Bad

Hello! 
Haha känns som att de enda gångerna jag(och många andra) bloggar är antingen när man är på topp eller tvärt om. För mig är det tyvärr tvärt om!
Denna veckan har jag bara haft en enda riktig lektion, i tisdags. Mån-tis var det bara massa debatter och annat skoj inför valet på söndag!! Sen igår vaknade jag upp med magont och huvudvärk så jag stannade hemma från skolan och tänkte inte mer på det. Senare på eftermiddagen när jag satt och försökte öva på franska glosorna så känner jag bara att jag börjar se mindre och mindre. När jag försökte läsa på skärmen så blandades bokstäverna ihop och ja det var helt omöjligt att se någonting! Som tur var så kom jag på att det hade hänt en gång innan i sexan typ, minns att jag hade lektion där vi skulle läsa i våra böcker och jag kunde bara inte läsa för allt var suddigt typ och min lärare trodde jag lurades som hon blev arg :( ( Eva Toll...) I vilket fall, den gången i sexan när jag kom hem från skolan så fick jag ett fruktansvärt migrän-anfall och låg bara på soffan och grät för jag hade så ont i huvudet och ja fy. Minns fortfarande hur hemskt det var!! Så igår då kom jag på att det kanske var ett sympton på att jag skulle få migrän igen så jag tog tablett snabbt som blixten och slapp migrän! Puh. Dock kunde jag knappt gå när jag skulle resa mig upp för mitt balanssinne var helt rubbat... fy! 
Idag då hade jag tänkt gå till skolan då jag mådde bra igår kväll. Så vaknar jag en halvtimme innan mitt alarm ska ringa av huvudvärk som verkligen spände sig i hela huvudet. Har aldrig känt något liknande! Men jag går iaf upp och klär på mig & tar 2 starka tabletter för huvudvärk. Sen när jag står och sminkar mig så känner jag bara hur fruktansvärt ont det gör i huvudet och att jag behöver kräkas(euuw)!! Så jag ringer mamma som säger att det är migrän. Jag bara sprang till första bästa säng och la mig och grät för jag hade så sjukt sjukt ont i huvudet. Kan verkligen inte beskriva hur hemskt det var. Samtidigt mådde jag illa som ett as och sprang till toan titt som tätt för jag kände hur det var på väg upp... Sen gick jag och la mig i ett mörkt rum och försökte sova vilket gick skit. Har nog aldrig i hela mitt liv mått så dåligt kan jag säga. Var helt omöjligt att somna för jag hade så ont och mådde så illa så jag låg bara där och grät & SKREK typ i en timma tills jag somnade. När jag vaknade så hade den grova huvudvärken som tur var försvunnit men känner mig helt slut och huvudet är tungt och ja... mår inte på topp. Är orolig att det ska komma tillbaka med, pallar inte det. Fy. 
 
 
 
 
Haha kan vara den tråkigaste texten någonsin men haha det kändes som värsta grejen  för mig så hade lust att skriva om det...Var nog mest för min egna skull! ;) 

RSS 2.0