Göteborg

Sitter på Cappuccino i göteborg nu med min broder och äter en kycklingsallad, så gott! Vi har gått i affärer och han har köpt julklappar och kläder! 
Det känns som att klockan är typ 8 på kvällen för jag har varit vaken sen klockan 8 i morse! Brukar vanligtvis gå upp typ 1 på helgerna så...:) 




Life in color

Godmorgon! 
Jag har varit uppe sen klockan 8, hade frisörtid kl 9 så jag var tvungen! 
Sitter fortfarande här och torkar just nu mitt hår... Sååå sköööönt 

Jag ska fixa mina ögonbryn efter det med så jag är inte riktigt klar än :) 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske in till stan med Staffan om jag kan. Annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och julpynta! Fatta att det är advent imorgon? 4 veckor till jul!! 

Moi ATM

Look A Like

en bild på pappa för längesedan... har fått höra att vi är väldigt lika men jag ser faktiskt inte någon likhet...
 
 
 
 
jag tror dock att vi är mer lika i verkligheten hmm..

Half a heart

Godmorgon! 
Igår somnade jag väldigt sent för jag kunde inte sluta hosta... Tog hostmedicin som vanligtvis alltid funkar men inte denna gången.... Fy! 
I alla fall så är det skola nu och det ska bli rätt kul! Känner mig inte 100% frisk dock men struntsamma :) 

Kolla himlen i morse, den var såå fin i verkligheten



Warrior

Hellooo!
 
Var hemma från skolan idag med, fortfarande väldigt krasslig...Men men, imorgon ska jag tillbaka iaf!
Har inte gjort ett skit idag verkligen.. bara kollat på HSM ( nostalgi much?) och ja, det är typ det? Sjukt vad snabbt dagarna går även om man inte gör något alls?!
 
Ni fattar inte vilken retlig hosta jag har, helt sjukt! Kittlas hela tiden och är dessutom jättetorr!! blääää
 
dock lindrar varm oboy faktiskt! ;)
(bara en ursäkt att få dricka massa oboy)
 

Drank

Seriöst denna låten är så fruktansvärt sinnessjukt bra!!!! Precis sådana här låtar som jag älskar!!
 

Tycker att den påminner lite om Hold on we're going home och det är också min favoritlåt någonsin typ så... sjukt bra!!
 

RMM

Haha jag vet att RMM är rätt kända men det var inte förrens nu ikväll jag faktiskt kollade igenom deras youtubekanal... och hjälp vad jag har skrattat! Haha "interju med beliebers" och denna här under är såååå roliga hahahahah. Skrattade ihjäl mig åt "leave wild kids william alone" med hahahahah så roligt att han har varit med där och han gjorde verkligen avstamp i mångas hjärtan i Wild Kids finalen 2007...! ;) blir nästan tårögd!
De flesta kommer nog läsa detta på morgonen så ta och kolla på detta klippet och få en bra start på torsdagen! så roligt
 
 
 

Drank

Hjälp vilket sug jag fick på att blogga nu! Brukar bli så när man är sjuk faktiskt haha, man blir så uttråkad!
I måndags mådde jag dåligt i skolan, fick huvudvärk och mådde allmänt dåligt och sen på natten till tisdagen sov jag såå dåligt!! Jag brukar alltid kunna somna no matter what. Har haft svårt att somna typ 5 gånger i hela mitt liv så när jag väl har det mår jag skitdåligt. Så jag vaknade vid sju på morgonen och mådde jättedåligt så tog tempen och då hade jag feber med så det blev att vara hemma. Idag har min feber sjunkit men har fortfarande lite, dock är det främst förkyldning som håller mig nere nu! Blää vad ofräsch man känner sig när man snorar och nyser och har 1 kg slem i halsen...
Imorgon ska jag dock försöka ta mig till skolan, beror på hur jag mår ikväll och så men jag tror nog att jag ska orka det! :)

Fick dessutom ställa in min frisörtid i tisdags så det är lite irriterande, men har fått en ny nu på lördag så det är lugnt :) Mitt hår är så ofräscht och fult just nu så det är sjukt, utväxten ser hemsk ut!!
 
fy vilken bra dag detta var.. bästaste kompisarna tog med mig till stan och vi körde laserdome och minigolf och åt och så, verkligen en perfekt dag!!!

 
 
 

Foot

Vilken skön eftermiddag/kväll det har varit!
Har bara suttit vid datorn och tagit det lugnt och kollat på min favorit Ellen Degeneres!

Om ni inte redan visste det så är hon typ den bästa jag vet och att kolla på Ellen Show får mig alltid på bra humör och hon är verkligen en stor inspiration, antagligen min största inspiration här i livet! Det är nog bra att ha en inspiration av något slag, tror alla mår bra av det.
Just nu sitter jag i soffan ensam hemma, hur skönt som helst. Dricker Redbull med som gör det hela 1000x bättre, den har varit i kylen sen i fredags så den är sjuuukt kall och god nu! aahh
Snart är det dags för fotboll med, hoppas verkligen att matchen blir rolig, jag tror det kommer bli 1-0 till Sverige men de kommer förlora på straffar.
 
 
1. vad ful jag ser ut i ansiktet?
2. fy vad brun jag var. blöö
 

Prawd

Heej!
Hjälp vad längesedan det var jag skrev ett vanligt inlägg...? Känns konstigt t.om!
 
Men men, igår testade jag på spinning för första gången! Det var ett intervallpass och det är ju bra för konditionen så det är ju bra eftersom min kondition är värdelös. Skämtar inte ens den är dålig på riktigt!
Jag hade inte koll på hur man skulle ställa in cykeln dock så det blev lite fel men det var första gången så det gör inget :)
Sen tog jag bussen till Gabribulla och sov där! Var hur längesedan som helst så det var härligt ;) hihi
I morse åkte jag & gabbe lite tidigare till skolan och gick till gymmet, egentligen behövde vi inte gå upp så tidigt så det var inte så farligt! :)
Sen gick vi ner till skolan där vi hade idrott första lektionen som var en ganska rolig lektion hehe.
 
Måste bara säga en sak som jag är lite stolt över mig själv faktiskt, vi fick tillbaka 4 resultat igår(SO,SV,SV,ENG) och jag fick A på alla! Och alla sakerna var viktiga inlämningar/prov så det känns underbart! Och på de senaste 7 proven har jag haft 6/7 A:n och det jag inte fick A i var i HKK där det blev ett B så det är ju bra det med!
Så glad! I åttan fick jag i princip aldrig A så jag är verkligen jätteglad över detta. Låter kanske som att jag skryter nu men det är inte poängen, är bara glad & stolt! :)
+ att jag själv blir väldigt motiverad att fortsätta få bra betyg!
 
 
moi ATM
 
 

Äcklad

Jag har suttit en bra stund nu och läst igenom en blogg jag såg på twitter, det var dumt att läsa den på ett sätt för jag blir så fruktansvärt arg på mänskligheten och jag skäms t.om. att någon av samma art som mig själv kan göra på detta sättet? Och det allra värsta är att det är vardag. Det sker hela tiden utan att vi vet om det, vi som lever i den där lilla bubblan där inget ont händer, alla är snälla och ens bästa kompis skulle aldrig kunna göra något sådant! Eller...?
Så lite man vet egentligen... Det kan lika gärna vara din bästa tjejkompis som har blivit utnyttjad sexuellt men hon skäms så mycket över det så hon vill inte säga till någon. Det är också det som gör mig så förbannad, att det är offret som ska skämmas och känna sig smutsig? Jag vet inte hur många historier jag läste om folk som har blivit sexuellt utnyttjade på denna bloggen, men det var en hel del kan jag säga och något de alla hade gemensamt var att alla offren kände sig smutsiga och att det var deras fel. Nej.
 
Det är faktiskt på detta viset rätt ofta. Om någon blir mobbad t.ex. på ens skola, så är det nästan alltid så att det är offret, d.v.s den som blir mobbad som ska byta skola? NEJ.
Eller på ask.fm som det har varit många diskussioner om. Att man inte ska vara inne på ask om man inte är beredd på att få elaka kommentarer? Ännu en gång är det offret som ska vika undan.
Är det verkligen själva ask.fm som är en dålig sida? Är det inte personerna som faktiskt sitter och skriver alla idiotiska, elaka sakerna det är fel på?
 
Är väldigt arg idag på världen så ja.
Det är så sorgligt att det finns så många osäkra tonåringar som är beroende av bekräftelse och att känna sig behövda så att de "går med" på dessa saker. För när den där äckliga killen tvingar henne att suga av honom så känner hon ändå att hon är behövd. Det är hemskt.
 
http://made.devote.se/
 
Uppmanar er att kolla in på bloggen och läsa igenom lite...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utdrag ur bloggen.... fy. No words.

Så det kan gå

Jag och min bror kom hem från firandet och skulle gå mot dörren när vi insåg att vi hade glömt nyckel...!!
Och det är kallt ute och ingen kommer på ett tag så jag var tvugnen att klättra från hans axlar upp till ett fönster till toaletten... Det var en pärs kan jag säga!! höll på att ramla ner på golvet med huvudet före men det gick bra till slut haha...
 
Halvvägs inne, påväg att stupa mot golvet...!! Jag är en sann krigare

gamling

Är på väg till pappas tvillingbror nu och ska fira dem lite! 
Vet ni vad? Jag fick A på min svenska recension! Är asglad för det för jag brukar få C alltid på recensionerna och denna gången var jag jättenöjd så det är så skönt att få ett A på det!! :D 




Rast

Har rast nu i 30 min, sen har jag inte långt kvar tills jag slutar så det är skönt :) dagarna går så snabbt här! I morse var vi ute i skogen och lekte och letade efter Ludenben! Hahaha barn är så roliga! :) 
Är verkligen nöjd med denna praoen, mycket roligare än förra ! Jag har även varit orolig över maten för man äter ju med barnen och jag är så kräsen.. men det har varit god mat hitills och t.om. idag när det var fisk! Skönt! 


Efter skolan ska jag kanske baka och sen vila och kolla på TvD och lite senare ska jag på kalas typ för pappa & hans tvillingbror! 


Sun

Godmorgon! 
Idag var jag tvugnen att gå upp 7.15 för pappa fyller år så vi sjöng för han och sånt. 
Sen somnade jag om till 7.45 haah och ja då gick jag upp och mamma hade gjort pannkakor till mig så det gjorde min morgon väldigt bra. 
Är på väg till förskolan nu och hoppas att det blir en rolig dag! Slutar ca 13.45 så det kommer nog gå snabbt iaf :) 



Oboy

Är nere i köket och tar ett glas kall oboy nu! Inte min favorit men jag var väldigt sötsugen så tog vad som fanns haha... Ska dra mig till sängs nu och förhoppningsvis somnar jag lite snabbare idag... Behöver vara pigg! 


Me ATM

Kindergarden

Hej igen!
 
Jag hade en jättebra dag på min praoplats, det var perfekt för mig. Var väldigt trött för jag somnade så sent igår men annars var det bra! Barnen var snälla och så och personalen var jättetrevlig och bra och så! :) Så det är verkligen skönt att det är bra där
 
Sen jag kom hem har jag i princip inte gjort ett skit. Bara sovit en stund och kollat TvD och ätit ben & jerry's! haah classic.
Imorgon slutar jag tidigare eftersom min buss går 14.00 så det är väldigt skönt!
 
haha fy vilken allmänt ful bild?
 
 

Prao

Godmorgon! Sitter på min vanliga buss till skolan just nu, men ska hoppa av lite tidigare och gå till ett dagis! 
Jag älskar barn och att leka med barn och allt så det ska bli roligt att praoa där! Det bästa är nog att man alltid har något att göra, det finns inget värre än när arbetsledaren bara ger en onödiga småsaker att göra...! 

fin bild ! 

Sunday

Hej! 
Jag har bloggat flera gånger de senaste dagarna från mobilen men inget av inläggen har publicerats? Blir så irriterad! 
Idag har jag bara legat i sängen med datorn, kollat TV-serier och spelat harpan haha. Nu ska jag strax åka pp fotbollaträning! Inomhus så det är skönt!! 

Tänderna ser såå. gula ut när man har vit färg i ansiktet, fy! Haha

RSS 2.0