Fy

Måste bara ge en stor fet diss till de där personerna på skolan som tror att de är skitcoola för att de röker, snackar skit, kaxar och ja bara är allmänt töntiga.
Slår vad om att det kom upp minst ett namn i era huvuden när ni läste det där? Jag kom och tänka på ett flertal kan jag säga.
 
Ärligt talat så känns det inte som att det finns någon speciell sådan i min årskurs men i de äldre och även yngre finns det massor! Blir så fruktansvärt irriterad när de går runt där i korridorerna och försöker se hotfulla ut och coola, blöö ni fattar inte hur mycket det stör mig! Och sen när de även beter sig svinigt och kaxar och slåss och ljuger och mobbas. no words.
 
Idag blev jag svinigt arg när jag gick ensam till idrotten så ser jag framför mig hur en kille i åttan ba sparkar på en annan kille i sjuan helt random? killen som gick efter honom knuffade sedan in honom i väggen?!?! Först tänkte jag typ "amen dom är säkert kompisar och skämtbråkar säker precis som jag gör med mina vänner" men jag gick fram till killen som hade blivit sparkad på och frågade om de var kompisar och han sa att han inte ens visste namnet på personerna?!?! Fy vad arg jag blev! Sa till killen i sjuan att säga åt dem nästa gång men jag önskar att de 2 killarna var i närheten så jag kunde säga till dem. Blöö jag blev verkligen arg! Finns inget värre än sådana personer, och det värsta är att de själva tror att de är skitcoola och har allas respekt när alla egentligen bara tycker att de är patetiska som as. bara lägg av.
 
PornHub
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0