NYE

WOOOO! 
Godmorgon! Vaknade för en dryg timme sedan och sen dess har jag bara duschat haha... om en halvtimme ska jag åka mot Linnéa och jag har inte packat eller tagit fram någonting så jag är lite lätt stressad! Och mest av allt hungrig!! Blööö! 
 
Detta är nog ´(kanske) det sista inlägget för i år, vad konstigt att det är 2014 om bara några timmar? Detta året har verkligen gått fort...(så säger man varje år)
 
Men vi hörst nästa år babes! ;)
 
haha ogillar bilden på något sätt men har inte tid att hitta en ny så skitsamma hehe
 

Same Love

 
älskar denna låten och speciellt låtens budskap. Om man verkligen läser texten så är den så sjukt fin och sann till 100%, och folk som är emot homo-äktenskap borde verkligen ta sig en titt på denna. Fruktansvärt!

Happy

TJEENA!
 
haha kan inte fatta att klockan är över midnatt? den skulle lika gärna kunna vara 18.00 eller något!
Idag vaknade jag 13.40 så jag gör framsteg!! Åkte till Allum sen och köpte present till min bror och bytte en skjorta till en större storlek och fick även mitt simkort till min mobil, så imorgon kommer jag få Chrilles iPhone 3GS som jag ska få låna! Såå snällt av han!! :D Life saver
 
För övrigt är jag skittaggad inför imorgon(nyår för er efterblivna människor) ska till Linnea på dagen och laga tacos och fixa oss ihop och så! Ska bli svinrolig verkligen. 
 
En lite mindre vacker bild på mig och den underbara valpen Harriet! underbar
 
 
 

Fint

åh jag dör vad gulligt.
 
Nyfödda tvillingar som inte fattar att de har blivit födda! Fyyy vad sött. Sättet de håller om varandra som att de är bästa kompisar är underbart, tänk när de blir stora och får se denna videon? mäktigt...
 
Jag älskar verkligen bebisar om ni inte visste det, är ju yngst av en syskonskara på 6 pers så jag har alltid velat ha en lillasyster/bror... så underbara
 

Trött

Heej! Haha var nära på att skriva god morgon igen? asso vaaaa
 
Idag vaknade jag 14.30 igen(!!) Sjukt att jag kan sova så länge. Men hade inget vettigare för mig ändå så det spelar ingen roll!
Vid fyra tiden åkte jag på träning som jag kom hem ifrån precis, känns skitskönt alltihop nu för jag har känt sån press på fotbollen men nu känns det jättebra igen! Älskar mitt lag, alla är så härliga
 
 
 
åh denna dagen var bra

Kalas

Sitter i mitt rum och skriver på kik( på datorn!) Och måste nog gå ner nu... Gästerna har börjat komma så! Vid 9-tiden kommer gaybull så dit längtar jag lite, längtar tills maten också för jag är rätt hungrig.. och efterrätten! Åh hoppas vi har godis...
 
Efter kalaset ska jag och min brorsa Steffus ha The Hills maraton! Ni vet serien på MTV? åh vad bra den är/var! Gav han första säsongen i julklapp så det passar bra, han är totally förälskad i Audrina haha hon är skitsnygg!
 
men jag är snyggare.
 
 

Morgon?

God morgon! Tänkte jag skriva...
Jag vaknade 14.30 ungefär idag haha... inte okej! Eller jo det är det eftersom det är lov och jag verkligen vill sova sova och vila upp mig! 
 
Igår åkte jag, Gabbe och Laban in till stan och på bussen stöter vi in i Emma så vi 4 gick i Frölunda Torg hela dagen! Hittade lite snygga kläder som jag är jättenöjd över så det är nice! Hade en skitbra dag iaf, med lite spion uppdrag med...;) 
Sen på bussen hem så hade jag köpt 0,5 liter cola som jag hade tänkt avnjuta då jag var supertörstig men då tvingar busschaffisen mig att slänga den... HELT oöppnad och hade inte ens tagit en liten slurk...! Jag blev jätteupprörd och ville nästan gråta. Det är verkligen sådana här saker som får mig att bli förkrossad! Fy. Blir irriterad bara jag tänker på det så ska sluta tänka på det! 
 
Idag ska mina bröder ha kalas om ni undrade, ikväll alltså. Skojskoj! 
 
 
Haha, bild från när vi hade innebandy i skolan, mitt i en fajt med David! 
 

Hallelujah!

Jag har som ni vet ingen mobil så jag har sökt efter en lösning på detta med instagram/kik/snapchat osv och kolla vad jag hittade!
 
 
 
Det funkar precis som med en vanlig mobil, man söker på apparna och använder de på samma sätt, fast på datorn då! Verkligen skööönt att kunna skriva på kik och använda instagram med datorn då det är lättare att skriva med vanligt tagentbord! Stor hiss!!
 
 

Good

Spola fram till 23 minuter och kolla därifrån, du kommer inte ångra dig... Ändrade faktiskt uppfattning rejält om Victoria's Secret och det kändes rätt skönt efter jag kollat på den! 
 
 
 

Jul

Idag är det julafton för er som har missat det! 
 
Jag själv har haft en jättebra dag och är jättenöjd med allt! Har ätit massvis med mat och nu ska vi kolla på Polarexpressen med massa godis och sånt, perfekt avslut på dagen! :D
Hade tänkt visa vad jag har fått idag, glömde dock ta kort på Midnight Memories(One Directions nya album) deluxe skivan & sen fick jag skitsnygga träningskläder och en svinigt bra väska med. Och kortet där jag fick pengar till skor är till ett par Nike Air Force 1 Low! De var helt slut i hela göteborg så ska köpa de nästa vecka så fort de kommer in!! Åhh vad jag längtar
 
 
 
 

LOV

woooooooooooooooooooooo
 
äntligen lov idag! Denna veckan har varit rätt stressig, hade matteprov i tisdags som jag var sjukt dåligt förberedd för och på onsdagen hade vi SO-prov. 
Idag fick vi betygen med, jag visste redan hur mycket poäng jag fick och vad jag hade i betyg i de flesta ämnena så det var inte så nervöst att få betygen! Jag fick iaf 287,5 poäng och det är jag nöjd med! Egentligen spelar ju poängen ingen som helst roll, så länge man kommer in på gymnasiet så ja... Så länge jag har A i alla SO/SV ämnen i slutet av nian så är jag nöjd :) målet är att få över 300p till våren och det tror jag nog ska gå. I vilket fall är jag nöjd vilket är det viktigaste! Sen är det viktigt att komma ihåg att alla har olika mål och vissa blir inte nöjda med 290p medans vissa blir skitnöjda med 200p och det är så det är! :) 
 
 
förresten så tvingade jag mamma att ta massa bilder på mig idag och ingen blir bra!! Sånt är inte bra för självförtroendet haha. ;) 
 

what what

ååh kommer ni ihåg denna tjejen!!?! Aspergers Natti. 
Finns en till där hon skriker till så man blir skiträdd haha så rolig
 
 
haha det är denna där hon bara börjar skrika helt random↓
 

Not so serious

Något jag måste lära mig är att kunna göra saker utan att ha behovet av att vara bäst. 
Jag vet att det beror på att jag är en tävlingsmänniska men det är verkligen jobbigt ibland. Jag är en sådan person som antingen gör något fullt ut till 100% eller så struntar jag i det helt och hållet. Jag hatar verkligen att göra saker som jag inte är bra på, kan vara allt från sporter till att sjunga eller vad som helst. Hatar hatar hatar verkligen det, och det är nog för att jag alltid vill vara bäst(eller bättre än mina kompisar) på saker. 
allting blev väldigt oklart nu men jag är bara så förvirrad just nu blääääääää mitt tänkande tar kål på mig
 
för övrigt känner jag mig typ sjuk nu, jätte hängig och febrig och mitt halsont då 
 
 
 

Drunk in love

OMG!! Vad Beyoncés album är bra. Haha skoja har bara lyssnat på de 2 låtar som har kommit ut på youtube men de är gryyyymma!!!! 
Drunk in love är verkligen sjukt bra, lyssnar på den hela tiden! Längtar tills den kommer ut på spotify verkligen. 
Idag hade vi sista provet innan LOVET!! SO prov, har ingen aning om hur det gick haha. Kändes bra men har en liiten känsla av att jag har svarat lite oklart på frågorna. Men strunt samma för nu ska jag verkligen njuta av känslan när det inte är något plugg. 
 
Idag skulle jag tränat men jag har fått ont i halsen nu, började igår och idag är det värre :( Men jag ska till träningen iaf. 
 
 

oh no

Heeej!
Fy vilken dålig dag detta har varit för mig... sämsta på riktigt riktigt länge.
Veckan i sig har varit skitkul och för er som inte vet så är det engelska utbytesstudenter här och jag, gabbe & linnea delar på en tjej som heter Bek. Hon är skitrolig och snäll så det är jättebra! Resten av engelskorna är också underbar så det är jätteroligt verkligen!
 
Idag var vi i stan och var i en synagoga bland annat som faktiskt var intressant. Sen åkte vi och bowlade och då tappade jag min iPhone på bussen eller i en affär....är så ledsen över detta verkligen :( kommer antagligen inte kunna ha en ordentlig mobil förrens i augusti 2014 så det är verkligen.. åh. Orkar inte ens tänka på det och jag är så arg på mig själv så ni anar inte. Sen har kvällen varit så stressig och jobbig för jag har inte hittat mitt lucialinne som jag måste ha till lucian imorgon morra. Är så irriterad och arg på denna dumma dagen så jag gråter t.om. Hatar sånt här
 
Ligger iaf i min säng just nu och ska äta köpta chokladbollar och kolla på Paradise Hotel i hopp om att bli på lite bättre humör. Sen ska jag somna till Musikhjälpen. Tack och lov för Musikhjälpen, det är verkligen min ljuspunkt på året.
 
Denna bilden utstrålar så mycket lycka & kärlek. Solbränd hand, coca cola burk, 4-gott påse i väskan, urbanears... aaaaaaaah
 
 

Lenis här

Här är min "lilla" flicka, tänk vad åren går. Du har alltid varit tidig med allt, gick när du var 8 1/2 mån, klättrade upp uppför stolar och trappor väldigt säkert och tidigt. Kunde prata och sjunga väldigt fint, oftast på gott humör när du hängde med dina syskon. Söt är du också, det finns egentligen bara en sak som är ett litet problem, du har ett förfärligt stökigt rum! Men det finns ju hopp om det har jag märkt på dina äldre syskon, när man får eget brukar det där med städning bli bättre. Men jag har ibland tänkt på hur dina toaletter kommer att se ut, för du har sagt att du ALDRIG ska städa några toaletter! Du får kanske hyra in någon till det. Skämt åsido, jag älskar dig, mitt lilla hjärta!!
 
Skrivert av mamma
 
 
 

The Janoskians

Godkväll! hihi vad töntigt
 
Skolan var väldigt lugn på ett sätt och gick väldigt snabbt! Vi hade elevens val hela dagen och jobbade på comenius redovisningen så ja. Rätt nervöst faktiskt att redovisa inför hela nian på engelska men men... måste göras!
Imorgon har vi luciaträning först av allt så det är sjukt gött för vi missar NO-lektionen ;) hehe
 
Förresten är jag helt besatt av The Janoskians. Så sjuuuukt sköna och roliga verkligen haha, och alla deras låtar(2 st) är asbra med! ;) Har en crush i Jai med hehe
 
 
 
SÅ SNYGG!! Jai ♥
 
 

Oui

Godmorgon! 
Idag har vi elevens val hela dagen, så det är skitgött! Vi som ska ta emot engelskor ska dock jobba med comenius! Fatta att det bara är 5 dagar kvar tills de kommer!! Längtar jättemycket! 




Enriqueee

älskar Enrique han är en legend för mig, alltid så catchy och härliga låtar !
 
Denna är hyfsat ny och tycker verkligen att den är bra! Han gör det igeeeeen
 

RSS 2.0