Well well well

Hello fräänds
 
Har legat lågt med bloggen det senaste, vet inte riktigt varför men en stor det är att blogg appen SUGER, funkar ungefär 2/10 gånger för mig och det är bara när jag bloggar med mobilen som jag lägger upp "färska" och nya bilder så ja, har inte varit så sugen! Men vi får hoppas att appen funkar nu för jag vill ju blogga! :)
Tänker att jag ska skriva om vad jag gjorde förra helgen och så för det var en rolig helg! Och även lite om denna veckan som har varit och så, men yeees.
 
 
moi et chrillzz

Eeyy

Hej
Sorry för kass uppdatering i helgen men har varit busybusy och idag är det min födelsedag!
Ska blogga ordentligt om hela helgen imorgon för just nu ligger jag i min säng med magsmärtor, har aldrig haft såhär ont och har bara det på ena sidan av magen så det är lite konstigt... Aja, ska läsa min bok nu, hörs!


Påväg!

Sitter på bussen påväg till Göteborg med Lisa, Gabbe och Christoffer, vi ska göra något men jag vet inte vad! Jag fyller ju år på söndag så de har någon överraskning planerad! Undrar vad det kan vara....?!

https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b3ae087c368665c375d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b3ae087c368665c375d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b3ae087c368665c375d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b3ae087c368665c375d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b54e087c367a42efacf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b54e087c367a42efacf.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b54e087c367a42efacf.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6b54e087c367a42efacf.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6bc7ddf2b3628477c38d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6bc7ddf2b3628477c38d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6bd39606ee78cdef4a94.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f6bd39606ee78cdef4a94.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f7e21ddf2b3628477c559.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4068758/6-3/pic_519f7e2bddf2b3632b3a2635.jpg" class="image">


In da school

Hola!
Sitter just nu i skolan på engelska lektion , så sjukt gött ATT INTE HA NÅÅÅÅÅÅGOT plugg eller jobbigt i skolan!!! Aahhh


Musiktips!

 
 
 

Oh snap

Haha har så roligt på snapchat 😎
Ni kan ju ta och snapchatta mig : filippiish heter jag!


Eyeliner

Testade att ta på eyeliner för första gången i mitt liv(!!) idag, haha har aldrig fattat hur man gör men det blev helt okej för att vara första gånger ändå!


Yo

Heellooo guuys
 
Igår tror jag inte att jag bloggade(?) haaha, nä men det går lite segt men bloggar ändå mer än för några veckor sedan! Långsamt framåt! ;)
 
Idag har jag varit hemma från skolan, mådde inte bra i morse! Så det enda jag har gjort är att kolla på TVD och spela biljard på facebook, haha skoj.
Som ni märker har jag inget att blogga om idag eftersom att jag har gjort nada, men vi hörs när jag har något att blogga om! (snart)
 
I LOVE YOU
 

Plugghäst

Heyy,
har pluggat sen jag bloggade sist, skitsegt men det är antagligen sista gånger jag pluggar nu i åttan!! WOOOOOO
 
Dock har det inte gått bra menmen, det löser sig. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av TVD och kommer antagligen kolla på det tills jag ska sova.. haha helt besatt
 
 
äckligt snygga DAMOOOOON
 
 

Home

Helllooo, är hemma nu och ska äta och sedan sätta mig och plugga, vill bara bli klar snabbt så att jag kan kolla på TVD sen... haha nörd.
Mamma tar just nu tiden på mig, fick 90 sek på mig att skriva detta iiihhh, för hon ska ha datorn...! ;)
 
MÅSTE GÅÅ, HEJDÅ hörs snart
 
 
bild från i somras, på liseberg!

🐣

Sitter i bilen påväg hem från träningen nu, såfort jag är hemma så ska jag kolla på TVD och kanskeee baka en kladdkaka... Får se! ;)


HKK

Helloo! Sitter ensam i hemkunskapssalen och pluggar just nu, ska börja plugga ordentligt nu så att jag slipper göra det hemma sen! Sen efter skolan ska jag laga mat ( ahah...) och plugga liite till och sen åka och träna! Ser fram emot träningen jättemycket då jag missade alla träningar förra veckan :/

Men vi hörs sen när jag är hemma!
Puss


Natti


wey

lite random goa låtar, både gamla och nya
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey ha

Hejhejhej,
Igår var gabbe här och vi kollade på ESC och så, är så besviken på årets ESC... inte för att det gick dåligt för Robin för det hade jag redan förutspått! Men tyckte att typ alla bidrag var så sega och ja.. inget bra år helt enkelt!
Idag så har jag bara spelat match och såå, sen när jag kom hem har jag kollat på Vampire Diaries hela tiden! ;) aahhh DAMON ÄR SÅ SJUKT SNYGG seriöst
Och ja som jag har skrivit innan så älskarjag vampyrer och är lite besatt av dem... så den serien är perfekt för mig!
 
nu ska jag fortsätta kolla, hörs snart
 

haha bild på mig & Laban från hajken förra året...;)
 
 

HATERS GONNA HATE

Tänkte skriva om det största som har hänt mig, när jag blev Justins One Less Lonly Girlpå hans Sverige konsert, och det som hände efter OLLG!
Många kommer säkert inte att tro mig men vad ska jag säga? Ni är bara avundsjuka på vårat förhållande jag vet det. Haters gonna hate.
 
Ärligt talat så kan jag inte fatta vad som har hänt, helt sjukt!!! Men jag ska försöka hålla hela historian kort så att ni orkar läsa utan att somna! ;)
 
Jo det var så att jag var på Justins konsert för några veckor sedan, jag stod längst fram och ja jag kände faktiskt att vi hade en connection under hela konserten! Han log mot mig och vinkade till mig och blinkade till mig under hela konserten. Sen så var det några låtar kvar till one less lonly girl, då kom en tjej fram till mig och sa att jag skulle upp på scenen och vara ONE LESS LONLY FREAKING GIRL!!
Så ja, jag hoppade upp på scenen och äntligen fick jag och Justin röra vid varandra och känna kärleken emellan oss, innan hade det ju bara varit ögonkontakt och sånt! 
 
En bild när vi var på scenen, iihh ja ni ser ju på Justins min hur stämningen var mellan oss!!
 
Sedan, när låten var slut så  skuttade vi av scenen tillsammans, hand i hand! Väl backstage så hände det sjukaste! Han bad mig vänta på honom tills konserten var slut!! iihh. Jag sa självklart ja och där stog jag backstage och väntade på Justin. Sedan tog konserten slut(såklart), och då gick Justin direkt till mig och drog med mig till hans omklädningsrum, och ja vi pratade och pratade och blev kära! Så ja vad ska man säga, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder ur mitt och Justins privata fotoalbum, hihi helt osedda bilder!
Och jag förstår om ni har svårt att fatta att JAG, en vanlig tonåring från lilla Hyssna är tillsammans med Justin... jag kan inte fatta det själv, men vi har det verkligen bra ihop och jag har aldrig varit såhär lycklig.
 
Hihi här är vi ute och ränner på Stockholms gator! visst är vi söta ihop?
 
Och här är vi i bilen påväg till flygplatsen när Justin skulle åka ifrån Sverige..Var inte så glad men min kärlek skulle lämna mig så ni får leva med att jag ser så ledsen & sur ut :/ Men min älskling försökte få mig på bättre humör som ni ser, aw världens bästa är han♥
 
 
Sen när han hade lämnat landet så skickade han denna bilden till mig, aw ärligt talat hur söt får man vara? Dock fick jag reda på att han var full(!!) när han skickade den, det är därför han stavade fel :/ Men han sa att han menade det han skrev ändå så...aww så GULLIG är han! ♥♥♥
 
 
 

TVD

Hola!
Funkar fortfarande inte att blogga från mobilen, men såfort det funkar så kan jag lova att uppdateringen kommer bli mycket bättre!
Idag har jag inte gjort något speciellt, hade tänkt vara ute och sola men det har liksom inte varit soligt? Det har varit sjukt varmt dock...Men ne jag har bara legat inne och kollat på The Vampire Diaries! Började kolla på det i förrgår och det är asbra! Loool att Damen och Stefan är lääskigt snygga... aahh älskar verkligen vampyrer och för er som inte visste det är det min högsta dröm att vara en vampyr och jag älskar att bitas och sånt, så jag tror jag är en vampyr faktiskt.
 
 
en bild på mitt hår när jag hade sovit med nån asjobbig sak i håret... skitstort!!

Neee

Orkar inte med blogg appen... Så sur!! Har försökt hela dagen men det funkar ju aldrig!! 😡
Är sjuk också så det är verkligen sämst nu i det fina vädret ååh.... Jaja, vad ska man göra åt saken. Ska bara ligga i sängen och kolla på Vampire Daires som jag började kolla på igår, riktigt bra med riktigt snygga skådespelare 😏👌


lack

Blöö blir så sur!
Har försökt mobilblogga hela dagen men blogg.se appen suger!!

Det är helt seriöst problem med den appen flera gånger i veckan.. så frustrerande!
Anyway, idag efter skolan så gick jag direkt ut och solaa, det var asgött faktiskt, var så trött så bara låg där och halvsov och lyssnade på musik. Det var över 40 grader i solen! Heehe, har aldrig fattat varför man mäter temperaturen i skuggan? Som att man går ut och solar i skuggan? nee faktiskt inte.
 
Nu ska jag sätta på en film i alla fall och äta pringles och cola! livsnjutare
 
 
äckligt snygg bild, kanske en av de snyggaste någonsin på Harry, dör.

Tryin'

Hejsan!
Försöker sakta men säkert komma igång med bloggandet igen, hehe! Nä men jag har typ varit konstig det senaste, venne vad som är med mig men jag känner mig konstig och annorlunda på något sätt!
Anyway, har varit skitstressad de senaste dagarna inför ett prov som vi hade idag, ahh vet inte hur det gick men godkänt iaf... Och har inte mått så bra idag, huvudvärk och halsont och bara allmänt dåligt.
Sen när jag kom hem så satte jag på Pretty Woman och somnade till den haha, sov i flera timmar, så skööönt!
Sen lärde jag mig the cup song!

Vem vet, kanske kommer ut video när jag gör den & sjunger här...? ;) haha
 
Ska kolla klart på Pretty Woman och äta pringles och cola nu, puss!
 

Hemma

Heey, kom hem för en stund sedan och ligger nu framför tvn och kollar på Tv och tar det lungt och så, ska ta en kort powernap nu sen så ska jag PLUGGA! Har NO prov imorgon så måste plugga ihjäl mig


Haha

Sorreey men jag är typ psykiskt instabil efter konserten ärligt... Men tänkte bara visa massa blandade bilder, haha verkligen massa olika, vissa pinsamma bilder, haha har verkligen haft en fjortisperiod, kommer ihåg när jag, Gabbe och Emma alltid gjorde kattränder och massa.... haha piniiit men aja, vi hade det iaf skitroligt hahaha
 
 
 






Tomt

Igår och idag har jag bara gjort en sak: Suttit fast vid youtube och kollat på One Direction klipp.
Kan inte tänka klart eller någonting, det enda som snurrar i huvudet är 1D... helt sjukt att man kan vara så besatt och älska dem så sjukt mycket.. Åhhhh
 
Skulle pluggat idag men NEJ, det går inte!! Är så fruktansvärt skoltrött och jag orkar inte ens bry mig om att plugga...NO prov på onsdag och japp, det kommer gå skit :)

Ska åka iväg och träna om en timma ungefär iallafall, ska bli så skönt!
 


May 9, 2013 | Last nights show was insane, massive crowd! Here's littles things, the lights are so pretty! by JoshDevineDrums on Keek.com




 
här har ni en video som 1D's trummis spelade in, SER NI HUR SJUKT MÄKTIGT DET ÄR ? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄLSKAR DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM SÅ MYCKET
 

Lyckligast på jorden

Åh. Konserten var det bästa som hänt mig, bästa kvällen i HELA MITT LIV. Ska skriva om allting i ett långt inlägg senare, men just nu är vi påväg hem, har åkt hela natten och jag har sovit typ en timme... Ska sova när vi kommer hem!
KAN INTE FATTA VAD SOM HAR HÄNT!!
Ska verkligen skriva ett lååångt och detaljfullt inlägg!!!
Hörs // gladast på jorden


WOOOO

Sorrey för riktigt dålig uppdatering, men har haft fullt upp!

Idag åkte jag och Lisa som sagt till göteborg efter skolan, vi åt och gick i affärer och köpte saker tills IMON! dör. Dock var ljusstavarna slut överallt! Haha lite roligt faktiskt
Sen åkte vi hem till mig och pysslade lite med lite saker ;););) hoho. Men har haft en riktigt riktigt bra dag, så sjukt härligt i göteborg och ja hela dagen har varit perfekt!
 
Men jag är så sjukt nervös just nu och mår typ illa av nervositet...Ska duscha och tömma min mobil nu iallafall. Vi hörs kanske senare.
Ärligt jag vet inte vad det är med mig, skakar typ när jag skriver detta och magen vänds ut och in. är så nervös. imorgon går min dröm i uppfyllelse, största dagen i mitt liv.
 

Gbg

Sitter i bussen med Lisa, Erik och Axel nu. Jag och Lisa ska köpa lite saker tills imorgon och även äta glass i det underbaaaraaa(!!) vädret! Åh allting är så perfekt, dels pågrund av vädret!
Vi hörs sen!


Gött

Hallo!
Ligger i min säng och tar det lugnt nu!
Idag har jag varit med Niklas och tränat, träningen var askul tyckte jag, vet inte varför men den var rolig :)
Måste bara få skriva lite om 1D, har känt mig annorlunda från topp till tå de senaste dagarna och jag vet inte om jag är lycklig eller ledsen? Jag är självklart överlycklig över att jag ska få se mina största idoler live, men jag är också ledsen över att det kommer gå så snabbt och jag kommer typ känna mig tom efteråt...Men jag ska verkligen fokusera på att inte deppa ner mig efter konserten och istället vara glad över att ha upplevt mitt livs bästa dag!! JAG KAN FORTFARANDE INTE FATTA DET!!!! SÅ LYCKLIG

Ledig

Sitter i mitt rum och väntar på att nickepicke ska kommaaa :) har bloggat kasst de senaste dagarna men men, har inte haft tid helt enkelt! Så kan det vara
Ser blöö ut idag, därför blir det inga bilder på hela ansiktet! ;)


Tips!

Tänkte tipsa om ett program på svt, 15 heter det! Det är typ korta scenarion som förekommer ofta för femtonåringar då, handlar om typ alkohol, kompisproblem, sex, nätmobbning, utpressning och sådant! Mycket mycket bra och man känner igen sig i många av delarna, det är ca 5 minuters program men det finns massor!
 
http://www.svt.se/15/
 

Hey

Hejsan!
Har inte hunnit blogga men anyway
Igår var jag och Gabbe och kollade på våra klasskompisars konfirmation, sen åkte vi hem till Lisa där hennes släkt var och så, hade en grym kväll hos Lisa! Vi lekte och spelade spel och åt och så! ;) Sen åkte jag och gabbe hem till Gabbe och sov där. Och idag har jag bara städat lite i mitt rum och nu ska jag snart åka till samlingen, har match och jag är verkligen sjuuuukt taggad! Pirrar typ i hela kroppen för att jag är så taggad.
 
tänkte haft på mig min långklänning igår men fick bli denna istället

Frågor & Svar

Vad är ditt mellan-namn? Lena Kristina

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Hm vet inte riktigt, Isabelle kanskeee?

 Har du några talanger? JA, JAG KAN VÄNDA ÖGONLOCKEN SÅ JAG SER LÄSKIG UT!! DET ÄR MIN TALANG HÄR I LIVET :)))))))))))))

Är du i ett förhållande nu? Ja

 Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? lite mer än 3 månader

 Vem var du tillsammans med sist?

 Får man fråga varför det tog slut?

 Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

 Vem vet mest om dig? Gabbe & Lisa

Vad gör du på fredagskvällar? Tränar & är med kompisar eller hemma och chillar

 Bästa filmen du någonsin har sett? Åh finns såå många, men The Notebook maybee

 Röker du?  Nej

 Snusar du? Nej

 Saknar du någon just nu? Ja!

 Hur mår du idag? Väldigt bra!

 Hur många tabletter tar du dagligen? Bara allergi & vitaminer haha

 Vad gjorde du för exakt ett år sen? Hmm typ samma som nu, träna plugga skola sova äta kompisar

 Bästa minnet från sommaren? Gothia kanskeee? Har massor

 Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Spanien

När var du där? 2 år sedan

. Är du rasist? Nej!

 Har du helt svenskt ursprung? Ja

 Om nej, vart kommer du ifrån?

. Föredrar du svenska eller utländska killar? Spelar la egentligen ingen roll men har alltid gillat mörkhyade

 Ser du fram emot någonting just nu? Ja, One Direction konserten, sommarlov, Kreta osv osv

 Sköter du skolan? Ja!

 Vad hade du för betyg förra terminen? Ganska bra

 Vad är det bästa du fått på ett prov? A

 Vilket ämne var det? Flera

 Har du fått ig på ett prov? Nej!

 Har du spelat/spelar du i ett band? Nej haha, vore kanske något för mig?

. Anser du dig vara intelligent? Jadå

 Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Har alltid varit typ glad & lycklig så hela livet? Eller i somras eller förra sommare eller sommaren innan dess var sjukt bra

 Vilken va den värsta tiden då? Har inte haft någon direkt dålig tid

 Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej

. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej

. Har du haft sömnproblem? Nej

 Hur ofta gråter du? Hmm inte så ofta

 Vad gör du när du mår dåligt? Tänker på allt positivt jag kan komma på och saker jag ser fram emot!

 Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Lisa & Gabbe

 Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej!

 Vilken klass går du i nu? 8

. Vilken skola? Sätila

 Har du varit otrogen någon gång? Nej

. Har någon varit otrogen mot dig? Nej inte vad jag vet höhöö

. Är du stolt över dig själv? Jadå, eller beror på

 Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Är positiv och ser alltid allting från den ljusa sidan, hittar alltid fördelar!

. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår & kläder

 Har du lätt att få folk att skratta? Hm vet inte? haha

. Cider elller öl? Cider

  Vet du om någon är kär i dig? Jaap

. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja

 Vad står det i ditt senaste sms? Tack! Tjohoo

 Hur lång är du? 162

 Hur mycket väger du? I don't really know!

 Vilken storlek har du på kläderna? S

 Har du svarat ärligt? Jaapp

 

 

Haha 2 år gammal bild, från klassresan i 6:an, såå kul!


HAHA

hahahah det roliga är att alla killar jag skickade det till svarade likadant haahha och blev sura sen


Happyy

Är så sjukt glad just nu, allting är perfekt!
Nästa vecka så är vi lediga på måndagen, på tisdagen ska jag och Gabbe stå i vårat skolcafé så vi har inga lektioner den dagen, på onsdag är vi lediga( ONE DIRECTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och torsdag-fredag kristihimmelsfärd så jag har alltså inga lektioner nästa vecka, woo! soo happy
Sen är det bara tre veckor kvar till skolavslutning & Kreta! Åh vad jag längtar!
Tänkte bara säga vilka vi är som ska gå tillsammans på 1D konserten, det är Jag och mina allra bästa vänner Gabbe och Lisa, sen ska min syster med och det blir skoj! :D Är helt övertygad om att det kommer vara min(våran) bästa dag i hela vårt liv, dittils. Helt perfekt verkligen jag och mina bästavänner ska se våra största idoler i verkligheten. Sen så ska vi göra en asroligsak haha.. kan dock inte berätta nu men ni får se bilder på onsdag! haha ska bli så sjukt roligt! Så på tisdag efter skolan ska vi åka in till Göteborg och köpa saker inför konserten som ljusstavar och ballonger och sen hem till någon av oss och fixa den där roliga saken haha fy så perfeeekt!
 
Japp men ni fattar hur lycklig jag är? Allting, precis allting är perfekt i mitt liv just nu. Känns nästan som en dröm.
 
 
älskar er mer än 1D

In love

Det enda jag kan tänka på just nu. Ska försöka skärpa mig och inte blogga om 1D överdriver mycket men just nu är det allt jag har i huvudet, ååh

 
 
älskar er så mycket

Hehe

Har försökt mobilblogga massa idag men nope det har inte gått, hatar blogg.se appen...
Men idag har jag varit i skolan, det var roligt! Sen kom jag hem och chillade och åkte på träning, det var asgött, helt perfekt väder! ♥
Igår natt satt jag uppe typ halva natten och kollade 1D-imagines på we♥it. Helt seriöst. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, helt perfekta alla 5 och jag blir toookig!!!!!!!!Fatta att jag ska se dom i verkligheten om FEM dagar. Det känns faktiskt inte som att det är sant, för att jag har alltid tittat på massvis med klipp på youtube och aldrig tänkt att dessa fem killar faktiskt finns i verkligheten? Nej. Det känns snarare som att de är som en dröm...Kan inte föreställa mig dom i verkligheten, HELT OFATTBART JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL.
 

Plugg

Hola!
Sitter just nu och pluggar franska, har muntigt och skriftligt prov i det imorgon så det gäller att allt sitter! Lyssnar även på 1D, fyy jag är så sjukt lycklig för att jag ska se dem, sex dagar kvar...ÅH HELT SJUKT. Ni fattar inte hur stort det är, min dröm som går i uppfyllelse om seeeex daaagaaar!! ååh. Kan bara föreställa mig när de sjunger Little Things och Harry kommer in där med sin raspiga röst åååååååååååååååååååååh ♥ älskar dem så vidrigt mycket.
Börjar även bli lite hungrig så ska nog ta mig något att äta! haha bara så att ni vet liksom :)))))))))
 
 
me & bestiiiie

so me

Hejsaaan!
Skolan idag var ganska chill och så, kändes kort för att vara torsdag!
Hela dagen har jag tänkt på att om 6 dagar, SEX dagar(SEX KORTA DAGAR FATTAR NI ELLER) så ska jag se mina idoler. Kan inte riktigt fatta det än men jag kan inte sluta tänka på det verkligen. Helt sjukt.
Sen kom jag hem och har suttit här och lyssnat på One Direction sen dess, verkligen min favortimusik gaaaaaaaaaaaaaah ♥
Snart ska jag åka mot Kajbergsvallen och kolla när min syster och hennes lag spelar sin första hemmamatch haha :D ska bli roligt
Sen ikväll ska jag plugga plugga plugga! Har franskaprov imorgon och jag är inte väl förberedd kan jag säga...Och engelskaläxa har jag med så det blir fullt upp!
Hörs senare!
 
 
 
 
 
 

Om mig

  • Jag ska bli läkare när jag blir stor
  • Jag har lätt för att säga vad jag tycker även om det är typ tvärtemot vad alla andra tycker
  • Jag är väldigt nöjd med mitt liv överlag
  • Jag kan vara sjukt kaxig när jag tjafsar med någon eller bråkar
  • Jag hatar att ha press och gör helst bara saker frivilligt
  • Jag pluggar faktiskt inte så jättemycket, men jag har ändå bra betyg
 
 
Jag och Sannaa ! ♥

ARG

Blöö har haft världens skitdag idag, har varit på så sjukt dåligt humör ärligt, har kokat inombords hela dagen och det är faktiskt inte ofta jag är arg men när jag väl är det...
Nä men har varit i botaniska och ätit sallad & glass och legat på gräset och läst och så, det var gött. Men hela dagen förstördes för mig pga arg. Sen skulle jag tränat men kom på att jag har massa underbar rolig franska att plugga, skoj!! Tror ingen förstår mitt hat till franska, värsta ämnet jag vet. Räknar hellre matte dubbelt så länge än att ha franska blööö hatar hatar hatar det. Så måste lära mig ca 30 frågor på franska vilket kommer vara helt omöjligt för mig. Nä vill bara lägga mig under täcket och sova tills 5 Juni.
Det enda som håller mig uppe just nu är att om exakt en vecka är jag på One Direction konserten. Helt ofattbart. Ingen fattar seriöst hur stort det är inte ens jag har insett det än.
 

Oups

Hello, mitt internet har inte funkat så har inte kunnat uppdatera, men nu har jag wifi så passar på!
Är just nu hos min bror i Frölunda och väntar på mamma och min syster, vet inte vad vi ska göra riktigt...
Men igår var jag Sofia och Ebba på cortegen och så, sen gick vi runt på stan och gick hem till Ebba och chillade typ :) myys


RSS 2.0