Crush

VET NI VAD?
Jag har typ fått en crush på Anton Ewald

Lyssnar på Begging hela tiden, och kollar på hans framträdande från Melodifestivalen och är svinarg över att han inte vann!!!!!! Kan sätta hur mycket som helst på att han skulle kommit top 5 i ESC åh.
Haha så konstigt att jag gillar han så mycket
 
 
Alltså han ser ju faktiskt helt okej ut
 
 
jag älskar denna låten och lyssnar på den heela tiden verkligen!!
 
 

Fotboll

TJENA!
Idag har jag varit vid Ekäng och kollade när Hyssna spelade mot HUS. Hyssna vann med 7-0 tyvärr haha...
Var där i några timmar iaf och sen åkte jag hem och kollade på Carrie Diaries men jag somnade under avsnittet haha, så skönt!
Gabbe åkte till Turkiet idag för en vecka, är sååå avis!! Skulle göra rätt mycket för att ligga på en strand i stekhet värme hela dagarna istället för att vara i skolan, hajk nästa vecka med, fy.
 

Valerie

Helloo peeps!
 
Var nån dag sedan jag bloggade senast men äsch!
Igår-
skolan var helt okej, tog bussen in med gaybull & laiza och träffade även Fanny & Bella på bussen in som skulle på THIS IS US också?!! Tillsammans med Bea! Och vi råkada hamna på samma rad rätt nära varandra så det var otippat! ;) hade en grym dag iaf och filmen... har så svårt att beskriva mina känslor för dessa 5 killar men en sak är säker- jag kommer aldrig aldrig aldrig älska någon kille så som jag älskar dem ♥ åh
 
Idag var skolan helt okej tror jag, haha jag minns inte? Var sjukt hungrig och trött och jag råkade typ somna på sista lektionen, hatar att gå hungrig i skolan! Blir på sååå dåligt humör med!

Efter skolan så somnade jag haha och sen åkte jag till träningen som gick skitdåligt för mig...!! blö.
Bea hängde med mig hem sen efter träningen och ja med Annika min syster med då ;) Så har varit med Bea och syrran hela kvällen och det har vart asnice :) haft jätteroligt!
 

Yes man

Är på mycket bättre humör nu!
Sov en stund innan och pluggade och så, sen gick jag ut och sprang en runda och gjorde även fys, var asjobbigt men det är det som är meningen :)
 
Nu ska jag plugga liite till och kolla på nya avsnittet av PLL och kanske SvHF med! :)
imorgon ska jag, gabbe och lisa till stan och kolla på THIS IS US WOOO!! :D har längtat efter denna dagen jättelänge nu!! Så det kommer nog bli en superbra dag imon!
 
Haha visst är det konstigt hur humöret kan gå från topp till botten på en och samma dag och tvärt om? Är på jättebra humör nu och innan var jag asarg och sur och depp..? hashtag tonåring
 
åh vad denna låten är go! bästa just nu
 

Riktig skitdag

HEJ kompisar
 
FY vilken dålig dag det har vart idag!! Har nog aldrig varit med om en så lång och tråkig skoldag om jag ska vara ärlig. en riktig skitdag.
Har varit hungrig och trött och haft huvudvärk hela dagen med så ja, finns inte så mycket bra att säga. Bestämde mig föra att skippa träningen ikväll för jag är så otroligt stressad och behöver vara hemma känner jag. Är på så dåligt humör ni anar inte. Vill helst av allt lägga mig under täcket och sova i flera veckor men nej, plugg står i vägen. asdfghjkl
 
sen så har jag tröttnat något otroligt på många på min skola och vill bara ifrån alla omogna och jobbiga människor blö. menar självklart inte mina vänner då
 
Untitled

Gaybullen

Ska till Gabbe nu så jag inte behöver vara ensam hemma när mamma ska på föräldrarmöte...! Hon ska få tillbaka sin hatt med :)


Skönt

Hej!
 
Idag var det veckans längsta dag men det kändes som en skitlång dag åhh... hatar schemat! Värdelöst i jämförelse mot mitt schema förra terminen...
Kom hem halv tre eller något och då hade mamma köpt fika till mig så vi gick ut och satte oss i solen och läste bok med! såå gött var det haha, somnade en stund med haha, standard för mig
Nu sitter jag här i soffan och kollar one direction intervjuer som vanligt och pluggar lite!
 
 
 

Tränat

Har precis kommit hem från träningen och gjort hamburgare! Såå gott, finns inget bättre än att äta efter träning mmhm


Fotboll

Tjeena!
 
Hade det sååå roligt igår med Lisa haha skrattade så att vi grät hela tiden haha så roligt verkligen!!
 
Sen idag så åkte jag och gabbe och kollade när Lisa spelade, Sanna var där också så pratade med henne med!
Sen kom jag hem precis och denna dagen har gått så sjuuukt snabbt!! klockan är liksom halv 8?!! va
 
Ska kolla klart på Baksmällan 3 nu äntligen!! Och äta lite gott! ;)
 
HAHA sjukt konstig bild haha vi tog läppstift som ni kanske kan se, vi ser helt drogade ut vilket också var meningen med bilden hahaha!
 
 
 

Fula som as

TJENA
 
Har tagit tejp i hela ansiktet så vi ser helt brutalt fula ut verkligen!!! nu ska vi kolla DH! mums
 
jag till vänster och lisa till höger :) dagens outfit på det med!
 

Ensam

Hej!
 
Blev väckt vid elva tror jag av en stressig familj som skulle iväg på bröllop! Så jag fick sminka min syster och ja allt var skitstressigt så jag blev på rätt dåligt humör!
Men sen så åkte alla förutom Staffan så så vi åt rester från tacosen igår och sen släppte han av mig vid HH så jag kunde köpa redbull som jag har vart sugen på hela dagen...haha. Sen fick jag ta en liten promenad därifrån och hem!
Och nu är jag här ensam hemma och det känns sådär faktiskt! Det hände en väldigt obehaglig sak förra tisdagen när jag var ensam hemma så jag är alltid rädd att det ska komma någon igen...fy
 
Men Lisa kommer om en stund så jag överlever förhoppningsvis tills dess :) Vi ska bland annat gå ut och fota lite! Sen antar jag att vi ska kolla filmer och sånt, perfekt lördag! :D
 
Lisa, jag och Martini när vi hade vårat disco i vintras haha!
 
 
 
 
 

Change

Jag känner verkligen att jag har förändrats det senaste, dels till det inre men främst till det yttre.
 
Till det inre så känner jag verkligen hur bekväm och säker jag är i mig själv och jag är aldrig rädd att säga min åsikt och om jag upplever att något är taskigt eller fel så säger jag det utan tvekan. Jag är även den som inte är konflikträdd, det finns inget värre än folk som inte vågar stå upp för sig själv och låter sig själva tryckas ner, eller folk som inte vågar säga vad de tycker egentligen och bara håller med för att passa in och inte vilja skapa en diskussion. Stor diss till det.

Så ja det är la på det sättet jag har förändrats det senare, jag har alltid varit såhär men den senaste tiden har jag verkligen känt hur bekväm jag är i mig själv och mina åsikter och min personlighet.
 
Till det yttre har jag också förändrats! Det kanske inte syns dock haha men jag ser det!
All ära till blusar och fina tröjor osv (som jag fortfarande använder mycket ofta!) men jag har det senaste kärat ner mig i en mer avslappnad stil och jeans & t-shirt med uppvikta ärmar är något av det snyggaste enligt mig! Senare på hösten tycker jag det är sååå snyggt med mössa till också! Sen låga converse eller vans är bara pricken över i:t. Jag vill och behöver verkligen köpa t-shirtar, visserligen har jag en del men de flesta är tighta i modellen och jag föredrar pösiga!
 
Gjorde denna snabbt i Polyvore och det är exakt såhär som jag vill gå klädd!
Enkelt och avslappnat men ändå väldigt snyggt och lite "coolt" !
Dock gillar jag kjolar och klänningar och blusar och sånt men detta slår allt!
 
silmpe

Hemma!

Kom hem för inte så längesedan från matchen, åkte nästan direkt efter skolan och fick äta i bilen t.om...! Matchen gick sååå dåligt åh. Men bilresan var rolig iaf! :) goaste laget verkligen

Sen kom jag hem och har precis ätit tacos, så sjukt gott var det haha. Och nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på antingen en film eller nån serie! Ska bli såå skönt verkligen.

Imon ska jag sova hos DJ Laiza och ska kolla när hon + några andra kompisar spelar på söndag! Ska bli roligt!

Vi hörs!


Hashtag HAPPY

Helloo!
Är på superbra humör just nu! Ska kolla på PLL och äta kladdkaka så det är inte så konstigt att jag är så glad? ;)

Här är en bit på vad jag ska ha på mig imorgon! ÄLSKAR kjol


T R Ö T T

Hej hej!
Idag var första dagen i skolan och det känns så konstigt!!

Känns som att vi har gått i skolan i typ 3 månader och inte som att vi började idag...Vi hade vanliga lektioner på några av lektionerna vilket sög. Fick t.om läxa på franskan?! chill down lärare det är första dagen ingen orkar koncentrera sig!!
 

Men fick reda på massa roliga saker i skolan idag så det fick en att bli lite pepp! Dock tycker jag inte att mitt schema är bra i jämförelse med förra året men what to do... 
Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik och spelar Harpan för att inte somna. Somnade 4.30 i morse och gick upp 7 i morse så gissa vem som är trött? (ledtråd: FILIPPA)
Och jag har träning som jag ska åka till om ca en halvtimme men det får gå trots att jag är svintrött! Kommer somna gött ikväll iaf :)
 
Bebis-Filippa! älskar kappan

Fika

Sitter i trädgården på Blommigt & Prickigt nu och fikar med tjejerna i familjen! Älskar Blommigt & Prickigt, så fint och avslappnande och ja allt är underbart här! Sen ska jag köpa pizza så livet är rätt gött just nu! ;)


1 vecka

Hjälp vad längesedan det var jag bloggade nu...! Över en vecka sedan haha...
 
Men jag har inte haft lust eller ork att lägga någon tid på att skriva, har inget att skriva om dessutom!
Men jag har inte slutat blogga om ni tror det! Definitivt inte, jag kör bara på det att jag bloggar när jag själv känner för det och jag har bestämt att inte ha någon press på att blogga, blir bara stressad av det! :)
 
En vecka( 6 dagar nu iofs...) till skolan börjar, känns sådär faktiskt. Är inte direkt deppig över det för jag tycker att det är roligt med skola, oftast! Men samtidigt är det alltid jobbigt att inte ha samma frihet och tid som på sommaren...men det får gå!
 
kommer bli väldigt konstigt att inte ha Martin i skolan längre...jättetråkigt verkligen!
 
 

Helt slut

Ja rubriken säger det mesta om mig just nu, har tränat 3 gånger och spelat en cup på dessa 3 dagar så jag är ganska trött i kroppen!
Men det var jätteroligt på lägret i vilket fall, har alltid roligt med mitt lag!
Kom hem vid 2 idag tror jag, åkte hem och åt(!!) och sen somnade jag vid halv fem och sov till klockan 21 ungefär..haha lycka till med att somna inatt Filippa:)
 
Imorgon är det träning igen som gäller och sen på tisdag ska jag till huvudstaden!
Och nu ska jag nog sätta på någon film och äta lite onyttigt för det gör jag så sällan annars(inte ironisk alls)!
 
 

Zero

Hejhej!
 
Gör inget speciellt om dagarna så har inte så mycket att skriva om, men framförallt så orkar jag inte...! haha.
Imon ska jag på läger med fotbollen till söndag och sen på tisdag eller måndag åker jag till Stockholm och är där i 2 nätter så jag kommer inte vara hemma så mycket veckan framöver, därför kommer uppdateringen antagligen vara dålig, så att ni är beredda på det!
 
aah älskar denna bilden av någon anledning
 
 

RSS 2.0