var nöjd!
 

OBS. FILIPPA ÄR MIN LILLASYSTER OCH JAG ÄLSKAR HENNE OCH JAG ÄR FANTASTISKT STOLT ÖVER HENNE. Hör av dig till mig och hon är elak eller något ;)
 
 
 ÅDJEH/ Annika
 
 

kind of polo

Fick denna fina blusen från min bror utan anledning förra månaden tror jag? Ett kort tag sedan iaf! älskar att få kläder eller presenter överhuvud taget som överraskning! Blir så glad! Har världens bästa bror som köper fina kläder till mig hela tiden! ♥
 
Gillar att det är lite "polo-neck" över den, inte jättehög krage men ändå lite åt polo-hållet! i like it alot
 

Torsdag

Det känns som att det var torsdag typ igår senast..?! Hmm vad mysko
Denna dagen är egentligen den med bäst lektioner vilket är nice, men vi är i grupper hela dagen och min grupp är inte den bästa, har typ 2 pers som jag umgås med haha men men...




Huggro

Är sååå hungrig! Gör mig just nu 2 dubbelmackor alltså 4 mackor mm här går man på diet!! Haha skojaa

Imorgon tänker jag klä mig slappt som bara den, pallar knappt bry mig om hur jag ser ut längre, har bara puder på mih till skolan och ingen mascara eller något och det är så skönt att kunna klia sig i ögonen utan att kleta smink & det sparar såå mycket värdefull tid på morgonen! Skulle lätt vara utan puder med om det inte vore för min dåliga hy!


 



Vloggers

Måste bara tipsa om denna underbara killen som ni säkert känner till!
Jag upptäckte honom genom hans grymma vines och därifrån hittade jag till hans Youtubekanal!
 
Har kollat igenom massor av hans videobloggar och fyyyyy vad han är underbar och rolig!! Haha man njuter av att se han prata och så, sjukt rolig! Nu för tiden väntar jag spänt på hans nyaste vloggar och blir alltid lika glad då han har lagt upp en ny!
Verkligen värt att kolla in hans anal, kan slå vad om att nästan alla kommer att fastna!
 
http://www.youtube.com/user/lohanthony
 
 
en av mina favoritvideos haha! så sann

Love you

Pluggar franska nu, väldigt okoncentrerat dock...! Haha men det löser sig. Ska plugga lite till sen får jag hårdplugga imorgon(dagen-före-prov-plugg yesss!) :) 

Åh fyy vad man saknar sommaren när man bläddrar igenom bilder ifrån sommaren... Ahhh längtar redan till sommaren 2014, har en känsla av att den kommer äga! 



France

Tjeenaa!
Trodde att jag hade ett tidsinställt idag vid 12 men icke!
Skolan idag var helt okeeej, ganska trist men funkade ändå :) Och jag har franskaprov på fredag så idag och imorgon ska jag plugga rätt mycket! Vill få bra på detta provet...
 
Sen måste jag berätta att jag har ätit upp nästan ett helt paket gifflar idag hahahaha, är det bara jag som äter något t.ex bullar och sedan när det tar slut tänker jag "men vaa vem har ätit av mina bullar?!" och så inser jag att det är jag själv haha.. Classic Filippa
 
Alvin & Alex igår
 
 
 

Study

Godmorgon! Idag har jag SO prov så det är lite pirrigt...! Men det ska nog gå bra :) 
Uppdateringen är så dålig just nu för jag sitter inte vid datorn pga plugg! 
Sorry men så är det och plugg kommer först! 



Kittens






Pluggcafé

Har varit i Sätila på pluggcafé typ? Var rätt många där! Pluggade lite och spelade kort och så, det var treevligt! :) 

Sitter och väntar på bussen med gabbe nu, ska hem och plugga lite till och sen bara chilla! Gött 



Zoom

Någon som kollade på svenska X Factor förra året? Minns ni gruppen JEM?
I vilket fall, de har släppt en låt nyligen, som är förvånandsvärt bra!!

Gillar gruppen rätt mycket faktiskt, en bra blandning av röster och sångtyper!
 
Värd att lyssna på! Spelas mycket i mina hörlurar
 
 
 

RSS 2.0