Bad

Hello folks!
Idag är en riktigt dålig dag faktiskt. För det första är jag sjuk och hemma från skolan så det är inte så roligt nu i början och allt. För det andra så kommer jag & Gabbe inte kunna byta klass så vi får kolla upp andra alternativ snabbt som as. Hulebäck är bland annat aktuellt men vi får helt enkelt se hur det blir. 
Är så trött på allt detta, är irriterad på de som har satt ihop klasserna att de lägger alla från Sätila i samma klass, riktigt dåligt. Man börjar ju i gymnasiet lite som en ny början med ny klass och allt, men det känns precis som i högstadiet med samma människor för mig. Dåligt
 
Aja, längtar bara fram i tiden så att allt är löst och man går i en klass som man trivs i.
 
 

New

Hej hej hej!
Idag var det första vanliga skoldagen och det var väldigt chill, fick även våra nya skoldatorer som hitills verkar jättebra! Efter skolan åkte jag direkt till Kinna igen för att lyssna på en från Moderaterna som pratade om jämställdhet. Mycket intressant! 
Imorgon ska även SD prata på skolan men det är innan jag börjar så får se ifall jag orkar gå upp tidigare för att lyssna på det...hmm! Börjar inte förrens 11.15 på tisdagar så det är sjukt gött.
 
 
Haha första webcam bilden med gabbiii
 
 

1st day

Idag var det första dagen på Marks Gymnasium för alla 98:or! 
Ärligt talat hände det inget speciellt, det var upprop och sen rundtur av skolan sen kunde vi åka hem vid 10-tiden vilket var skönt! 
Iaf så är jag inte nöjd med min klass. Inget fel på någon där men hamnade med alla som jag redan har gått med i minst 3 år. Över halva klassen var folk från Sätilaskolan. Vill lära känna nya människor i en ny klass så jag & Gabbe ska byta imorgon till den andra samhällsklassen! Men det är nog inga problem. Är bekant med flera i den klassen och många där verkar sköna så jag tror det blir jättebra! 
Annars så verkar Mark asbra tycker jag faktiskt. Lärarna verkar bra och själva skolan är väldigt fräsch! 

Får bli en bild på mitt schema, är jättenöjd!

PL

Hola¡ 
Gick sådär med att börja blogga regelbundet men jaja, kör lite när jag känner för det istället!
Igår var en mycket bra dag, spelade match som vi vann(!!) så sjukt gött, förlorade med 8-1 sist vi mötte dem och nu gjorde vi 1-0 i slutminutrarna så det var grymt. 
Sen åkte jag & Lisa in till stan och på Nause vilket också var grymt! 

Och nu ligger jag i soffan och kollar Premiere League premiären, har bestämt mig för att bli insatt & kolla mycket mer på fotboll, det ger såå mycket! 



RSS 2.0